Marantz - Denon meets Dirac (?)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.244
Σήμερα έγινε διαθέσιμο πλέον το Dirac Live A.R.T. update για τους ενισχυτές της D&M (Denon, Marantz).

Υποστηριζόμενες συσκευές:

Denon 3800H
Denon 4800H
Denon 6800H
Denon A10H
Denon A1H

Marantz Cinema 50
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 30
Marantz AV-20
Marantz AV-10

Το license είναι διαθέσιμο ως επέκταση (αν έχετε ήδη τα 2 βασικά πακέτα Full Range + Bass Control) ή και σαν ολοκληρωμένο πακέτο με περαιτέρω έκπτωση εφόσον δεν έχετε τα προηγουμένως διαθέσιμα updates.

Reaction score
11.806
Σήμερα έγινε διαθέσιμο πλέον το Dirac Live A.R.T. update για τους ενισχυτές της D&M (Denon, Marantz).

Υποστηριζόμενες συσκευές:

Denon 4800H

Το license είναι διαθέσιμο ως επέκταση (αν έχετε ήδη τα 2 βασικά πακέτα Full Range + Bass Control) ή και σαν ολοκληρωμένο πακέτο με περαιτέρω έκπτωση εφόσον δεν έχετε τα προηγουμένως διαθέσιμα updates.
Δηλαδή αν αγοράσω αυτόν τον ενισχυτή, δεν θα έχω DIRAC; Πρέπει να πληρώσω έξτρα για άδεια χρήσης;

Reaction score
145
Οι D & M ενισχυτές έρχονται με το Audyssey room calibration.

Από εκεί και πέρα για το Dirac Live πληρώνεις το extra ποσό, ανάλογα την έδοση που επιθυμείς (Dirac Room Correction Limited Bandwith < Dirac Room Correction Full Bandwith < Full Bandwith + Bass Control < Full Bandwith + Bass Control + Active Room Treatment)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.244
Δηλαδή αν αγοράσω αυτόν τον ενισχυτή, δεν θα έχω DIRAC; Πρέπει να πληρώσω έξτρα για άδεια χρήσης;
Όπως έγραψε ο @Sevastos
Πρέπει να αγοράσεις Dirac License/s.
$259 για το Dirac Live Limited Bandwidth (20Hz-500Hz correction)
$349 για το Dirac Live Full Bandwidth (20Hz-20kHz correction)
+ $299 αν θες να βάλεις το Dirac Live Bass Control
+ $299 αν θες να βάλεις και το Dirac A.R.T.

Έχει και πακέτο και τα 3 μαζί (Full BW + Bass Control + ART) στα $799, και στα $599 το (Full BW + Bass Control).

Reaction score
29.815
Θα ήθελα να ήξερα τι θα κάνει τώρα η HARMAN , δλδ η SAMSUNG , από δω και στο εξής με όλα αυτά.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.244
Θα ήθελα να ήξερα τι θα κάνει τώρα η HARMAN , δλδ η SAMSUNG , από δω και στο εξής με όλα αυτά.
Δεν αλλάζει και τίποτα.
Και η JBL που της ανήκει βγάζει ενισχυτές με Dirac

Reaction score
648
Νομίζω πως δεν έχουν καν ανταγωνισμό, ειδικά πχ οι 3800/4800, τόσο με βάση τις μετρήσεις τους αλλά και με βάση τις δυνατότητες τους. Με ~ 2000-2500 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο μαζί με το full dirac, έχεις έναν Atmos/4k/8k processor που κάνει σχεδον ότι μπορεί να χρειαστείς.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.244
Στη χειρότερη δλδ 8 κατοσταρικάκια ? Εμένα μου μοιάζει μια χαρά κοστολογιο.
Δεδομένης της μη εναλλακτικής (προφανώς δεν θα κάνουμε σύγκριση με Trinnov), είναι όντως μια χαρά το ποσό για το "Full Pack".

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale