wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.292
Στην Κύπρο βρέχει 10 ημέρες το χρόνο, δεν προσέχω τίποτα!Τη βρόχα πρόσεξε ...![]()

Στην Κύπρο βρέχει 10 ημέρες το χρόνο, δεν προσέχω τίποτα!Τη βρόχα πρόσεξε ...![]()
Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλα...Στα rim brakes δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο επειδή οι δαγκάνες είναι τοποθετημένες στο κέντρο του πλαισίου
Rim brakes for the win, μαδαφάκαζ!![]()
Και ξανά ρωτάω, υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να ανεβάσω μόνο ήχο?
Θα βάλω το τηλ. στις τσέπες του jersey να γράφει να απολαύσουμε όλοι μερικά λεπτά παράνοιας των φρένων μου.
Αν μου πεις θα ανεβάσω και ένα αρχείο της ξαδέρφης, με λάγνα φωνή να απευθύνετε σε σένααρκεί να μην το ξεχάσεις ανοικτό όταν σταματήσεις για κατούρημα
Μα καλά εσένα σου έχει δοθεί η "ευλογία" να πατάς "κόρνα" όταν φρενάρεις και να σε ακούν οι πάντες (αυτοκίνητα, μηχανάκια κλπ), να σε προσέχουν και εσύ το θεωρείς μειονέκτημα; Ε μα πια δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα...Και ξανά ρωτάω, υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να ανεβάσω μόνο ήχο?
Θα βάλω το τηλ. στις τσέπες του jersey να γράφει να απολαύσουμε όλοι μερικά λεπτά παράνοιας των φρένων μου.
Κοίταξε, *προφανώς* και το σκέφτηκα, αλλά επειδή μας γκρινιαξαν χθε συγκρατήθην
Μετά απο τετοια ταλαιπωρία πρέπει όταν γυρίσεις να το περάσεις ΚΤΕΟ το εργαλείο.Σημερινή, κάτω καύσωνας, εκεί σαπάν πούντιασαView attachment 371115 View attachment 371114
Στο κατήφορο με έπιασε η χαρά και πήγαινα φέτες, δίπλωσε το μπροστά ελαστικό και έχασα λίγο αέρα, όλα καλά όμως!!
View attachment 371118
Καλά περνάω, δεν βλέπς!!Μετά απο τετοια ταλαιπωρία πρέπει όταν γυρίσεις να το περάσεις ΚΤΕΟ το εργαλείο.
Καλά περνάς ;
Όχι "έλειπα" πάλι για μια εβδομάδα λόγω ανωτέρας βίας και δεν πρόκαμα να ενημερωθώ. Τώρα τα κοιτάω. Σου έλειψα καθόλου ; Ούτε ένα p.m. δεν έστειλες βρε γαιδούρι να δεις εάν ζώ ή εάν πέθανα σε τέτοια ηλικία που είμαι κιόλας. Καλά ....Καλά περνάω, δεν βλέπς!!
Του έκανα σήμερα το πρωί σέρβις, περνάει άνετα ΚΤΕΟ
Του καθάρισα τον συμπλέκτη του ντεραγιέ, του έβαλα φρέσκα ζουμιά στα λάστιχα, του έκανα εξαέρωση τα φρένα, του άλλαξα τακάκια, του έκανα ακτινολόγηση, του λαδωσα τη ανάρτηση και προσθεσα αέρα, και πετούσε το εργαλείο στη προπόνηση, πολύ το ευχαριστήθηκα, όλα λειτουργούσαν τέλεια!!
Είσαι πολύ μαζόχα τελικά...Όχι "έλειπα" πάλι για μια εβδομάδα λόγω ανωτέρας βίας και δεν πρόκαμα να ενημερωθώ. Τώρα τα κοιτάω. Σου έλειψα καθόλου ; Ούτε ένα p.m. δεν έστειλες βρε γαιδούρι να δεις εάν ζώ ή εάν πέθανα σε τέτοια ηλικία που είμαι κιόλας. Καλά ....![]()
![]()
Ρε μαλάκα...@wizzy "Συνάδελφος" Γιώργο...![]()
![]()
"The things we'll do to avoid changing bar tape once a year": Mechanics horrified (and a little bit impressed) by cyclist whose sweat-corroded handlebar completely snapped mid-ride, but he somehow walked away uninjured + more on the live blog
Another day of all the news, views, reaction and more from the world of cycling this Thursday, Dan Alexander taking you one step closer to the weekend and (hopefully) keeping you entertainedroad.cc
View attachment 371111
Αυτήν την εποχή είμαι σε απεγνωσμένη προσπάθεια ζητιανιάς - αναζήτησης λίγης τρυφερότητας λόγω ανασφαλειών και για αυτό κατέληξα να σου γκρινιάζω για λίγο ενδιαφέρον και προσοχή.Είσαι πολύ μαζόχα τελικά...
Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν με γουστάρουν ντίπ, βλέπουν νέο πόστ και με βρίζουν πριν το διαβάσουν![]()