Μικρές απορίες - σύντομες απαντήσεις (IT related)

Reaction score
381
Και τελικά γιατί σας πληρώνουνε;
Δόθηκε απάντηση;
Για να φτιάχνουμε καμιά καρέκλα αφού.

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι σημαντικά γιατί η γενική νοοτροπία είναι έτσι, αλλά βρές αλλού κάτι καλύτερο που να σε σέβεται κι αστους να πνιγούν στα σκατά τους (δε θα αργήσει και πολύ, trust me).
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχω βρει την ησυχία μου και κάνω πράγματα που με ικανοποιούν, φαίνονται και αναγνωρίζονται.

Reaction score
2.569
Για να φτιάχνουμε καμιά καρέκλα αφού
Λοιπόν, αν σας ξανακάνουν αυτή την ερώτηση, τώρα ξέρεις την απάντηση.
Είδες τι χρήσιμο που είναι το φόρουμ;
:roflmao:

Reaction score
457
Ξέρει κανείς να υπάρχει θέμα με το τελευταίο windows update? Τις τελευταίες μέρες, όταν ξυπνάει ο υπολογιστής από sleep mode, δεν έχει δίκτυο μέσω ethernet και θέλει restart για να στρώσει. Το wifi δουλεύει, άρα δεν είναι πρόβλημα της γραμμής. Καμιά ιδέα να κοιτάξω?
Thanks

Reaction score
827
Ξέρει κανείς να υπάρχει θέμα με το τελευταίο windows update? Τις τελευταίες μέρες, όταν ξυπνάει ο υπολογιστής από sleep mode, δεν έχει δίκτυο μέσω ethernet και θέλει restart για να στρώσει. Το wifi δουλεύει, άρα δεν είναι πρόβλημα της γραμμής. Καμιά ιδέα να κοιτάξω?
Thanks
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά δεν σημαίνει κι ότι μπορεί να μήν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό που υποψιάζομαι στην περίπτωσή σου είναι να έκατσε με Windows update άλλος driver για την κάρτα δικτύου και να μή διαχειρίζεται σωστά τα power states.

Η συμβουλή μου για την επίλυση του προβλήματος είναι να πας στο site του κατασκευαστή του υπολογιστή/μητρικής σου και να κατεβάσεις από εκεί τον τελευταίο driver της κάρτας δικτύου, όσο παλιός και να είναι.

Μετέπειτα κοιτάμε και για νεότερες εκδόσεις στο site του κατασκευαστή της κάρτας δικτύου αν έχεις άλλα προβλήματα π.χ. αστάθειας κλπ (ΑΦΟΥ βεβαιωθούμε ότι είναι θέμα driver δηλαδή)....

ika

News
Reaction score
16.570
Thanks
Εννοείς μετά το cumulative update preview KB5062660 που βγάζει τώρα ή το κανονικό update KB5060829 (νομίζω) πριν λιγες μέρες?

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.570
Όλα αυτά τα preview είναι επίφοβα, αφήνεις toyw άλλους να φάνε τις παιδικές αρρώστιες και μετά κανένα μήνα κατεβάζεις το κανονικό update

Reaction score
457
Νομίζω το έφτιαξα από τις ιδιότητες της κάρτας δικτύου....έχει επιλογή να την απενεργοποιεί ο υπολογιστής για εξοικονόμηση ενέργειας και για άγνωστο λόγο το βρήκα ΟΝ...μαμακία, το έβαλα στο OFF και φαίνεται να ξυπνάει κανονικά πλέον μαζί με το πισι.
Θυμάμαι στο παρελθόν, είχε κάνει την δεύτερη μαμακία που έχει ως επιλογή, να ξυπνάει το πισι λίγα λεπτά μετά το sleep , επειδή πχ έκανε update o καιρός....μπήκε στο OFF και αυτό και ησυχάσαμε.
Κοιμάται πλέον κανονικά.....ξυπνάνε όλα κανονικά.

Reaction score
827
Νομίζω το έφτιαξα από τις ιδιότητες της κάρτας δικτύου....έχει επιλογή να την απενεργοποιεί ο υπολογιστής για εξοικονόμηση ενέργειας και για άγνωστο λόγο το βρήκα ΟΝ...μαμακία, το έβαλα στο OFF και φαίνεται να ξυπνάει κανονικά πλέον μαζί με το πισι.
Θυμάμαι στο παρελθόν, είχε κάνει την δεύτερη μαμακία που έχει ως επιλογή, να ξυπνάει το πισι λίγα λεπτά μετά το sleep , επειδή πχ έκανε update o καιρός....μπήκε στο OFF και αυτό και ησυχάσαμε.
Κοιμάται πλέον κανονικά.....ξυπνάνε όλα κανονικά.
Επομένως παίζει να σου έκατσαν τα Windoa κάναν driver με default άλλα settings για Power management. Microsoft, γιατί έτσι γουστάρει ρε παιδί μου...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag