Ποδήλατο

Reaction score
25.534
beat this

και μετά ακούω μλκς περί γονιδίων και φύσης...
τον είδα να πεταλάρει μπροστά μου

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Τον έχω συναντήσει πολλές φορές στη παραλιακή αυτόν κρόκ, δέος με πιάνει κάθε φορά.

Εσύ που ξέρς από αυτά, αυτό πως το εξηγείς πάνω στη μπαταρίαμ?
Λίγα δεν είναι τα mAh σε σχέση με τα volt, πρώτη φορά το συναντώ.
IMG_20240220_133233.jpg

Reaction score
25.534
γιατί να είναι λίγα;
το κρίσιμο μέγεθος είναι το ενεργειακό περιεχόμενο που είναι 3.7Wh και η δυνατότητα εκφόρτωσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Μικρή χωρητικότητα δεν είναι τα 500mAh για τη αυτονομία που έχει, βγάζω σχεδόν 4 μήνες καθημερινών προπονήσεων, λίγο με φάνηκε

Reaction score
25.534
τα 500 δεν λεν κάτι. έχει μεγάλη τάση οπότε είναι σαν να λέμε 1000 στα 3.7.
και πόσο να κάψει, δεν έχεις και ασύρματη λειτουργεία.
εγώ από το καλοκαίρι (χωρίς ιδιαίτερη χρήση βέβαια) έχω φορτίσει 2η φορά πριν 2 βδομάδες (γιατι με έδειξε χαμηλή στάθμη) και έχω ασύρματες μανέτες που μειώνουν την αυτονομία σημαντικά (1 προς 2 λένε)

Reaction score
20.868
Μετά από πολλά χρόνια, που το έλεγαν ως φήμη, η Favero παρουσιάσε και πετάλια Assioma SPD με powermeter, σημαντικό αν έχουν την ίδια αξιοπιστία και ακρίβεια που έχουν τα αντίστοιχα για road εδώ και χρόνια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Πάλι έξοδα...

Τι γελάς αρέ?
Στο mtb ήθελα power meter και τους περίμενα πολύ καιρό, τα πετάλια της garmin είναι μουφα, κάνουν και ένα σκαζμό παράδες.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Ο άλλος εδώ το χαβάτ, ψάχνει ανά τον κόζμο κατηφόρες, στο τέλος θα σέρνει κάνα τρέιλερ από πίσω ως προμόσιον...

Reaction score
1.538
Τον έχω συναντήσει πολλές φορές στη παραλιακή αυτόν κρόκ, δέος με πιάνει κάθε φορά.

Απειρος σεβασμός για αυτόν τον παλήκαρο!!!👏👍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189

Απειρος σεβασμός για αυτόν τον παλήκαρο!!!👏👍
Αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι περισσότεροι είναι η τεχνική που πρέπει να αναπτύξεις έχοντας μόνο το ένα άκρο, πέραν όλων των άλλων.
Είμαι αρτιμελής και ακόμα μαθαίνω τεχνική δουλεύοντας τη ισορροπία πάνω στο ποδήλατο, οι στροφές με ταχύτητα είναι πάντα μια μεγάλη δοκιμασία προσπαθώντας να κρατήσεις τη σωστή γραμμή εισόδου, τα άκρα, είτε είναι πόδια, είτε είναι χέρια παίζουν το βασικό ρόλο στο έλεγχο του ποδηλάτου.
Όσες φορές τον έχω συναντήσει, κάθομαι από πίσω και τον θαυμάζω, όταν τον κοιτάς το μυαλό σταματά, προσπαθώ να κάνω σκέψεις και δεν υπάρχει η λειτουργία αυτή του εγκεφάλου...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.019
Ο τύπος που ακολουθεί (όσο μπορεί) τους επαγγελματίες στην προπόνηση, πήρε από πίσω τον παγκόσμιο πρωταθλητή δρόμου Mathieu van der Poel. Μόλις οι δρόμος ανηφόρησε τους πέρασε σαν σταματημένους μία κοπέλα στο χαλαρό. Στα πρώτα δευτερόλεπτα, μέχρι να καταλάβεις ότι έχει ηλεκτρικό ποδήλατο ξαφνιάζεσαι. :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Ακόμα και ως προπόνηση ο ρυθμός είναι απίστευτος, εγώ θα πω μπράβο στο παλικάρι που μπορεί και ακολουθεί αθλητές αυτού του μεγέθους. Έχει όμως πρόβλημα και πρέπει λίγο να το κοιτάξει, έχει τη συγκατάθεση να τραβά βίντεο άραγε?

Reaction score
20.868
Νομίζω ότι ο Άλεξ έγραψε σε προηγούμενο βίντεο που ανέβασε, ότι ζητάει άδεια να ακολουθεί, φαντάζομαι και για το βίντεο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Άλλο να γράφεις βίντεο τη προπόνηση και να σου τύχει ένας βαν ντε Πολ, και άλλο να παίρνω στο κατόπι τους αθλητές και να καταγράφω τεχνική και τέτοια.
Εκεί το θέμα πάει αλλού...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.019
Άλλο να γράφεις βίντεο τη προπόνηση και να σου τύχει ένας βαν ντε Πολ, και άλλο να παίρνω στο κατόπι τους αθλητές και να καταγράφω τεχνική και τέτοια.
Εκεί το θέμα πάει αλλού...
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αυτό που γίνεται όπως το έχω καταλάβει είναι το εξής:

Την περίοδο της χειμερινής προετοιμασίας οι επαγγελματίες ποδηλάτες μετακομίζουν σε συγκεκριμένες περιοχές με καλό κλίμα και μεικτές διαδρομές για κάθε πρόγραμμα. Η πιο διάσημη τοποθεσία στην Ευρώπη είναι η νοτιοανατολική Ισπανία, από την Girona μέχρι την Granada. To βίντεο με τον van der Poel είναι στα βόρεια του Alicante.

Όταν οι επαγγελματίες δεν είναι με την ομάδα τους, βγαίνουν μόνοι τους για να γράψουν χιλιόμετρα. Όπως φαίνεται στα βιντεάκια, οι δρόμοι αυτοί έχουν καθημερινά αμέτρητους ποδηλάτες που είτε προετοιμάζονται είτε θέλουν να προπονηθούν και ταυτόχρονα να συναντήσουν τα διάσημα ονόματα.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες σε αυτή τη φάση δεν έχουν πρόβλημα να τους ακολουθήσεις (αν μπορείς) αρκεί να κρατάς μία μικρή απόσταση για λόγους ασφαλείας και αποφυγής τραυματισμών. Άρα το κολλητήρι "απαγορεύεται".
Σίγουρα θα υπάρχει μία σχετική γνωριμία από την καθημερινή αντάμωση.

Last edited:

Reaction score
1.594
Ο άλλος εδώ το χαβάτ, ψάχνει ανά τον κόζμο κατηφόρες, στο τέλος θα σέρνει κάνα τρέιλερ από πίσω ως προμόσιον...

Τραγικός ανόητος να οδηγεί με αυτόν τον τρόπο σε μη ελεγχόμενη διαδρομή.
Μακάρι να μην παρει κανέναν άλλο στο λαιμό του...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Δύσκολο να πάρει κάποιον στο λαιμό του, αυτός θα γίνει χαλκομανία, αργά ή γρήγορα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa