Dune hd vision και homatics

Reaction score
103
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Ήθελα να ρωτήσω ιδιοκτήτες του dune hd σειρα vision, η του πιο καινούργιου homatics, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ελέγχει κανείς τη συσκευή από το κινητό με κλειστή την τηλεόραση. Ιδανικά να έχει πρόσβαση σε όλο το menu του player και να μην είναι απλή αντικατάσταση του τηλεκοντρόλ.
Έχω δει το dune control app, αλλά μέσω του google play δεν μου επιτρέπει να την εγκαταστήσω στο κινητό μου και αυτό με τρομάζει για το αν και πόσο θα λειτουργήσει. Την εγκατέστησα κατεβάζοντας το apk αρχείο, αλλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργεί κανονικά.
Θέλω να αγοράσω κάποιο, μάλλον κάποιο με θήκη για εσωτερικό σκληρό δίσκο (σειρα vision), το οποίο βασικά θα παίζει μουσική, χωρίς να ανοίγει η τηλεόραση, για αυτό θέλω να υπάρχει κάποια εφαρμογή να παίζει μέσω κινητού.
Αν υπάρχει κάποιο άλλο player, φθηνότερο που να παίρνει σκληρό δίσκο και να παίζει ποικιλία αρχείων μουσικής (δεν με νοιάζει τόσο η αναπαραγωγή βίντεο) χωρις να είναι απαραίτητη η χρήση οθόνης, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να έχει επάνω dac, μάλιστα προτιμάω να μην έχει για να είναι πιο φτηνό.
Μπορεί να δίνει μέσω optical, coaxial, ή hdmi, σήμα στο dac.

Ευχαριστώ

Reaction score
103
Το dune hd homatics το ξεχνάς.
Το ξεχναω επειδή δεν παίρνει εσωτερικό σκληρό; (Το γνώριζα αυτό και είναι κάτι που μπορώ να παραλείψω, μιας και έχω και εξωτερικούς σκληρούς) ή και για τους υπόλοιπους λόγους;
Επίσης σκεφτόμουν και το ifi zen streamer, το οποίο ίσως είναι ο,τι πιο κοντινό σε αυτό που ψάχνω, αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα για το πώς το χειρίζεται κάνεις.
Πάντα υπάρχει και η περίπτωση ενός rpi ή ενός mini pc, απλώς δεν είναι τόσο χρηστικά αυτά τα δύο και ιδιαίτερα το 2ο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss