- Reaction score
- 2.688
Εδώ και 1 χρόνο άλλαξα ηχεία και πήρα τα KALI IN 8 V2 , τα οποία μου αρέσουν πολύ. Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλές μετρήσεις και θα ήθελα τη γνώμη σας (και τις παρατηρήσεις) σας ώστε να δω τι βελτίωσεις μπορούν να γίνουν.
Το σύστημα τώρα έχει ως εξής:
Ηχεία τα KALI
Subwoofer SVS SB1000 pro
Preamp- dac: Advance acoustic XI105 (χρησιμοποιώ μόνο το τμήμα της προενίσχυσης)
Απόσταση ακρόασης 2.3 μ και το τρίγωνο Ισοσκελές (λόγω χώρου).
Streamer: Advance acoustic microstreamer (ασύρματα από κινητό-tablet) ή με καλώδιο USB κατευθείαν από το Desktop
Χώρος: ασύμετρος
Πέρα από τις κατευθείαν μετρήσεις, έκανα συγχρόνως και μετρήσεις μετά απ EQ με χρήση του Equalizer APO.
Να πω επίσης ότι έχω κάνει μετρήσεις σε 9 θέσεις γύρω από την MLP περίπου 20-25 αριστερά και δεξιά και πιό πίσω από αυτήν
Τα γραφήματα είναι τα παρακάτω:
Το σύστημα τώρα έχει ως εξής:
Ηχεία τα KALI
Subwoofer SVS SB1000 pro
Preamp- dac: Advance acoustic XI105 (χρησιμοποιώ μόνο το τμήμα της προενίσχυσης)
Απόσταση ακρόασης 2.3 μ και το τρίγωνο Ισοσκελές (λόγω χώρου).
Streamer: Advance acoustic microstreamer (ασύρματα από κινητό-tablet) ή με καλώδιο USB κατευθείαν από το Desktop
Χώρος: ασύμετρος
Πέρα από τις κατευθείαν μετρήσεις, έκανα συγχρόνως και μετρήσεις μετά απ EQ με χρήση του Equalizer APO.
Να πω επίσης ότι έχω κάνει μετρήσεις σε 9 θέσεις γύρω από την MLP περίπου 20-25 αριστερά και δεξιά και πιό πίσω από αυτήν
Τα γραφήματα είναι τα παρακάτω:

Attachments
-
128,6 KB Προβολές: 0
Last edited: