Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.272

Εσύ κάποια επιδότηση παίρνεις για τις μπάμιες, δεν μπορεί.
Έχω πάει σε ταβέρνα που είχε και μαγειρευτά, όλοι πήραν κοψίδια, μπριζόλες, της σούβλας κλπ.Εσύ κάποια επιδότηση παίρνεις για τις μπάμιες, δεν μπορεί.![]()
![]()
Αυτοί θέλουν, εγώ δεν θέλω να τους δω...Από τότε λογικά έχεις να τους δεις...![]()
Με βλέπω να βάζω τις ακατάλληλες εικόνες σε spoiler πάλι....
Κάτσε περίμενε, αύριο θα σε βάλω μια φώτο από παραλία που τρώω τις μπάμιες μου σε ταπεράκι με μαγιό.Με βλέπω να βάζω τις ακατάλληλες εικόνες σε spoiler πάλι....
![]()
Προβλέπω μα δίνεις φρέσκο υλικό στον @Abessalom.Κάτσε περίμενε, αύριο θα σε βάλω μια φώτο από παραλία που τρώω τις μπάμιες μου σε ταπεράκι με μαγιό.
Αυτή είναι όντως ακατάλληλη εικόνα![]()
Άλλες φωτό μας έταξες και οι σέρβερ στη Νορβηγία περιμένουν να τους λιώσωΣήμερα έχω μια πολύ απαιτητική ημέρα, οπότε φρόντισα να φαω καλό πρωινό, + δγιό τοστ View attachment 372478
Θα κόψω τις μπάμιες και η υπόλοιπη θα γίνει γιγαντοαφίσα.Κάτσε περίμενε, αύριο θα σε βάλω μια φώτο από παραλία που τρώω τις μπάμιες μου σε ταπεράκι με μαγιό.
Αυτή είναι όντως ακατάλληλη εικόνα![]()
Αποκτά ενδιαφέρον έτσι, να βάλω άμα είναι ολόσωμο μαγιό.Θα κόψω τις μπάμιες και η υπόλοιπη θα γίνει γιγαντοαφίσα.![]()
Πάλι σαβούρα μαϊμού?
Σαβούρα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτα, πες που είναι το μαγαζί αυτό να του στείλω το υγειονομικό...