billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 8.413
Για πότε λες;Δεν φτιάχναμε entry level καλέ, μόνο χαϊεντιές.
Υπήρξε περίοδος, όπως θα θυμούνται οι παλιοί, που η αλλαγή παρόχων πυκνωτών για οικονομικούς λόγους οδήγησε σε άπειρες επιστροφές καρτών και μητρικών με σκασμένους.
2-3 εταιρείες επηρεάστηκαν άγρια απ' αυτά τα "προβληματάκια" και η Asus ήταν μία απ' αυτές.
Τότε πιθανότατα ήταν που τους έσκιζα τα ντράβαλα ούτως ή άλλως με άζωτο (αλλά μόνο 2 έσκασαν πυκνωτές... η μια ήταν η Asus P5K3 Deluxe, και η άλλη ήταν μια Foxconn).

, κι έχω έναν πολύ καλό φίλο που λύσσαξε τότε να μην πάρει ξανά Dell στην εταιρεία του κι άρχισε φτιάξε μου και φτιάξε μου. Από τα 12 που είχαν Asus MBs έσκασαν τα 8 προοδευτικά σε 2-3 χρόνια και τα αλλάξαμε εντός εγγύησης με Intel & Gigabyte που αν δεν το είχε κλείσει το κομμωτήργιο για να γίνει ρεμάλι σαν εμένα θα δούλευαν ακόμα.
, κι έχω έναν πολύ καλό φίλο που λύσσαξε τότε να μην πάρει ξανά Dell στην εταιρεία του κι άρχισε φτιάξε μου και φτιάξε μου. Από τα 12 που είχαν Asus MBs έσκασαν τα 8 προοδευτικά σε 2-3 χρόνια και τα αλλάξαμε εντός εγγύησης με Intel & Gigabyte που αν δεν το είχε κλείσει το κομμωτήργιο για να γίνει ρεμάλι σαν εμένα θα δούλευαν ακόμα.