Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.354
Τό κλείδωσαν για νά μήν ανέβει τό ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα , αλλά ...Ρε παιδιά, προσπαθώ δγιό μέρες τώρα να ανεβάσω τις μπάμιες μου, τι κατάσταση είναι αυτή, κάπου έλεος!!![]()

Τό κλείδωσαν για νά μήν ανέβει τό ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα , αλλά ...Ρε παιδιά, προσπαθώ δγιό μέρες τώρα να ανεβάσω τις μπάμιες μου, τι κατάσταση είναι αυτή, κάπου έλεος!!![]()
Το βρίσκω ιδιαίτερα χαριτωμένο να κατηγορείς εσύ, εμένα, ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ, για "ασυγκράτητη παραρολογία".Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά (το avsite, αλλά κι η ασυγκράτητη π@π@ρολογία του gid)
Εις το όνομα της επιστήμης και της έρευνας παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το φλέγον νήμα για άλλες τρεις ημέρες......δεν εχω φαει 3 μερες, γιατι δεν ειχα που να /τα/ ανεβασω τα φαγητα...![]()
επι του θεματως ... δε πληρωσαν τη συνδρομη του μηνα, και το αφησαν ετσι δυο-τρεις μερες να στρωσουν τα μελη.Εις το όνομα της επιστήμης και της έρευνας παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το φλέγον νήμα για άλλες τρεις ημέρες..![]()
![]()
Ξέσπαγα αλλού, υπάρχουν εναλλακτικές!Ο Σώτος δε στρώνει ούτε με 1000 μέρες!
Τι να κάνω στη Γαύδο, με την Αριστονδκράτισσα Δήμαρχο, που της κακοφάνηκε που σώθηκε ένας ασθενής επειδή παρέμβηκε ο γιδοβοσκ... ο Πολάκης (που έκανε ότι δεν ήξερε το όνομα του). Δήμαρχος... 100 ατόμων!..στη γαυδο?!![]()