Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.410
Μόνος αντίπαλος τελικά είναι το music της apple.
Λέμε για το ίδιο Apple Music που δεν παίζει με κανένα streamer;

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.628
Λέμε για το ίδιο Apple Music που δεν παίζει με κανένα streamer;

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.
Εχω το Apple TV Δεν μπορείτε να καταλάβετε την ποιότητα του, αν δεν το ακούσετε.
Netflix, Apple Music στα καλύτερα τους. Φοβερός συνδυασμός!
Τα πάντα αυτόματα, τα πάντα τέλεια ρυθμισμενα. Τέλεια εικόνα, υπέροχος ήχος.
Ο Α15 κάνει θαύματα μόνο με 170 ευρώ.
Ήμουν κατά του πεντακάναλου ήχου κατα την ακρόαση μουσικής.... Μέχρι την ακρόαση Dolby Atmos!!!!!
Pink Floyd και το Time πχ, να σε κάνουν να ανατριχιάζεις!!!!

Last edited:

Reaction score
1.065
Τωρα μιλαω με Spotify chat να δουμε τι θα βγει ..
στο Zepellin μενει στο "Auto .." Δεν αλλαζει και αυτο με τιποτα Βρες μπας και επαιζε παντα ετσι απλα δεν το βλεπαμε ποτε ? :oops:
Ανοιχτηκε case απο το Spotify support Οποιος εχει ηχεια με Spotify connect ,Sonos, kef ,Zepelin ασ δοκιμασει το εξης
1) Αλλαζει το streaming playback quality σε very high ή high
2) Κλεινει το παραθυρο και πηγαινει στο επομενο κομματι
3) Παταει το εικονιδιο της συσκευη ηχου και το βελακι δεξια να δειξει αν η ποιοτητα που παιζει το τραγουδι ειναι αυτη που επελεξε
Στα kef ενω εχω επιλεξει Very high μου δειχνει ενδειξη Νορμαλ

1760701275203.png

Το sonos play 5 που ειναι ακριβως διπλα του αλλαζει τις ρυθμισεις μια χαρα
Αυτο εγινε μετα το upgrade του lossless

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.375
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp