Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.413
Μόνος αντίπαλος τελικά είναι το music της apple.
Λέμε για το ίδιο Apple Music που δεν παίζει με κανένα streamer;

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.

Reaction score
6.028
Δεν παίζει 96KHz το spotify lossless.
Μόνο 44.1 KHz ποιότητα CD.

ΥΓ τώρα είδα ότι μάλλον εννοούσες 96 kbps σε ποιότητα mp3
16-24bit 44,1KHz

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.630

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.
Εχω το Apple TV Δεν μπορείτε να καταλάβετε την ποιότητα του, αν δεν το ακούσετε.
Netflix, Apple Music στα καλύτερα τους. Φοβερός συνδυασμός!
Τα πάντα αυτόματα, τα πάντα τέλεια ρυθμισμενα. Τέλεια εικόνα, υπέροχος ήχος.
Ο Α15 κάνει θαύματα μόνο με 170 ευρώ.
Ήμουν κατά του πεντακάναλου ήχου κατα την ακρόαση μουσικής.... Μέχρι την ακρόαση Dolby Atmos!!!!!
Pink Floyd και το Time πχ, να σε κάνουν να ανατριχιάζεις!!!!

Last edited:

Reaction score
1.065
Τωρα μιλαω με Spotify chat να δουμε τι θα βγει ..
στο Zepellin μενει στο "Auto .." Δεν αλλαζει και αυτο με τιποτα Βρες μπας και επαιζε παντα ετσι απλα δεν το βλεπαμε ποτε ? :oops:
Ανοιχτηκε case απο το Spotify support Οποιος εχει ηχεια με Spotify connect ,Sonos, kef ,Zepelin ασ δοκιμασει το εξης
1) Αλλαζει το streaming playback quality σε very high ή high
2) Κλεινει το παραθυρο και πηγαινει στο επομενο κομματι
3) Παταει το εικονιδιο της συσκευη ηχου και το βελακι δεξια να δειξει αν η ποιοτητα που παιζει το τραγουδι ειναι αυτη που επελεξε
Στα kef ενω εχω επιλεξει Very high μου δειχνει ενδειξη Νορμαλ

1760701275203.png

Το sonos play 5 που ειναι ακριβως διπλα του αλλαζει τις ρυθμισεις μια χαρα
Αυτο εγινε μετα το upgrade του lossless

Reaction score
1.065
Ανοιχτηκε case απο το Spotify support Οποιος εχει ηχεια με Spotify connect ,Sonos, kef ,Zepelin ασ δοκιμασει το εξης
1) Αλλαζει το streaming playback quality σε very high ή high
2) Κλεινει το παραθυρο και πηγαινει στο επομενο κομματι
3) Παταει το εικονιδιο της συσκευη ηχου και το βελακι δεξια να δειξει αν η ποιοτητα που παιζει το τραγουδι ειναι αυτη που επελεξε
Στα kef ενω εχω επιλεξει Very high μου δειχνει ενδειξη Νορμαλ

View attachment 380122
Το sonos play 5 που ειναι ακριβως διπλα του αλλαζει τις ρυθμισεις μια χαρα
Αυτο εγινε μετα το upgrade του lossless
Μετα απο 10 υπαλληλους που περασαν απο την υποθεση ειχα αυτη την απαντηση
´´
Unfortunately, it's not possible to change the Audio Quality for this device by using Spotify Connect. ¨

Αυτο ειναι μια τεραστια αποτυχια γιατι οι συσκευες που δεν μπορουν να παιξουν lossles ειναι άγνωστο σε ποια ποιοτητα θα παιζουν

Τα εχω παρει ασχημα ! >:(:smg:

You can keep connecting via Bluetooth to be able to change the Audio Quality.

Reaction score
52

Για όποιον έχει apple συσκευές με ios 17 και άνω και θέλει να πάρει μια γεύση "connect" για apple music σε bit-perfect, υπάρχει ένας client εν ενόματι Lysoniq.

O δημιουργός της εφαρμογής είναι αποκρίσιμος στo reddit και ενσωματώνει όσα μπορεί απο την επισημη εφαρμογή.
Δυστυχώς έχω 2 συσκευές με ios 15 και 18 αντίστοιχα και δεν μπόρεσα να βιώσω τη χαρά.

Ναι η εφαρμογή είναι τραγική απο άποψη ποιότητας σε όλες τις πλατφόρμες, η έλλειψη αντίστοιχου spotify connect με bit-perfect, hi-res και airplay σε android είναι να απορεί κανείς πώς κατάφερε μία τέτοια εταιρεία με αυτά μυαλά και επιλογές να εκτιμάται τρίς...

Πηγές:
Lysoniq site
Lysoniq /reddit

Wiim forum

Reaction score
3.666
Σε ποια εταιρεία αναφέρεσαι και λες ότι είναι τραγική, δεν έχω καταλάβει.
Γιατί το Spotify connect lossless παίζει τέλεια σε πολλά μηχανήματα.
Αύριο θα παίζουν και οι πέτρες και αμέσως μετά η καφετιέρα μου

Reaction score
2.882
Σε λίγο καιρό θα στρώσει και το σπετσοφαι λογικά.
Την εφαρμογή την έδωσε, μετά είναι θέμα κατασκευαστή αν η συσκευή το σηκώνει η όχι να δώσει το update στην συσκευή του, εκτός αν η κάρτα ήχου του δεν υποστηρίζει την ανάλυση (χλωμο εν έτη 2025)
Πχ στην tv αν κατεβάσω την εφαρμογή δεν παίζει lossless. Αν συνδεθώ στην ηχομπαρα με connect παίζει.

