Αίτημα διαγραφής

Reaction score
12.574
Οταν μιλάς απαξιωτικά και σκορπάς δεξιά και αριστερά χαρακτηρισμούς ότι κάποιοι είναι ανόητοι και θύματα κάποιος θα αντιδράσει περίεργα και δεν θα απαντήσει ήρεμα και με επιχειρήματα
Καλά, την αλήθεια είπε και μάλιστα τεκμηρίωσε την άποψή του επιστημονικά. Και μη παραβλέπουμε το γεγονός ότι γράφτηκαν ουκ ολίγα υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια σε απάντηση αυτής της τεκμηριωμένης άποψης.

K

kalitsouni

Guest
Οταν μιλάς απαξιωτικά και σκορπάς δεξιά και αριστερά χαρακτηρισμούς ότι κάποιοι είναι ανόητοι και θύματα κάποιος θα αντιδράσει περίεργα και δεν θα απαντήσει ήρεμα και με επιχειρήματα .
Το ανόητοι το βγάζεις από το μυαλό σου. Δεν το είπα ποτέ.

Το θύματα ισχύει 100%. Δηλαδή όταν έχει πληρώσει 730€ κάποιος για καλώδιο των 3€ ποια άλλη λέξη μπορεί να τον περιγράψει καλύτερα;

σε ένα φόρουμ απαιτείται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι προσωπικών επιθέσεων αν θέλουμε να κρατήσουμε κάποια στάνταρτ ποιότητας
Μα μας τρολάρεις τώρα; Εγώ κατέθετα links με μελέτες και αυτός και η παρέα του άρχισαν να προσβάλουν. Και εσύ κατάλαβες αυτό;

Έλεγα και ξανάλεγα συνέχεια για πιο λόγο ισχύει το Α και το Β και άκουγα μειωτικές μπρούρδες επί προσωπικού συνέχεια. Ε δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε. Ίσως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νήμα αναλυτικά.

Ανοιγει ο αλλος θρεντ για να (ξανά)ανακοινωσει ότι (ξανά)αποχωρεί
Καταλαβαίνω ίσως δεν υπάρχει η απαιτούμενη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι δεν κάνω κάποια ανακοίνωση. Ζήτησα τη διαγραφή του λογαριασμού μου από τους διαχειριστές.

Και εσύ έρχεσαι τώρα να προσβάλλεις ενώ δεν έχεις πάρει γραμμή τι συζητάμε τόση ώρα.... τς τς τς...

Να κάτσετε παιδιά όλοι εσείς τα "μαγκάκια" εδώ να ανακυκλώνετε τις καλωδιομπούρδες σας και σε 5 μέρες από τώρα ούτε που θα θυμάμαι τα nickname σας...

Last edited by a moderator:

K

kalitsouni

Guest
Τυχαίες ατάκες....

προφανως μονο τραπεζια ξερεις να μετρας… μεινε εκει και ασε τους υπολοιπους να μετρανε και αλλα δεν θα σε ξυπνησει κανεις ξανα
εισαι μωρός στη καλυτερη. απο ειδικος δυκτιου ακουστικων εφαρμογων εγεινες και αναλυτης εργασιακης συμπεριφοράς … μεγαταλαντος σπουδαγμενος και πολυγνωμον φτασμενος με πτυχεια
μονο σχολιασμοι με φανφαρες του μεγεθους της σουλας που σε ανέχτηκε η κακομοιρα ευτυχως σε παρατησε και σωθηκε
ποτε σου δεν εχεις ακουμπήσει κατι παρόμοιο ουτε και προκειτε παρε το λεοφορειο για τη δουλια και ασε τους αλλους να παιρνουν το Audi τους γιατί να δωσεις τοσα λεφτα εαν μπορεις να το κανεις με ενα ευρω - την ίδια δουλια. φοβάσαι μην σε πουν ασχετο αφου εισαι στον παν και αλλοι με το τροπο τους εγω στο λέω στη μαπα με επιχειρήματα

Reaction score
17.509
Κοιτα,είναι κάτι σαν έθιμο στο σάιτ : κάθε Αύγουστο επαναλαμβάνεται η καλωδιλιαδα με επικους διαλόγους!

