Martin Logan 20i ενισχυτικά

Reaction score
7
Καλησπέρα στη παρέα
Εχω τα ML 20i, και ενδιαφέρομα ι το επόμενο διάστημα να πάω σε αγορά νέου ολοκληρωμένου (η τελικού που προσωρινά θα συνδεθεί στον ψηφιακό pre του Α6). Υπάρχει ίσως κάποιος εδω που να έχει (η είχε) τα ηχεία αυτά ν ακούσω την αποψή του για το ποιοί ολοκληρωμένοι συνιστώνται?
Αυτή τη στιγμή υπάρχει και το Eversolo A6 που θα χρησιμοποιηθεί σα streamer αλλά και ως Dac, οπότε ουσιαστικά κοιτάζω σε αναλογικό ενισχυτικό. Προς το παρόν οι επιλογές μου για ολοκληρωμένο ειναι Atoll IN200, Exposure 3510 και YAMAHA A-S1200
Ευχαριστώ

Reaction score
7
Είναι 200W/4Ω τα 20i, θες κάποιον που να μην ζορίζεται με τα 4Ω
Ακριβώς. Επειδή ΄δυστυχώς ομως βρίσκομαι σε νησί και δεν εχω δυνατότητα ακροάσεων, προσπαθώ απο μακρυά να μάθω. Θα προτείνατε εσεις κάτι? Ευχαριστώ

TGD

Reaction score
10.537
Δεν κάνει ο Eversolo και την προενίσχυση; Να βάλεις απ' ευθείας τελικό επάνω;

• Like
Reactions: ika

Reaction score
7
Δεν κάνει ο Eversolo και την προενίσχυση; Να βάλεις απ' ευθείας τελικό επάνω;
Το σκέφτομαι κι αυτό. Το θέμα όμως ειναι οτι το A6 έχει ψηφιακό προ, και φοβάμαι πολύ οτι η πιστότητα θα πέσει κάθετα

Reaction score
5.883
Ακριβώς. Επειδή ΄δυστυχώς ομως βρίσκομαι σε νησί και δεν εχω δυνατότητα ακροάσεων, προσπαθώ απο μακρυά να μάθω. Θα προτείνατε εσεις κάτι? Ευχαριστώ
πάρε δύο τελικούς Hypex NC500 (αν βέβαια είναι κατάλληλο το Α6)

Reaction score
29.555
Κοίτα κάτι σε ACCUPHASE E 450-470 κλπ , είναι αρκετά καλοί σαν ολοκληρωμένοι , με ικανή ισχύ , 2χ170 περίπου .
Δεν ξέρω βέβαια το budget σου.

Reaction score
7
Κοίτα κάτι σε ACCUPHASE E 450-470 κλπ , είναι αρκετά καλοί σαν ολοκληρωμένοι , με ικανή ισχύ , 2χ170 περίπου .
Δεν ξέρω βέβαια το budget σου.
Οσο καλοί κι αν ειναι οι Accuphase, ειναι πολύ ψηλα απο αυτά που εχω καταφέρει να μαζέψω δίνοντας παλιό μου εξοπλισμό :) Σ ευχαριστώ παντως

Reaction score
5.883
Δυσκολεύομαι με τους class D :) Σ ευχαριστώ πάντως !
Γιατί; Μικρό βάρος (αντίστοιχος ΑΒ θα ζύγιζε καμιά 30+ κιλά), χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας (χειμώνα-καλοκαίρι) και απόδοση (THD κ.λ.π) που οι περισσότεροι ΑΒ στο όνειρό τους μόνο!

Reaction score
7
Γιατί; Μικρό βάρος (αντίστοιχος ΑΒ θα ζύγιζε καμιά 30+ κιλά), χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας (χειμώνα-καλοκαίρι) και απόδοση (THD κ.λ.π) που οι περισσότεροι ΑΒ στο όνειρό τους μόνο!
Εχω ακούσει κάποιους η αλήθεια. Δε μου 'κάθισε' ο ηχος τους.

Reaction score
5.883
Εχω ακούσει κάποιους η αλήθεια. Δε μου 'κάθισε' ο ηχος τους.
Μπα ψυχολογία είναι! Όταν το κουτί απέξω γράφει Jeff Rowland ή Bel Canto (μερικοί μόνο hiend που χρησιμοποιούν class D) πολλοί αλλάζουν γνώμη!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καλησπέρα στη παρέα
Εχω τα ML 20i, και ενδιαφέρομα ι το επόμενο διάστημα να πάω σε αγορά νέου ολοκληρωμένου (η τελικού που προσωρινά θα συνδεθεί στον ψηφιακό pre του Α6). Υπάρχει ίσως κάποιος εδω που να έχει (η είχε) τα ηχεία αυτά ν ακούσω την αποψή του για το ποιοί ολοκληρωμένοι συνιστώνται?
Αυτή τη στιγμή υπάρχει και το Eversolo A6 που θα χρησιμοποιηθεί σα streamer αλλά και ως Dac, οπότε ουσιαστικά κοιτάζω σε αναλογικό ενισχυτικό. Προς το παρόν οι επιλογές μου για ολοκληρωμένο ειναι Atoll IN200, Exposure 3510 και YAMAHA A-S1200
Ευχαριστώ

"Δες" και τον Moonriver-404

Reaction score
7
"Δες" και τον Moonriver-404
Καλησπέρα Μαρίνο. Μου το είπες και στο τηλέφωνο για τον 404. Εξαιρετικός φαίνεται, αλλά ο ενισχυτής αυτός αξίζει καλύτερα (σε κόστος) ηχεία απο τα δικά μου 20i. Θα τα πούμε βέβαια και απο κοντά εμεις τον ερχόμενο μήνα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis