Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.557
Reaction score
54.733
Μάλλον ψάχνουν ευκαιρία να παραγγέλνουν απέξω. :laugh:
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή ;)

Ξύλο δεν έφαγες ακόμα;
Δεν υπάρχει επίσης η δυνατότητα αυτή :biggrin:

Είναι όμως αρκετοί αυτοί που θα ήθελα να με δείρουν
 









rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.858
Reaction score
103.022
Το τυρί πρέπει βάσει πρωτοκόλλου και διεθνών κανονισμών, να είναι πάνω πάνω.
Όχι από κάτω. :biggrin:
Σε έπιασε Ντιμιφουτίαση. :tongue:

Το τυρί μπαίνει αρχικά πάνω από τα ζυμαρικά και μετά πάνω από την σάλτσα ή τον κιμά.. Δεν το τσιγκουνευόμαστε**. :wink:

** Απολαμβάνω σε εστιατόρια που αποφασίζουν να στείλουν τον σερβιτόρο να τρίψει παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά, να μην του λέω να σταματήσει πριν ασπρίσει το πιάτο από πάνω. Με κοιτάνε έντρομοι... :biggrin:
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
10.107
Reaction score
34.376
Το τυρί πρέπει βάσει πρωτοκόλλου και διεθνών κανονισμών, να είναι πάνω πάνω.
Όχι από κάτω. :biggrin:
Και όμως. Οι γονείς μου έβαζαν το τυρί κατω από την όποια σάλτσα με σκοπό να διαχέεται αυτή καλύτερα προς τα κάτω και το τυρί να συγκρατεί ένα μέρος της που ενδεχομένως θα μπορούσε να λιμνάζει στο πιάτο. Για τον ίδιο λόγο έβαζαν πρώτα και λίγο τυρί στο πιάτο κι από πάνω τα μακαρόνια.
 


Μηνύματα
21.431
Reaction score
17.754
Φθινοπωρινό όπως και ο καιρός μας.

IMG_0706.jpeg







Το Eiffel" Landhausschnitzel ®

Είναι η σπεσιαλιτέ του Löffel's Landhaus και επίσης καταχωρημένο εμπορικό σήμα στο Γερμανικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων! Σας προτείνουμε ιδιαίτερα αυτή τη σπιτική σπεσιαλιτέ.

Ανεξάρτητα από το ποιο "Eifler" θα επιλέξετε, συσκευάζουμε αυτό το συστατικό με φρεσκοτριμμένες και καλομαγειρεμένες πατάτες και τηγανίζουμε ολόκληρο το μείγμα σε…..Υπέροχο χυμώδες σνίτσελ κρυμμένο πανω-κάτω και γύρω ….σε ροστι!



IMG_7651.jpeg


IMG_7650.jpeg


Εδω : Παραμυθένιο Κάστρο του Eltz ! 12 αι. μΧ
IMG_7581.jpeg


IMG_7575.jpeg



Περπατα κάνεις αμέριμνος….εως ότου ξαφνικά,παιρνοντας μια στροφή αριστερά ….αχνοφαίνεται για πρώτη φορά το κάστρο!

…είναι ένα από τα οχυρά στην περιοχή του Άιφελ που δεν κατακτήθηκαν ποτέ με βία.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
40.129
Reaction score
98.843
Σε έπιασε Ντιμιφουτίαση. :tongue:

Το τυρί μπαίνει αρχικά πάνω από τα ζυμαρικά και μετά πάνω από την σάλτσα ή τον κιμά.. Δεν το τσιγκουνευόμαστε**. :wink:

** Απολαμβάνω σε εστιατόρια που αποφασίζουν να στείλουν τον σερβιτόρο να τρίψει παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά, να μην του λέω να σταματήσει πριν ασπρίσει το πιάτο από πάνω. Με κοιτάνε έντρομοι... :biggrin:

Τα ζυμαρικά μου αρέσουν βασικά για το τυρί (παρμεζάνα).
Στα παλιομοδίτικα μαγαζιά που έχει ζυμαρικά φούρνου το ξεροψημένο τυρί πρέπει να έχει πάχος εκατοστού τουλάχιστον. 😍
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.557
Reaction score
54.733
Στο κιμά δοκιμάστε να βάλετε κατά τη βράση καπνιστό πιπέρι Αριδαίας.

ΥΓ.
Μόνο μη το παρακάνετε, είναι έντονο και σκεπάζει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις.
Εγώ σε 1/2 kg κιμά βάζω μια τζούρα στη μύτη από ένα κουταλάκι του γλυκού
 


Μηνύματα
21.431
Reaction score
17.754
Στο κιμά δοκιμάστε να βάλετε κατά τη βράση καπνιστό πιπέρι Αριδαίας.

ΥΓ.
Μόνο μη το παρακάνετε, είναι έντονο και σκεπάζει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις.
Εγώ σε 1/2 kg κιμά βάζω μια τζούρα στη μύτη από ένα κουταλάκι του γλυκού
Εγώ βάζω πολύ παραπάνω.Και μετά και κόκκινο γλυκό πιπερι, και τσίλι powder, Και σκονη μουστάρδας,μεταξύ άλλων….

( …και πολλά κόμματα,γιατί έτσι μ αρέσει.) :biggrin:
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Μηνύματα
3.044.607
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS
Top