Τυχαίες ατάκες....
Στ αλήθεια τώρα,θίχτηκες από τα παραπάνω? Είναι ολοφάνερο πως υπάρχει σοβαρο θέμα που δεν μπορεί να του το λύσει κανείς πια : Της μεταδοτικοτητας!:D

K

kalitsouni

Guest
Στ αλήθεια τώρα,θίχτηκες από τα παραπάνω
Δυστυχώς ναι. Καταλαβαίνω ότι αυτό που προσβάλει εμένα ίσως φέρνει και μειδίαμα σε άλλον.

Εμένα όμως είναι η δουλειά μου αυτό το πράγμα. Ο ήχος μπορεί να είναι χόμπυ για τους περισσότερους εδώ. Για μένα όμως η πληροφορική δεν είναι. Είναι ο τρόπος που βγάζω το ψωμί μου. Οπότε δεν σηκώνω να έρχεται να με λέει άσχετο επαγγελματία το κάθε ανώνυμο τυχαίο τρολ. Αυτό ξεπερνάει την προσβολή επί προσωπικού.

Αν μου λες ότι 25 χρόνια τώρα, δεν κατάλαβα ακόμη τι κάνει ένα καλώδιο δικτύου με προσβάλλεις πάρα πολύ χοντρά...

Reaction score
2.167
Καλά, την αλήθεια είπε και μάλιστα τεκμηρίωσε την άποψή του επιστημονικά. Και μη παραβλέπουμε το γεγονός ότι γράφτηκαν ουκ ολίγα υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια σε απάντηση αυτής της τεκμηριωμένης άποψης.
Είναι εκτός θέματος να μιλάμε για data transfer ως προς το impact στον ήχο για το συγκεκριμένο θέμα

Το ανόητοι το βγάζεις από το μυαλό σου. Δεν το είπα ποτέ.

Το θύματα ισχύει 100%. Δηλαδή όταν έχει πληρώσει 730€ κάποιος για καλώδιο των 3€ ποια άλλη λέξη μπορεί να τον περιγράψει καλύτερα;

Μα μας τρολάρεις τώρα; Εγώ κατέθετα links με μελέτες και αυτός και η παρέα του άρχισαν να προσβάλουν. Και εσύ κατάλαβες αυτό;

Έλεγα και ξανάλεγα συνέχεια για πιο λόγο ισχύει το Α και το Β και άκουγα μειωτικές μπρούρδες επί προσωπικού συνέχεια. Ε δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε. Ίσως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νήμα αναλυτικά.
Το ανόητοι προκύπτει από τα συμφραζόμενα . Όντως προκλήθηκες αργότερα …

Τα επιχειρήματα σου αφορούν την λειτουργία του network ως προς το data transfer

Επίσης εξετάζουμε μηχανισμούς impact και όχι αν κάτι έχει νόημα ως value for money .

K

kalitsouni

Guest
Είναι εκτός θέματος να μιλάμε για data transfer ως προς το impact στον ήχο.
Αδελφέ. Τι σπουδές ή επαγγελματική εμπειρία έχεις στα δίκτυα υπολογιστών;
Για να ξέρω δηλαδή αν έχεις την επάρκεια να κατανοήσεις την απάντηση σε αυτά που λες.

Το ανόητοι προκύπτει από τα συμφραζόμενα . Όντως προκλήθηκες αργότερα …
Εσύ τη βγάζεις από το μυαλό σου τη λέξη αυτή. Δεν είπα ποτέ ανόητο κανένα.

Reaction score
2.167
Αδελφέ. Τι σπουδές ή επαγγελματική εμπειρία έχεις στα δίκτυα υπολογιστών;
Για να ξέρω δηλαδή αν έχεις την επάρκεια να κατανοήσεις την απάντηση σε αυτά που λες.

Εσύ τη βγάζεις από το μυαλό σου τη λέξη αυτή. Δεν είπα ποτέ ανόητο κανένα.
Οχι δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό με δίκτυα υπολογιστών ούτε έχω επαγγελματική εμπειρία σε αυτά .

Αρα μάλλον δεν έχω την επάρκεια να καταλάβω ότι τα δύο άρθρα που παρέθεσες το μόνο σημείο επαφής που έχουν είναι το πώς εξασφαλίζεται η αξιοπιστία της UDP/TCP μεταφοράς , δηλαδή σταθερή ταχύτητα και μηδενικά packet losses /σφαλματα ώστε να αποφύγεις buffer underruns.

