Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.094
Άσε μια γελάδα ή κατσίκα μέσα στις μπαμιές σου, και έλα να μου πεις αν θα αφήσουν τίποτα.

Το έχω δοκιμάσει, προσπαθούσα επί χρόνια να κάνω νοστιμότερο κρέας σε κατσίκες, δεν γκίζουν μπάμιες ντίπ ;)
Κάτι κάνεις λάθος!

Reaction score
17.521
Ενώ τις αγελάδες; Μας τις έδωσε ο Διάβολος για να μην τις τρώμε;
Μας δίνουν το γαλατάκι τους και ευφραίνουν την ψυχη μας και αυτήν των παιδιών μας μόνο με την παρουσία τους.( Που λέει ο λόγος …Για να τις δει κανείς πλέον πρεπει να πληρώσει αδρά για διακοπές σε φάρμα )

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.094
Μασάει η κατσίκα μπάμιες;
Και εγώ νόμιζα θα έλεγες, ούτε οι κατσίκες δεν τις τρώνε.
Επιμένω, κάνετε λάθος στη τροφική αλυσίδα, ούτε το γίδι αλλά ούτε το μουσκάρι τρώνε μπάμιες. Καλλιεργούνται αποκλειστικά για τον άνθρωπο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.523
Μας δίνουν το γαλατάκι τους και ευφραίνουν την ψυχη μας και αυτήν των παιδιών μας μόνο με την παρουσία τους.( Που λέει ο λόγος …Για να τις δει κανείς πλέον πρεπει να πληρώσει αδρά για διακοπές σε φάρμα )
Καλά όλα αυτά, αλλά το θέμα του thread είναι τι νόστιμο θα φάμε. Δεν τρώμε γάλα ούτε ψυχές παιδιών, σωστά; :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.178
Μπάμιες δεν τρώει ούτε 1 τοις χιλίοις του ανθρώπινου πληθυσμού τούτου του πλανήτη (σε άλλους πλανήτες δε ξέρω τι γίνεται).

Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι πάνω στη γη τρώνε ακρίδες ή κατσαρίδες, νυχτερίδες και γάτες, παρά μπάμιες.

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756
Σ εκείνη την περίπτωση θα ήσουν τοταλιταριαν.Εχεις «τηνΙσχύ « να μουντζουρώνεις ό,τι δεν σου αρέσει.Κάποιες φορές τα εξαλείφεις κιόλας…. :tongue:
Μα οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, δε πειράζω το ποστ του! 8-)

Τις μπάμιες μας τις έδωσε ο θεός για να τις τρώμε.
Δεν υπάρχει θεός...

Reaction score
17.521
Μη τον μαλώνεις, του έχω δώσει τη άδεια, κάνει και πράκτις στο φώτοσοπ :biggrin:
Stand up for yourself και σταματα να κανείς υποχωρήσεις.:bigboss:
Η κεραμική εστία φαίνεται καινούργια.Με γεια σου!

Αντι να βάζουμε πετσέτες η κάτι άλλο για προστασία τους…υπάρχουν αυτά σε διαφορά σχέδια και ποιότητα:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.370
..... αχρησιμοποιητη ειναι. Καποιες φορες με εμπνεει το μαυρο μπαγκραουντ και ο φωτισμος, προφανως τροω σε αλλο χωρο, και οχι πανω στην εστια.
Εξυπνη ιδεα το καλυμα..μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν σουπλα ή επιφανεια κοπης :)

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.094
Stand up for yourself και σταματα να κανείς υποχωρήσεις.:bigboss:
Καλέ ηρέμησε, δεν είμαι κότα (έτσι πιστεύω) απλά δεν μπαίνω ποτέ σε αντιπαράθεση με κανέναν ηλεκτρονικά, ακόμα και να με βρίσει ευθέως, ξέρς γιατί, γιατί δεν με νοιάζει. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια στα φόρουμ έχω καταλάβει πως οι άνθρωποι εύκολα κρίνουν κάποιον και σιάχνουν και εικόνα του χαρακτήρα. Η πραγματικότητα συνήθως είναι τελείως διαφορετική.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv