- Reaction score
- 22.547
Με compliance 15CU είναι ο τέλειος συνδυασμός. Και με shibata 6x50 μικρά. Έξι επί πενήντα.Ortofon mcx σε πικάπ ...xxx (αυστηρώς ακατάλληλον δια χαϊεντάδες)
![]()

Με compliance 15CU είναι ο τέλειος συνδυασμός. Και με shibata 6x50 μικρά. Έξι επί πενήντα.Ortofon mcx σε πικάπ ...xxx (αυστηρώς ακατάλληλον δια χαϊεντάδες)
![]()
χαχαχα, το κορυφαίο Wilson είχε αυτό το φράγμα;Wilson WAMM Master Chronosonic & Dan D'Agostino σειρά Relentless - όνομα και πράμα γι αυτό το setup μαζί μ'εκείνα τα ΄΄μικρούλια΄΄ sub τιμωρία στις γωνίες.
![]()
Το αντίθετο εγώ θα έλεγα .To hiend οσο παει μοιαζει και περισσοτερο στην φορμουλα ενα.
Κανενας δεν μπορει να το διαχειριστει, κανενας δεν μπορει να το πληρωσει, και κανενας δεν το χρειαζεται ...
και που να μας τα κανανε δωρο δεν θα τα βαζαμε στο σπιτι μας, συμπληρωνω εγωας μου επιτρεψετε............μεγιστο το εμποριο της απατης και της οφθαλμαπατης......
τι καραγκιοζηλικια ειναι ολες αυτες οι γκουμουτσες που και να ειχα δεν θα εβαζα ποτε σπιτι μου!
εγω φιλε ειμαι μια ομορφια οποτε μια ομορφια πρεπει να ειναι και το σαλονι μουΕσύ μην μιλάς .
![]()
Κάποτε όλοι θα πεθάνουμε και όχι για... περιγραφές. Μέχρι τότε όμως τι γαργαλιστικό ενδιαφέρον θα βρίσκαμε στο χαϊεντ χωρίς αξεσουάρ όπως τα παρακάτω...πεθαινω για περιγραφες, Μπουτχια, δωσε πονο!
Επιτέλους κάτι έξω από τα συνηθισμένα...Τα ηχεία της Ilumnia διαθέτουν μεγάφωνο ουσιαστικά full range με ηλεκτρομαγνητική αντί για συμβατική μηχανική ανάρτηση, ελεγχόμενη από ειδικό τροφοδοτικό μέσω εφαρμογής σε smartphone. Αυτά επιτρέπουν τροποποίηση από τον χρήστη των ηλεκτρομηχανικών ιδιοτήτων στο ηχειακό σύστημα on the fly.Εντάξει, μην περιμένουμε να πιάνουν και απαραμόρφωτη πρώτη οκτάβα όπως κάτι ΄΄μαγικά΄΄ πεντάϊντσα...Εγω θα πάρω τα Viva, τα Grimm, τα Tune Audio και το βαγόνι.![]()
ΓαλαξιακεςΓλυκύτατες χροιές θα βγάζει αυτό...
![]()
Υπό την ευγενική υποστήριξη 2 ενεργών μπασοπαγιδων της psi audio στις μπροστινες γωνίες απο οτι διεκριναν τα μπριμπιλωτα μου μάτιαGrimm : Οι άτιμοι τυπάρες αυτή τη χρονιά αποφάσισαν να προωθήσουν το νέο τους φωνογραφικό στάδιο οπότε έμφαση δόθηκε σε δικαναλικό setup με πικάπ... Ωραία έπαιζε, άντε τώρα να πείσουν όσους παραδοσιακούς βινυλιόφιλους θα ήθελαν το φωνογραφικό σήμα να μην υποβάλλεται σε ψηφιακή επεξεργασία μέχρις ότου να έφτανε στα μεγάφωνα των LS1.
Μια από τα ίδια και για μένα.Η νέα ναυαρχίδα Sourcepoint V10 ... Έπαιζε λιγότερο εντυπωσιακά απ'όσο υποσχόταν και θα χρειαζόταν για να ενταχθεί στις κορυφαίες ατραξιόν...
Τα μικρά που άκουσα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι έπαιζαν στα όριά τους, ίσως και πέρα από αυτά ακόμη και με την υποστήριξη των σαμπς.Stenheim... Εξαιρετική απόδοση με ενστάσεις πρώτον, τη φρικτή ταπετσαρία που κοσμούσε και άλλες αίθουσες κρύβοντας υποτίθεται τη χρηστική διακόσμηση και τις τζαμαρίες.
Δεύτερον, το γεγονός ότι τα νέα sub με ισοβαρική διάταξη μεγαφώνων δεν πρέπει να συνοδεύουν μονάχα τα μικρότερα μοντέλα για να επέκτειναν υποτίθεται το κάτω όριο απόκρισης αλλά να εξομάλυναν και την απόκριση χαμηλών σταν μεγαλύτερα υπό κατάλληλη εννοείται τοποθέτηση.
Ελεγχόμενο μπασο, συνολικά όμως δεν με ενθουσίασε, λόγω χώρου πιθανόν.Τα πανίσχυρα Genelec 8381 δεν έπαιξαν με τον κλασσικό χαϊενδικό εντυπωσιασμό ώστε να θεωρηθούν ατραξιόν πλην όμως έκαναν κάτι πολυτιμότερο και από... παρθενία κορασίδων αφού δημιουργούσαν την επιθυμία να τα άκουγε ο ενδιαφερόμενος για πολύ ώρα και υπό διαφορετικές συνθήκες.
Θ'αναφερθώ οπωσδήποτε αλλά δεν νοούνται συγκρίσεις με παραδοσιακά δικαναλικά αφού ανήκαν όπως και το πιο lifestyle Lyngdorf σε άλλη ανώτερη πίστα... Συνοδευόμενα κιόλας με το πλέον σημαδιακό γεγονός της έκθεσης......
Αναμένω τις εντυπώσεις σου από το πολυκαναλικο με τα kii![]()