Λύση για τοποθέτηση κεντρικού ηχείου

Reaction score
5
Χαίρετε,

έχω το παρακάτω setup με τον προτζέκτορα πανω σε ράφι rack 40 x 60 και το κεντρικό ηχείο από κάτω. Θέλω να αναβαθμίσω το κεντρικό ηχείο και τα περισσότερα μοντέλα που κοιτάω δε χωράνε. Έχουν μεγαλύτερο βάθος και μήκος. Υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν απαιτεί να αλλάξω την κονσόλα;

Attachments

Reaction score
5.722
Πιθανον να μπορεις να τα βαλεις αναποδα
Δοκιμασε το
Δωρεαν ειναι

Reaction score
5
Δυστυχώς δε γίνεται. Θα κόβεται η δέσμη φωτός του προτζέκτορα, είναι UST.

Reaction score
2.807
Πας leroy merlin, παίρνεις 2 φύλλα μελλαμινης στις διαστάσεις και χρώμα που θες, παίρνεις και μετάλλικα ποδαρια στο ύψος που θες (εκτός αν σου κάνουν τα υπαρχων )και τέρμα.

Τι το παυδευεις

Reaction score
5
Τραβας ποιο εξω το επιπλο
Δεν εχεις περιθωριο ;
Όχι, δε με παίρνει.

Πας leroy merlin, παίρνεις 2 φύλλα μελλαμινης στις διαστάσεις και χρώμα που θες, παίρνεις και μετάλλικα ποδαρια στο ύψος που θες (εκτός αν σου κάνουν τα υπαρχων )και τέρμα.

Τι το παυδευεις
Πόσα θέλεις να μου το φτιάξεις; 😆

Θα προτιμούσα μια πιο προσεγμένη λύση αλλά στο τέλος αυτό θα κάνω μου φαινεται.

Reaction score
6.613
Καταρχας ειναι λαθος τοποθετηση κεντρικου πανω της οθονης οταν τα left/right ειναι κατω. ετσι το V σχημα που δημιουργει η μπροστινη τριαδα ειναι περισσοτερο εντονο αρα και μεγαλυτερη ανομοιμορφια=ασυνεχεια.
Η μια λυση ειναι οτι ειπε ο AndreasLav, και η αλλη να ταβανωθει ο προβολεας εφοσων παιζεις σε τοιχο ή σε επιπεδη lambertian sarface οθονη και σε βολευει ...αυτο εχει ενα ακομη μεγαλυτερο οφελος το πλησιασμα του κεντρικου ποιο κοντα στο κατω της οθονης.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.875
να μπει το προβόλι ανάποδα σε βάση πάνω από την οθόνη....και να απελευθερωθεί ο χώρος να βάζεις ότι κεντρικό θέλεις...δεν παίζει?

Reaction score
7.121
Ράφι exelixis......αρκετά βαρύ αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο για να πατάει ο προβολέας.Αν έβαζες κάποια συσκευή επάνω θα είχε νόημα,αλλά οκ....αυτό έχεις. Μπορείς να βρεις ένα ίδιο ράφι (χωρίς τα πόδια) σε πιο μεγάλη διάσταση (υπάρχουν νομίζω σε 60,80,120 εκατοστά πλάτος) και απλά να βιδώσεις τα πόδια που έχεις τώρα....νομίζω οτι θα σε καλύψουν ως προς το ύψος για τα περισσότερα κεντρικά της αγοράς. Αν το googla-ρεις θα δεις ποιος τα εμπορεύεται ακόμα. Η άλλη λυση είναι αυτή που αναφέρθηκε πιο πάνω......επιφάνεια και μεταλλικά πόδια. Η τρίτη είναι να παρεις εσυ ενα μασίφ κομμάτι ξύλο στις διαστάσεις που θέλεις και με τα κατάλληλα εργαλεία να ανοίξεις τρύπες και να βάλεις τα πόδια από την βάση που έχεις τώρα και να το βάψεις λουστράρεις όπως θέλεις.

Reaction score
5
να μπει το προβόλι ανάποδα σε βάση πάνω από την οθόνη....και να απελευθερωθεί ο χώρος να βάζεις ότι κεντρικό θέλεις...δεν παίζει?
Αυτό το αποκλείω.

Ράφι exelixis......αρκετά βαρύ αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο για να πατάει ο προβολέας.
Ιδανικά ναι. Δεν χρειάζεται αλλά είναι πολύ ωραία. Θα ρωτήσω αν βγάζουν άλλα μεγέθη πέρα από 40 x 60. Διαφορετικά θα το φτιάξω όπως λέτε.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.769
Κι αν δεν έχουν έτοιμο, σου φτιάχνουν. Κι εγώ έχω exelixis με πλάτος όσο ήθελα για την εσοχή του τοίχου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney