- Reaction score
- 103.022
Μάλλον ψάχνουν ευκαιρία να παραγγέλνουν απέξω. 

Ξύλο δεν έφαγες ακόμα;Υπόψιν, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού το βγάζω εγώ
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτήΜάλλον ψάχνουν ευκαιρία να παραγγέλνουν απέξω.![]()
Δεν υπάρχει επίσης η δυνατότητα αυτήΞύλο δεν έφαγες ακόμα;
Οχι, γιατι?Αποκλείεται. Από κάπου "δανείστηκες" τις φωτογραφίες.![]()
...ολα τα μακαρονια ειναι άγια...Μοιάζουν με νο 6
Aς πει ο ειδικός![]()
Το τυρί πρέπει βάσει πρωτοκόλλου και διεθνών κανονισμών, να είναι πάνω πάνω.
Σε έπιασε Ντιμιφουτίαση.Το τυρί πρέπει βάσει πρωτοκόλλου και διεθνών κανονισμών, να είναι πάνω πάνω.
Όχι από κάτω.![]()
Και όμως. Οι γονείς μου έβαζαν το τυρί κατω από την όποια σάλτσα με σκοπό να διαχέεται αυτή καλύτερα προς τα κάτω και το τυρί να συγκρατεί ένα μέρος της που ενδεχομένως θα μπορούσε να λιμνάζει στο πιάτο. Για τον ίδιο λόγο έβαζαν πρώτα και λίγο τυρί στο πιάτο κι από πάνω τα μακαρόνια.Το τυρί πρέπει βάσει πρωτοκόλλου και διεθνών κανονισμών, να είναι πάνω πάνω.
Όχι από κάτω.![]()
Τι τραβάς και συ βρε ψυχούλαΘα το σκεφτώ και θα σας πω. Είμαι προβληματισμένος.
Σε έπιασε Ντιμιφουτίαση.
Το τυρί μπαίνει αρχικά πάνω από τα ζυμαρικά και μετά πάνω από την σάλτσα ή τον κιμά.. Δεν το τσιγκουνευόμαστε**.
** Απολαμβάνω σε εστιατόρια που αποφασίζουν να στείλουν τον σερβιτόρο να τρίψει παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά, να μην του λέω να σταματήσει πριν ασπρίσει το πιάτο από πάνω. Με κοιτάνε έντρομοι...![]()
Εγώ βάζω πολύ παραπάνω.Και μετά και κόκκινο γλυκό πιπερι, και τσίλι powder, Και σκονη μουστάρδας,μεταξύ άλλων….Στο κιμά δοκιμάστε να βάλετε κατά τη βράση καπνιστό πιπέρι Αριδαίας.
ΥΓ.
Μόνο μη το παρακάνετε, είναι έντονο και σκεπάζει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις.
Εγώ σε 1/2 kg κιμά βάζω μια τζούρα στη μύτη από ένα κουταλάκι του γλυκού