- Reaction score
- 25.534
beat this
www.instagram.com
και μετά ακούω μλκς περί γονιδίων και φύσης...
τον είδα να πεταλάρει μπροστά μου

Nikos Papangelis on Instagram: "Πρώτος αγώνας για την φετινή χρόνια στο AIGEAS ROAD RACE στην κατηγορία Ελίτ ανδρών, αγωνας αρτιμελων αθλητών. Κατάφερα να τερματίσω στους πρώτους 25 στην κατηγορία Ανδρών και στους πρώτους 45 από τους συνολικά 186 αθλητές. Το να αγωνίζομαι σε αγώνες αρτιμελων με αθλητές με δυο πόδια είναι αρκετά challenging, αλλά φετος είναι ένα βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ σημαντικό που πλεον βλέπω τον εαυτό μου να μπορεί να σταθεί αρκετα καλα σε αγώνα αρτιμελων και είναι κάτι το οποίο σίγουρα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Πολύ δουλειά, πολλά ακόμα να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τον μεγαλο στόχο της χρονιάς. Ευχαριστώ την ομάδα μου @aeoloscycling . @takisxouris 🙏 📸 @nassostphoto"
1,001 likes, 7 comments - papangelisnikos on February 19, 2024: "Πρώτος αγώνας για την φετινή χρόνια στο AIGEAS ROAD RACE στην κατηγορία Ελίτ ανδρών, αγωνας αρτιμελων αθλητών. Κατάφερα να τερματίσω στους πρώτους 25 στην κατηγορία Ανδρών και στους πρώτους 45 από τους συνολικά 186 αθλητές. Το να...

και μετά ακούω μλκς περί γονιδίων και φύσης...
τον είδα να πεταλάρει μπροστά μου