Ηχομπάρα?

Reaction score
5.976
Λοιπόν, ψαχνει ο γιος μου ηχομπάρα ή ό,τι αντίστοιχο για να αναβαθμίσει τον ήχο της τηλεόρασης.
Να έχει καλή απόδοση μουσικής και ασύρματη συνδεση με το κινητό για να μπορεί να ακούει spotify όταν ειναι κλειστή η τηλεόραση.
Έως 400 ευρώ.

Reaction score
5.976
Κάτι σε Sonos, ίσως;
να προσθέσω ότι δεν ακούει δυνατά, Επίσης δεν τον ενδιαφέρει η απόδοση κινηματογραφικής μουσικής και εφέ. Περισσότερο κλίνει προς την ηχητική απόδοση (σωστό ηχόχρωμα+έκταση; έστα από >60-70hz) και την δυαντότητα ασύρματης μετάδοσης μουσικής όταν είναι κλειστή η TV
Δηλαδή παίζουν και τίποτε 2.1 ηχεία; Κάποια ενεργά ίσως;
Πάντα έως 400 ευρώ

Reaction score
2.736

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.233
δεν τον ενδιαφέρει η απόδοση κινηματογραφικής μουσικής και εφέ. Περισσότερο κλίνει προς την ηχητική απόδοση (σωστό ηχόχρωμα+έκταση; έστα από >60-70hz) και την δυαντότητα ασύρματης μετάδοσης μουσικής όταν είναι κλειστή η TV
Δηλαδή παίζουν και τίποτε 2.1 ηχεία; Κάποια ενεργά ίσως;
Με αυτά τα δεδομένα δεν θα πήγαινα σε ηχόμπαρα, καθώς ακόμα και πολύ ακριβότερες των 400€, παρόλο που στις ταινίες τα σπάνε, στη μουσική πάσχουν λιγουλάκι.

Γνώμη μου, πως με αυτά τα λεφτά, θα ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο ένα τέτοιο:

παρά μια ηχόμπαρα αντίστοιχων χρημάτων. Δες και τα δεκάδες reviews, όση αξία μπορεί να τους δώσει κανείς.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, δεν ξέρω αν όταν λες "ασύρματη σύνδεση" μετράει και το Bluetooth (που έχει), αν όχι προσθέτει ένα Wiim mini και παραμένει εντός budget.

Αν δεν θέλει το Wiim, υπάρχει και το S360DB στα ~400€, με πιο μεγάλο μέγεθος και ισχύ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.652
@musicfanatic Θεωρώ το γεγονός ότι δύο (2) μέλη πρότειναν ακριβώς το ίδιο 2.1 σύστημα (!!!) ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τώρα, όσον αφορά στα Sonos, θεωρώ ότι ο @flash είναι καταλληλότερος να απαντήσει. Εγώ απλά "εριξα" την ιδέα.:)

Η φωτογραφία του χώρου είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει.

Reaction score
2.383
αν το ποσό μπορεί να πάει λίγο πάνω στα 460 ή αν ενδιαφέρει και άλλους,

θα κοίταγα και το παρακάτω sub που έχει bluetooth και επιπλέον εισόδους και εξόδους, RCA και balanced
και 2 ενεργά της ίδιας εταιρείας

ΔΕΝ ξέρω μόνο αν είναι δυνατή και πόσο εύκολα η εναλλαγή από BT σε input με καλώδιο,
αλλά νομίζω λέει ότι μπορεί να είναι paired με δύο συσκευές bluetooth και να παίζει με όποια είναι ανοιχτή

https://www.skroutz.gr/s/26192719/P...chyomeno-Subwoofer-me-Icheio-8-50W-Mayro.html

https://www.skroutz.gr/s/48453532/P...udio-Monitor-2-Dromon-80W-Temachio-Mayro.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON