Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
CD transport χρειάζεσαι αφού έχεις dac, όχι player ολοκληρωμένο. Νομίζω υπάρχει ένα Cambridge Audio CD transport στις αγγελίες.Καλησπερα!Εχω dac το mytek dsd 192 και θελω να αγοράσω ενα cd player διαθέτω περίπου στα 300€ για μεταχειρισμένο η καινούργιο μπορεί να προτείνει καποιος απο το φόρουμ?
Νομίζω οτι πουλήθηκεCD transport χρειάζεσαι αφού έχεις dac, όχι player ολοκληρωμένο. Νομίζω υπάρχει ένα Cambridge Audio CD transport στις αγγελίες.
Έλεγα μήπως κανενα φτηνό με οπτική χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ακούγεται καλάΝομίζω οτι πουλήθηκε
Δες τα TascamΝομίζω οτι πουλήθηκε
Έλεγα μήπως κανενα φτηνό με οπτική χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ακούγεται καλά
Γιατί όχι με coaxial ;Έλεγα μήπως κανενα φτηνό με οπτική χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ακούγεται καλά
Σωστά γιατι οχι δεν θελω να παω σε transport γιστι εινσι πολυ ακριβα θαθελα την γνωμη κάποιου που το εχει δοκιμάσει cd player με dacΓιατί όχι με coaxial ;
Ενα καθαρόαιμο cd transport ή κάποιο καλό cd player με προσεγμένη ψηφιακή έξοδο,θα αποδώσει καλύτερα. Το θέμα είναι αν αυτό μπορεί να γίνει ακουστό από το σύστημα σου,από τον συνδυασμό transport-digital cable-dac και φυσικά από τα αυτιά σου. Για αυτό του έγραψα,βρες ενα μτχ. dvd player (με coaxial έξοδο) και δοκίμασε το. Σύγκρινε το αποτέλεσμα, με τον ήχο που δίνει το dac σου ,σε συνδυασμό με ένα laptop,όταν αναπαράγει το ίδιο αρχείο σε wav ή flac. Αν δεν ακούσεις διαφορά,απλά μένεις με το dvd player.Σωστά γιατι οχι δεν θελω να παω σε transport γιστι εινσι πολυ ακριβα θαθελα την γνωμη κάποιου που το εχει δοκιμάσει cd player με dac