- Reaction score
- 90.746
Και άσε τον Έαρ μέσα στις αγελάδες να δούμε αν θα αφήσει τίποτα
Άσε μια γελάδα ή κατσίκα μέσα στις μπαμιές σου, και έλα να μου πεις αν θα αφήσουν τίποτα.
Μας δίνουν το γαλατάκι τους και ευφραίνουν την ψυχη μας και αυτήν των παιδιών μας μόνο με την παρουσία τους.( Που λέει ο λόγος …Για να τις δει κανείς πλέον πρεπει να πληρώσει αδρά για διακοπές σε φάρμα )Ενώ τις αγελάδες; Μας τις έδωσε ο Διάβολος για να μην τις τρώμε;
Εμετούλης.Μας δίνουν το γαλατάκι τους
Και εγώ νόμιζα θα έλεγες, ούτε οι κατσίκες δεν τις τρώνε.Μασάει η κατσίκα μπάμιες;
Σου δίναν κι εσένα μικρό με το ζόρι να πιεις?Εμετούλης.
Ακατάλληλο για βρώση λέμε.Μπάμιες ... αποκλειστικά για τον άνθρωπο.
Καλά όλα αυτά, αλλά το θέμα του thread είναι τι νόστιμο θα φάμε. Δεν τρώμε γάλα ούτε ψυχές παιδιών, σωστά;Μας δίνουν το γαλατάκι τους και ευφραίνουν την ψυχη μας και αυτήν των παιδιών μας μόνο με την παρουσία τους.( Που λέει ο λόγος …Για να τις δει κανείς πλέον πρεπει να πληρώσει αδρά για διακοπές σε φάρμα )
Μα οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, δε πειράζω το ποστ του!Σ εκείνη την περίπτωση θα ήσουν τοταλιταριαν.Εχεις «τηνΙσχύ « να μουντζουρώνεις ό,τι δεν σου αρέσει.Κάποιες φορές τα εξαλείφεις κιόλας….![]()
Δεν υπάρχει θεός...Τις μπάμιες μας τις έδωσε ο θεός για να τις τρώμε.
Πάρε (εάν βρεις) από το Lidl αλάτι σε μύλο Persian blue rock salt της σειράς Deluxe και δοκίμασε !Το αλάτι κάπως χονδρό:
Απλως δικαιολογεισαι…Μα οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, δε πειράζω το ποστ του!
Δεν υπάρχει θεός...
Μη τον μαλώνεις, του έχω δώσει τη άδεια, κάνει και πράκτις στο φώτοσοπΑπλως δικαιολογεισαι…
Stand up for yourself και σταματα να κανείς υποχωρήσεις.Μη τον μαλώνεις, του έχω δώσει τη άδεια, κάνει και πράκτις στο φώτοσοπ![]()
Η κεραμική εστία φαίνεται καινούργια.Με γεια σου!
Καλέ ηρέμησε, δεν είμαι κότα (έτσι πιστεύω) απλά δεν μπαίνω ποτέ σε αντιπαράθεση με κανέναν ηλεκτρονικά, ακόμα και να με βρίσει ευθέως, ξέρς γιατί, γιατί δεν με νοιάζει. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια στα φόρουμ έχω καταλάβει πως οι άνθρωποι εύκολα κρίνουν κάποιον και σιάχνουν και εικόνα του χαρακτήρα. Η πραγματικότητα συνήθως είναι τελείως διαφορετική.Stand up for yourself και σταματα να κανείς υποχωρήσεις.![]()