Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

Reaction score
1.219
Θετικη εντυπωση το made in japan αυτοκολητο...ακομα μερικοι τη σημερον εποχη μενουν στις αξιες τους και δεν θυζιαζουν την κατασκευη στον βωμο του χρηματος

Reaction score
2.292
Θετικη εντυπωση το made in japan αυτοκολητο...ακομα μερικοι τη σημερον εποχη μενουν στις αξιες τους και δεν θυζιαζουν την κατασκευη στον βωμο του χρηματος
ελα ρε made in japan σε τετοια κατηγορία τιμής; μπράβο. εχω συνηθίσει να το βλεπω σε ποιο ακριβα μηχανήματα απο κλασικές μάρκες.

Reaction score
1.219
ερωτηση ...πως ενσωματωνουμε ενα sub αν εχουμε τελικο ενισχυτη και χρησιμοποιουμε ενα streamer το οποιο ειναι και προενισχυτης ? Γινεται?
Δευτερον πως ενσσωματωνουμε sub σε ολοκληρωμενο ο οποιος δεν εχει sub out?
Merci

Reaction score
29.717
Εχεις θέμα.
Δεν σου κάνει το συγκεκριμένο sub.
Βρες άλλο.
Η άλλη λύση είναι το mini dsp .

Reaction score
3.560
Ο Yamaha που έχεις, έχει sub γιατί πας να μπλέξεις με προ και τελικούς; Αν και εγώ έτσι έχω το σύστημα μου αλλά ο προ μου έχει δικό του crossover. Βρες προ που να έχει subout και κράτα το S15 ως dac/streamer.

Reaction score
3.560
Πάντως ο Yamaha σου έχει preouts οπότε μπορεί να παίξει σαν προ-ενισχυτής. Εγώ έκανα μια αγορά τελικό nCore και έχει τρομερή απόδοση σε πολύ χαμηλή τιμή για αυτό που δίνει. Να μια καλή περίπτωση. Ο εν λόγω τελικός είναι ο παρακάτω:
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/audiophonics-mpa-s250nc-amp-review.45306/

Reaction score
3.978
Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος σύνδεσης του sub. Και με αυτό που έχεις γίνεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67