Αν και τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίσεις στο δίκτυο σου, όλα αυτά δεν σχετίζονται με την ηλεκτρομαγνητική σύζευξη common mode / rf στη συσκευή όταν αναφερόμαστε στα καλώδια Ethernet , φίλτρα lan κλπ

K

kalitsouni

Guest
Οχι δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό με δίκτυα υπολογιστών ούτε έχω επαγγελματική εμπειρία σε αυτά .
Άρα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω. Με όποιο τρόπο και να σου εξηγήσω δεν θα μπορείς να καταλάβεις. Δεν έχεις μελετήσει τα προαπαιτούμενα.

Άσε τα άρθρα ρε φίλε. 5 σεντόνια έγραψα στο άλλο νήμα. Από το ένα αυτί μπήκανε, από το άλλο βγήκανε.

Reaction score
2.167
Άρα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω. Με όποιο τρόπο και να σου εξηγήσω δεν θα μπορείς να καταλάβεις. Δεν έχεις μελετήσει τα προαπαιτούμενα.

Άσε τα άρθρα ρε φίλε. 5 σεντόνια έγραψα στο άλλο νήμα. Από το ένα αυτί μπήκανε, από το άλλο βγήκανε.
Έγινε φίλος … Όπως νομίζεις :)

K

kalitsouni

Guest
Έγινε φίλος … Όπως νομίζεις :)
Εδώ παιδιά κάνετε όλοι το λογικό άλμα και στη συνέχεια σας οδηγεί σε λάθος θεωρήσεις. Το καλώδιο ethernet δεν μεταφέρει ήχο. Μεταφέρει ένα ψηφιακό συμβολισμό ο οποίος στη συνέχεια δύναται να μετατραπεί σε ήχο.

Είναι όπως ένα PDF αρχιτεκτονικού σχεδίου. Δεν είναι ένα σπίτι. Είναι ένας συμβολισμός που έχει τις προδιαγραφές να γίνει σπίτι.

Ομοίως το ψηφιακό σήμα, δεν είναι ήχος. Αν ήταν ήχος, τότε απλά θα κοτσάραμε το ethernet στο ηχείο και καθαρίσαμε.
Ε μα, νατα ρε μπρο γραμμένα πρόσφατα. Μια που τα είπα, μια που αγνοηθήκανε.

Ε γιατί να πω και τα υπόλοιπα...

Reaction score
2.480
Kaltsouni εισαι τραχανοπλαγιας μαζί με εμένα που τρεχω όλο το ΙΤ σε πολυεθνική με παρουσια σε 6 χωρες και 3 εταιρίες στο ελλάντα.
Μάθε λίγο μπάλα απο τους χρυσαυτιάδες ρεη. Εγώ ακουλούθησα την συμβουλή τους και εβαλα παραγγελία για καμια 2500 χιλιάδες καλώδια τέτοια για να παίζει χωρίς rf και emi όλο το δικτυο.
Εστειλα και mail στην MS να βάλει τέτοια και στο datacenter server μου στο Azure.

Gamo ta skampo μου δλδ

Reaction score
6.751
Αγαπητέ kalitsouni καλή τύχη για ό,τι θες να κάνεις στη ζωή σου και όλα τα αίσια να είναι με το μέρος σου.
Είμαι αρκετά μεγαλύτερος σου και έχω πλέον αντιληφθεί τη..."γοητεία" της εικονικής πραγματικότητας του διαδικτύου, ώστε να μην με αγγίζει...ή οιαδήποτε αρνητική εκδήλωση ούτε να με ικανοποιεί ή όποια θετική.
Στην πραγματική ζωή κάθε συζήτηση θα έληγε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και, συνήθως, με κάποια ικανή αίσθηση κατανόησης κάθε πλευράς. Στην εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου συχνά γίνεται μία κυκλική ανακύκλωση ενός...never-ending story...
Συγνώμη για όσες φορές και όπου άθελα μου σε στεναχώρησαν, με οιονδήποτε τρόπο, οι όποιες αναρτήσεις μου...Blame a shadow called...Prince.

Reaction score
7.094
Δηλαδή στην κανονική ζωή τι κάνεις? Αν κάποιος σε ενοχλεί ,είναι επιθετικός, είναι μαλάκας γενικά,αλλά τον έχεις στην ίδια δουλειά ή είναι συγγενής ή οτιδήποτε δεν μπορείς να αποφύγεις? Εδω πολύ απλά αν κάποιος σου την σπάει,απλά δεν ασχολείσαι,δεν απαντας,δεν επισκέφτεσαι το συγκεκιρμένο νήμα και υπάρχει και η ignore list. Η διαγραφή είναι μια κίνηση χωρίς λόγο πιστεύω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv