- Reaction score
- 2.343
Μεταγενέστερα και σε άλλο χώρο ναι . Με την προσθήκη του node με Dirac live bassΑμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.
Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζευγαρωθεί σύντομα.
Μεταγενέστερα και σε άλλο χώρο ναι . Με την προσθήκη του node με Dirac live bassΑμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.
Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζευγαρωθεί σύντομα.
Άλλο ένα δείγμα...παράκρουσης.Έτσι είναι και για τις δύο ευχές σου.Ειδικα για την πρώτη,τρεις tungsten carbide grade 2.5 κοστίζουν όσο ένα μικρό REL.
Η λογικής τιμολόγησης.Οποιος μπορει να τις κατασκευάσει,φυσικά με την ίδια διάμετρο και ανοχή ας μου στείλει π.μ.Άλλο ένα δείγμα...παράκρουσης.
Δεν είμαστε ηλίθιοι για να το κάνουμε αυτό. Χωρίς να υπονοώ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που το κάνουν.Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!

Άλλη ήταν η ευχή μου.Δεν υπεννοησα ότι θα βουβαθουν.Δεν είμαστε ηλίθιοι για να το κάνουμε αυτό. Χωρίς να υπονοώ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που το κάνουν.
Μάλλον.
Μπορεί και όχι.
Κανόνισε να πάθουν τίποτα τα subs μου, μετά την ευχούλα σου...
Εγώ περιμένω τα κβαντικά καλώδια. Όπου να ναι έρχονται. Μέχρι τότε δεν κάνω κινήσεις.Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!
Ενημέρωσε κι εμένα,τον παραδοσιακο καλωδιοφιλο!Εγώ περιμένω τα κβαντικά καλώδια. Όπου να ναι έρχονται. Μέχρι τότε δεν κάνω κινήσεις.

Σαφέστατα , από το...λιθαράκι που έβαζε κάθε εναλλαγή καλωδίου στο τελικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν με το καλό του περάσει θα τον παίρνουν με τις...κοτρώνες αντί λίθων.A ρε ΠΑΗ καλά Χριστούγεννα και περαστικά.
Την πέτρα την έπαθες από τα ανακόντα πάντως να το ξέρεις.![]()

Τα subwoofers σου; Μίλα ξεκάθαρα, Βύρνα! Πήρες και δεύτερο subwoofer;;;Δεν είμαστε ηλίθιοι για να το κάνουμε αυτό. Χωρίς να υπονοώ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που το κάνουν.
Μάλλον.
Μπορεί και όχι.
Κανόνισε να πάθουν τίποτα τα subs μου, μετά την ευχούλα σου...
Μπα! Δεν το έπαθα απ' αυτό γιατί δεν είχα ποτέ ανακοντα εκτός από Tara Labs κάποτε που όμως πιανονται για βόες.Καλα Χριστούγεννα και σε σένα.A ρε ΠΑΗ καλά Χριστούγεννα και περαστικά.
Την πέτρα την έπαθες από τα ανακόντα πάντως να το ξέρεις.![]()
Μην υποβιβάζειςτην κοτρωνοβελτιωση σε λιθαροβελτιωση!Σαφέστατα , από το...λιθαράκι που έβαζε κάθε εναλλαγή καλωδίου στο τελικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν με το καλό του περάσει θα τον παίρνουν με τις...κοτρώνες αντί λίθων.![]()
Εννοείς ότι τα ATC παίζουν καλά;![]()
Ενώ ο κ. @christos77 που δεν ήξερε να στήσει τα ATC-τρομαρα του-δεν τα εκτίμησε αντίθετα από τον τωρινό κάτοχό τους και φίλο μου.Στις ίδιες θέσεις που έχει στήσει ο Βάκης τα PMC,ναι.

Όμως πως να μεθοδεύσει τα ATC όταν δεν γνωρίζει καν το χαιεντικο αξιωμα που ονομάζεται διενισχυση με καλώδια από το άνω ραφι;Ενώ ο κ. @christos77 που δεν ήξερε να στήσει τα ATC-τρομαρα του-δεν τα εκτίμησε αντίθετα από τον τωρινό κάτοχό τους και φίλο μου.
Ένα στο ηχοσύστημα και ένα που έχω "δανείσει" στον αδερφό μου στο Home Theater.Τα subwoofers σου; Μίλα ξεκάθαρα, Βύρνα! Πήρες και δεύτερο subwoofer;;;![]()