bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 54.121
Πολύ ρε!!timalakaseisai

Πολύ ρε!!timalakaseisai
Παρασκευηειναιοτιθελειλεειtimalakaseisai
Ζακέτα να πάρεις...αμ δεν το ξέρω...
θα δείτε ρε θα γυρίσω άντρας μετά από όλα αυτά
View attachment 331341
7 εώς 10 χιλόμετρα θετική υψομετρική σε 4 μέρες.
ή ταν ή επί τας
Ο Κροκ γενικά , λίγο που διαβάζω όταν σπάνια γράφει και προλαβαίνω.... δεν έχει καταλήξει το "δικαστήριο" thva ακόμηΌχι δεν κατάλαβες γιατί μας τα γράφει όλα αυτά ο κρόκ.
Εγώ το μήνυμα το εξέλαβα ως αποχαιρετιστηριο, μπορεί τις επόμενες μέρες να έχει αφήσει τα κοκαλάκια κάπου στο passo del mortirolo ή passo del stelvio
Αντίο κρόκ, θα προσεύχομαι για σένα από το ζεστό μου σπίτι, κάπου στο Κερατσίνι!!
Ζακέτα να πάρς![]()
¨Ασε τώρα ... σε διαβάζω ...πετάς κάτι "παρεξηγημένα" κάποιες φορές .... αλλά τέλος παντων μηχανολόγος δεν είσαι ; (νομίζω) .... δικαιολογείσαι.θα δείτε ρε θα γυρίσω άντρας μετά από όλα αυτά
Θα έρθει και ο "Αμπε τώρα ... και θα έχουμε απαρτία χα χα.Τι εννοείς, αν θα γίνεις αυτόβουλος δικηγόρος του, ή αυτόβουλος κατήγορος;![]()
![]()
δεν νομίζω , εσύ έχεις κάνει στο ΠΝ στον ΒΠΠΕϊμαστε και όλοι πάνω κάτω ίδιας ηλικίας
Δεν τα ξέρεις καλά (για τους πολέμους) και για τις οποιες μετέπειτα συμμετοχές μας ή αρωγές μας. Ούτε τι καθιστά - συνιστά πολεμική κατάσταση για ένα π.χ. πλοίο όταν συμμετεχει σε κάποια αποστολή. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό.δεν νομίζω , εσύ έχεις κάνει στο ΠΝ στον ΒΠΠ
Παραιτήσου καλύτερα, μεγάλο καράβι ο κρόκ, με τρελό εκτόπισμα, αν συνεχίσεις θα σε οδηγήσει να σκίσεις τα πτυχία που με κόπο απέκτησες, τράστμι μι που λέν και στο χωριόμΟ Κροκ γενικά , λίγο που διαβάζω όταν σπάνια γράφει και προλαβαίνω.... δεν έχει καταλήξει το "δικαστήριο" thva ακόμη![]()
Μα για αυτό δεν "ανακατεύτηκα" ποτέ όταν γράφει. Ε, να λίγο pροbing του έκανα. Ο Κρόκ είναι να μιλάς μόνο σοβαρά και γαι πρακτικά θέματα όπως οι περισσότεροι μηχανικοί. Δεν είναι για φιλοσοφίες. Και όταν θα ενδιαφερθούν οι μηχανικοί για λίγο φιλοσοφίες μετά σου πετάνε μια ασύνδετη σύνδεση με κάτι πρακτικό και σκίζεις τα πτυχία σου.Παραιτήσου καλύτερα, μεγάλο καράβι ο κρόκ, με τρελό εκτόπισμα, αν συνεχίσεις θα σε οδηγήσει να σκίσεις τα πτυχία που με κόπο απέκτησες, τράστμι μι που λέν και στο χωριόμ![]()
Αυτά βυθίζονται βρε, τα σύγχρονα πολεμικά όχι (εάν δεν κλείσουν μηχανές that is). Αλλιώς θα έμπαινα εγώ μέσα ;Πεστου για τάνκερ και containership, τι τον μπερδεύεις τώρα με φρεγάτες κι αντιτορπιλικά...![]()
Εννοείται. Αυτός δεν ξέρω εάν κάνει το ίδιο για εμάς χα χαΑγαπάμε και στηρίζουμε κρόκ ρε συ
το να κάνεις με 12bf σήμερα (αλλά και τα τελευταία 20 χρόνια) σημαίνει οτι κάτι υπερβολικά λάθος έχεις κάνει μέρες πριν.Εχει κάνει με 12 μποφόρ θάλασσα να δει πως είναι ένα κύμα τότε ή μόνο θεωρητικά τα ξέρει ;
Τα ξέρω, τα ξέρω Πανκρόκ. Και για αυτό το είπα. Δεν έχεις κάνει.το να κάνεις με 12bf σήμερα (αλλά και τα τελευταία 20 χρόνια) σημαίνει οτι κάτι υπερβολικά λάθος έχεις κάνει μέρες πριν.
κανείς δεν στέλνει την περιουσία του σε αυτές τις καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για αυτόν να τις χάσει και έμμεσο κίνδυνο να σκοτώσει κόσμο (αν έχει κάποια αξία στην συνείδησή του αυτό όπως ισχυρίζονται οι "αριστεροί" ).
δεν υπήρχε λόγος να βρεθώ σε πλοίο με 12bf θάλασσα, με ύψος κύματος που εξαρτάται και από την περιοχή που βρίσκεσαι, άλλο ύψος και συχνότητα στην μεσόγειο, άλλο στην βόρεια θάλασσα άλλο στον ειρηνικό.
μέχρι 9 έχω βρεθεί αλλά τι να λέει αυτό; ποτέ δεν δήλωσα ναυτικός και ούτε πρόκειται. θα το απέφευγα σαν προτελευταία λύση για επιβίωση, δεν είναι επάγγελμα για τον καθένα ακόμα και σήμερα που παίζει με starlink να έχεις καλύτερο internet από ότι σπίτι σου.
δε θα έβαζα την ζωή μου στην διάθεση του καθένα άσχετου που πιστεύει οτι μπορεί να αναμετρηθεί με καταστάσεις θάλασσας 10+ και να βγει νικητής.
Αααα δεν θέλω τέτοια τώρα, βγάλτε τις έξω να δούμε πχιός είναι μεγαλύτερος θαλασσόλυκοςΤεσπά ας σταματήσουμε τις ¨σοβαρές" τοποθετήσεις. Το νήμα θέλει λίγο , να ένα πασπάλισμα μόνο απο αυτές.