- Reaction score
- 102.632

Δεν είναι μπουρανί, δεν είναι μπουρανί, δεν είναι...
Αρνί κατσίκι χοιρινό μοσχάρι φάτε και κανένα πουλίView attachment 317414
Ακόμα περιμένω ένα κομμάτι .Σε καταλαβαίνω, και θα πω, "τι τραβάς και εσύ βρε ψυχούλα!!
Σήμερα το μενού έχει σπανακόπιτα με μπόλικη φέτα, η σύβραση μπαίνει και στο κόθαρο για να είναι πχιο ζουμερός και πχιό λαχταριστός!!
Καλή μας όρεξη!!
View attachment 317379 View attachment 317381 View attachment 317383
Γιαντα μαρή; και αυτοί που έχουν θερμοκήπια κλέφτες θα γίνουν;Δεν είναι μπουρανί, δεν είναι μπουρανί, δεν είναι...
Είναι κάτι πολύ καλύτερο, βρήκα το πρωί που έκοβα ξύλα μια πατλιά με κάτι τσουκνίδες, τόσο νόστιμες που τις έτρωγες ωμές ως σαλάτα.
Φλογέρες 4 τυριά για τον καφέ!!
View attachment 317419
Σε είδα τις προάλλες με τις ντομάτες και τα αγγούρια, δεν μίλησα.
Τέτοια εποχή ντομάτες ρε Τέο?
Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν αυτοί με τα θερμοκήπια, τέτοια εποχή δεν είναι ντομάτα αυτό το πράμα.Γιαντα μαρή; και αυτοί που έχουν θερμοκήπια κλέφτες θα γίνουν;
Το 'χω κάνει κι εγώ αυτό, 2 φορές! Αλλά ΟΚ, παντρεύτηκα!αφού τελείωσε το νερό, έκαψε το σκεύος και έσκασε το αυγό σαν δυναμιτάκι...
Εγώ έχω γνωστό με θερμοκήπια και με φέρνει σοδια με το ταξί οπότε να την φάς και να ναι κρύαΔεν μας νοιάζει τι θα κάνουν αυτοί με τα θερμοκήπια, τέτοια εποχή δεν είναι ντομάτα αυτό το πράμα.
Με φαίνεται πως έχεις ξεχάσει τη γεύση της πραγματικής ντομάτας, πέρυσι βρήκα ντόπιο σπόρο και έβγαλα ντομάτες που τις έκοβε η μάναμ στη κουζίνα στη Λάρσα και τις μύριζα ως τη κουζίναμ στη Αθήνα!!Χρήστο αφού λέμε πως οι ντομάτες μου αρέσουν τρελά και είναι ΑΑ έστω και θερμοκηπίου ,από γεύση σπέρνουν τη θερμική αξία θα λογαριάσω;
View attachment 317424