Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

Reaction score
2.830
παιδια που φαινεται αν εχουμε η δεν εχουμε?
ξαναεκανα συνδρομη προσφατα αλλα δεν βρισκω που το λεει,
ας πουμε αν μπουμε στα settings sto media quality μου βγαζει low,normal,high , very high
Θα πρέπει να λέει Losless.

Reaction score
2.307
Στο desktop απενεργοποίησε το auto adjust , το volume normalization και το cross fade. Το ίδιο και στο κινητό , για καλύτερο ήχο .

Εμένα πάντως με απεγκατάσταση στο iOS και επανεγκατάσταση , log out από παντού , clear cache and restart δε μου ήρθε που έχω το Spotify duo.

Εσείς τυχαία (ίσως ) έχετε επιλεχθεί από τον αλγόριθμο του roll out που γίνεται σταδιακά

Reaction score
5.993
Κα γώ iOS εχω και δε το έχω . Λες όσοι το πήραν να έχουν android ;
Όχι, android τηλέφωνο έχω και μέχρι στιγμής οι ρυθμίσεις ποιότητας φτάνουν ως το Very high. Δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα η Losseless επιλογή

Reaction score
2.307
Όχι, android τηλέφωνο έχω και μέχρι στιγμής οι ρυθμίσεις ποιότητας φτάνουν ως το Very high. Δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα η Losseless επιλογή
Οχι ενεργοποιηθηκε σε καποιους στην Ελλαδα, δες παραπανω τα σχολια. Αλλα ναι φαινεται οτι ειναι τελειως τυχαιο.

Reaction score
367
Φαίνεται το ενεργοποίησαν σε αυτούς που τους έριχναν "καντήλια" ,πχ εγώ και ο AndreasLav :lolsign:

PS Δουλεύει παντού εκτός από το παλιό Yamahaki...κρίμα.

Reaction score
7.123
Ειμαι δουλειά και το δοκίμασα μόνο στο κινητό.....έκανα απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση αλλά δεν εμφανίζει την επιλογή lossless....οπότε μάλλον είναι τυχαία η επιλογή. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει χρονικά και γιατί γίνεται σταδιακά...... Θα δοκιμάσω και το βράδυ.

Last edited:

Reaction score
12
Μπορεί να παίζει ρόλο ο πάροχος ίντερνετ όπως στα update του λογισμικού στα τηλέφωνα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale