Cd player

Reaction score
5
Καλησπερα!Εχω dac το mytek dsd 192 και θελω να αγοράσω ενα cd player διαθέτω περίπου στα 300€ για μεταχειρισμένο η καινούργιο μπορεί να προτείνει καποιος απο το φόρουμ?

Reaction score
5.848
Καλησπερα!Εχω dac το mytek dsd 192 και θελω να αγοράσω ενα cd player διαθέτω περίπου στα 300€ για μεταχειρισμένο η καινούργιο μπορεί να προτείνει καποιος απο το φόρουμ?
CD transport χρειάζεσαι αφού έχεις dac, όχι player ολοκληρωμένο. Νομίζω υπάρχει ένα Cambridge Audio CD transport στις αγγελίες.

Reaction score
5
CD transport χρειάζεσαι αφού έχεις dac, όχι player ολοκληρωμένο. Νομίζω υπάρχει ένα Cambridge Audio CD transport στις αγγελίες.
Νομίζω οτι πουλήθηκε
Νομίζω οτι πουλήθηκε
Έλεγα μήπως κανενα φτηνό με οπτική χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ακούγεται καλά

Reaction score
7.069
Σωστά γιατι οχι δεν θελω να παω σε transport γιστι εινσι πολυ ακριβα θαθελα την γνωμη κάποιου που το εχει δοκιμάσει cd player με dac
Ενα καθαρόαιμο cd transport ή κάποιο καλό cd player με προσεγμένη ψηφιακή έξοδο,θα αποδώσει καλύτερα. Το θέμα είναι αν αυτό μπορεί να γίνει ακουστό από το σύστημα σου,από τον συνδυασμό transport-digital cable-dac και φυσικά από τα αυτιά σου. Για αυτό του έγραψα,βρες ενα μτχ. dvd player (με coaxial έξοδο) και δοκίμασε το. Σύγκρινε το αποτέλεσμα, με τον ήχο που δίνει το dac σου ,σε συνδυασμό με ένα laptop,όταν αναπαράγει το ίδιο αρχείο σε wav ή flac. Αν δεν ακούσεις διαφορά,απλά μένεις με το dvd player.
Μπορείς να βρεις αξιόλογo dvd player (σαν transport) με λίγα χρήματα.

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.897
Αν κλίνεις προς την πλευρά του λες ιζ μορ με τα απέριττα και απολύτως απαραίτητα γιατί τα άλλα κάνουν κακό στις χροιές κι αυτό δεν είναι καλό για το high end, πάρε ένα καινούργιο Yamaha.

Αν είσαι αλεξίσφαιρος στους ισχυρισμούς αυτής της πλευράς και κλίνεις προς την άλλη, πάρε ένα καινούργιο Tascam, αυτό ή αυτό. Το φθηνότερο έχει BT, οπότε -φαντάζομαι- θα μπορεί να επικοινωνήσει με το κινητό και να παίζει η μουσική από το τελευταίο. Το ακριβώτερο, εκτός των άλλων, έχει και αναλογική έξοδο balanced. Η σύγκρισή του με τον Dac θα σε εκνευρίσει ή θα χαμογελάσεις -εξαρτάται τί άνθρωπος είσαι.

Καινούργιο. 300 ευρώ για μεταχειρισμένο cd player εν έτει 2023; Γκραν γκινιόλ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88