Ζητείται μικρό αυτόματο αυτοκίνητο μέχρι 7000 ευρω

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Ζητείται μικρό αυτόματο αυτοκίνητο μέχρι 7000 ευρω.

Κατα προτιμηση με μέχρι 120.000χλμ και πλήρες ιστορικό.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Γνωριζετε αν δίνουν τα ΚΤΕΟ ιστορικό τεχνικών ελέγχων με χιλιόμετρα για υποψήφιο προς αγορά ΙΧ; Το υποψήφιο ΙΧ έχει ΚΤΕΟ σε ισχύ αλλά αναγραφονται μόνο τα χιλιόμετρα του τελευταίου ελέγχου.

Reaction score
5.624
Γνωριζετε αν δίνουν τα ΚΤΕΟ ιστορικό τεχνικών ελέγχων με χιλιόμετρα για υποψήφιο προς αγορά ΙΧ; Το υποψήφιο ΙΧ έχει ΚΤΕΟ σε ισχύ αλλά αναγραφονται μόνο τα χιλιόμετρα του τελευταίου ελέγχου.
Στα υποκαταστήματα κτεο εμφανίζονται και τα χιλιομετρα απο τους προηγουμενους ελεγχους.Αν εχεις καποιον σε κτεο μπορει να σου πει τι γινεται.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Ευχαριστώ.

Αν κάποιος καλός άνθρωπος έχει γνωστό, ας μου στείλει πμ.

Reaction score
4.208
Και τι θα καταφέρεις?

Είχα γνωστό που κάθε φορά που είχε να περάσει ΚΤΕΟ το αμάξι του, μερικές μέρες πριν, το πήγαινε σε κάποιον και του μείωναν τα χιλιόμετρα..

Άσχετα απο αυτό, γιατί δεν πάτε μαζι στο ΚΤΕΟ να το δείτε?
Με παρών τον Ιδιοκτήτη δε νομίζω το ΚΤΕΟ να αρνηθεί.

Δεν γνωρίζω αν γίνεται, αλλά γιατί όχι?

Ψάχνω κι εγώ για αμάξι αλλά με όσα ακούω εχω ξενερώσει πλήρως.
Πιο εύκολα κερδίζεις 5πλο Τζακ Ποτ στο Τζοκερ απο το να βρείς σωστό αμάξι στην αγορά και όχι "απο χέρι"

Last edited:

Reaction score
1.502
Λοιπόν μιας και πέρασα πρόσφατα από αυτή τη διαδικασία έχω να προτείνω τα εξής: Η επίσκεψη σε ένα ΚΤΕΟ παρουσία του πωλητή θα λύσει κάθε αμφιβολία για τα χιλιόμετρα. Υπάρχει πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων οπότε είναι καταγεγραμμένα τα χιλιόμετρα σε κάθε επίσκεψη σε κτεο εδώ ή στο εξωτερικό. Μια λογική αλληλουχία χιλιομέτρων προκύπτει εύκολα. Και δεν χρειάζεται κανένα μέσο.
Στα δε αυτοκίνητα των τελευταίων 10 χρόνων τα χιλιόμετρα καταγράφονται στην ECU και δεν μπορεί κανείς να την πειράξει. Τα δε κτεο διαβάζουν την ECU.
Δεύτερο η επίσκεψη σε ένα συνεργείο που έχει γνώση από τη συγκεκριμένη μάρκα και είναι της εμπιστοσύνης μας κατά το δυνατόν, θα εξασφαλίσει αν το αυτοκίνητο είναι σε καλή μηχανική κατάσταση και αν δεν έχει κάποιο σοβαρό τρακάρισμα.
Σαν γενικό οδηγό θα προτείνα οχήματα ελληνικής αντιπροσωπείας με έναν ιδανικά ιδιοκτήτη και ιδιώτη πωλητή. Μπόνους η ύπαρξη book service.
Χρειάζεται υπομονή και ψάξιμο. Εγώ αγόρασα ένα Skoda citigo του 14 με 69000 χλμ και εδώ και ένα χρόνο δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια το κόστος των μεταχειρισμένων έχει ανέβει ανάλογα με το κόστος των καινούργιων τα τελευταία δύο χρόνια αλλά αυτοκίνητα υπάρχουν.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Άμα σ'ενδιαφερει ένα Yaris Hybrid 5-ετιας με λίγα χιλιόμετρα (καμιά 60-αρια) πες μου να ρωτήσω πόσο θέλουν. Το έχω 5 χρόνια και 4 μήνες, με leasing, θα το αφήσω σε καμιά βδομάδα. Στην 4-ετια ζητούσαν 15, έτσι από περιέργεια είχα ρωτήσει (δε με ενδιέφερε διόλου), δε ξέρω πόσο θα ζητήσουν σήμερα, αλλά κάνα δεκαρικο θα το θέλουν.

Κωλάμαξο είναι, τρίζει κάθε βίδα, αλλά ξερωγω, το θέλει ο κόζμος..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
δεν άφησες λακκούβα για λακκούβα..ε ?:biggrin:
τις σημαδεύεις από μακριά?
Ίσα ίσα, ακριβώς το αντίθετο.

Είναι πολύ κακής ποιότητας όλα τα πλαστικά.

Reaction score
1.502
Άμα σ'ενδιαφερει ένα Yaris Hybrid 5-ετιας με λίγα χιλιόμετρα (καμιά 60-αρια) πες μου να ρωτήσω πόσο θέλουν. Το έχω 5 χρόνια και 4 μήνες, με leasing, θα το αφήσω σε καμιά βδομάδα. Στην 4-ετια ζητούσαν 15, έτσι από περιέργεια είχα ρωτήσει (δε με ενδιέφερε διόλου), δε ξέρω πόσο θα ζητήσουν σήμερα, αλλά κάνα δεκαρικο θα το θέλουν.

Κωλάμαξο είναι, τρίζει κάθε βίδα, αλλά ξερωγω, το θέλει ο κόζμος..
Στοίχημα τα ίδια θα ζητάνε... Σήμερα που δεν υπάρχει καινούργιο κάτω από 15 χιλιάρικα, τα μεταχειρισμένα είναι ακριβότερα από τις τιμές των καινούργιων πριν μερικά χρόνια.:lolsign:

ika

News
Reaction score
16.704

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508