Reaction score
7.173
Δεν είναι θέμα hardware αλλά του λειτουργικού της κάθε συσκευής. Αν η συκευή δεν υποστηρίζεται πλέον και δεν δέχεται αναβαθμίσεις δεν θα μπορέσει να αναπαράγει lossless ,παρόλο που αν το ψηφιακό τμήμα της συσκευής μπορεί να το κάνει.Αναφέρομαι σε παλιότερα streamer, που έχουν σταματήσει να δέχονται αναβαθμίσεις στο λειτουργικό τους,αλλά από την ψηφιακή είσοδο μπορούν άνετα να αναπαράγουν υλικό lossless απο spotify κλπ.

Reaction score
1.065
Μετα απο 10 υπαλληλους που περασαν απο την υποθεση ειχα αυτη την απαντηση
´´
Unfortunately, it's not possible to change the Audio Quality for this device by using Spotify Connect. ¨

Αυτο ειναι μια τεραστια αποτυχια γιατι οι συσκευες που δεν μπορουν να παιξουν lossles ειναι άγνωστο σε ποια ποιοτητα θα παιζουν

Τα εχω παρει ασχημα ! >:(:smg:

You can keep connecting via Bluetooth to be able to change the Audio Quality.
Βρισκομαι ακομη σε επικοινωνια με τους support , εχουν περασει τουλαχιστον 12 υπαλληλοι για το θεμα . Τωρα ποια προβληματιζομαι για τη αξιιοπιστια της ποιοτητας . τους περασα υπτο ακολουθω screeshot
1760859797984.png

Τελικα τους ρωτησα ποια ποιοτητα ισχυει στη πραγματικοτητα απο τα δυο και μου απαντησαν
¨ Ακους διαφορες αν αλλαξεις ποιοτητα ? ¨ !!

´
Could you check if you hear a difference in quality when trying to change the quality for the effected devices.

This might be difficult to hear, but you can compare it to the Sonos, where it does work properly. ¨
Φοβεροι !

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.630
Δεν είναι θέμα hardware αλλά του λειτουργικού της κάθε συσκευής. Αν η συκευή δεν υποστηρίζεται πλέον και δεν δέχεται αναβαθμίσεις δεν θα μπορέσει να αναπαράγει lossless ,παρόλο που αν το ψηφιακό τμήμα της συσκευής μπορεί να το κάνει.Αναφέρομαι σε παλιότερα streamer, που έχουν σταματήσει να δέχονται αναβαθμίσεις στο λειτουργικό τους,αλλά από την ψηφιακή είσοδο μπορούν άνετα να αναπαράγουν υλικό lossless απο spotify κλπ.
Πολύ σωστά.
Πχ το Oppo 95 πχ δεν υποστηρίζει ούτε YouTube πια.
Επίσης, το zidoo 9s δεν φορτώνει καν κάποιες από αυτές τις εφαρμογές.

Reaction score
3.666
Επίσης αναμένουμε να παίξει κάποια στιγμή Spotify Connect Lossless και το Raspberry Pi .
Δοκίμασα πριν μερικές ημέρες τη τελευταία έκδοση 9.4.1 της MoOde Audio και ενώ παίζει κανονκά Spotify Connect , η ποιότητα παραμένει σε 320Kbps, τουλάχιστον αυτό εμφανίζεται ως μέγιστη επιλογή στο αντίστοιχο menu .
Μπορεί απλώς να μην ενεργοποιείται σωστά το display info. Ακουστικά δεν υπάρχει διαφορά και παίζει σαν mp3, δηλαδή μειωμένη σκηνή σε βάθος και ύψος με τα πιατίνια στεγνά και ψυχρά

Last edited:

Reaction score
1.065
Επίσης αναμένουμε να παίξει κάποια στιγμή Spotify Connect Lossless και το Raspberry Pi .
Δοκίμασα πριν μερικές ημέρες τη τελευταία έκδοση 9.4.1 της MoOde Audio και ενώ παίζει κανονκά Spotify Connect , η ποιότητα παραμένει σε 320Kbps, τουλάχιστον αυτό εμφανίζεται ως μέγιστη επιλογή στο αντίστοιχο menu .
Μπορεί απλώς να μην ενεργοποιείται σωστά το display info. Ακουστικά δεν υπάρχει διαφορά και παίζει σαν mp3, δηλαδή μειωμένη σκηνή σε βάθος και ύψος με τα πιατίνια στεγνά και ψυχρά
Θα μπορεσεις να ελεγξεις εαν η ιδια ποιοτητα εμφανιζεται και στο αρχειο ?
Δηλαδη πατας παλι την συσκευη ηχου και μετα το βελακι δεξια
Θα σ εμφανισει τη ποιοτητα του αρχειου που παιζει
1760863086292.jpeg

1760863164633.jpeg

Ειναι ιδια με εκεινη που εχεις επιλεξει ?

Reaction score
373
Δυστυχώς δεν είναι πάντοτε μόνο θέμα software. Για παράδειγμά σύμφωνα με τη Yamaha το WXAD-10 λογικά θα μπορούσε να υποστηρίξει το lossless spotify γιατί παίζει HR Αudio...τελικά όπως έχω ξαναγραψει δεν...γιατί ?
Για αυτό:
"For MusicCast devices that were released before 2018, lossless support cannot be added via a software update for technical reasons.
This is due to a technical hardware limitation of the built-in audio decoder module. This module, which was built into MusicCast devices until 2018, does not support Spotify Lossless. Therefore, unfortunately, there will be no chance of a firmware update to support Spotify Lossless for your device in the future.”
δηλαδή και να έβγαινε το update σύμφωνα με αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί.
Τώρα δεν γνωρίζω αν ισχύει πράγματι ή όχι .
Κοινώς πάμε για άλλες πολιτείες στο γραφείο ...δεν πειράζει το κουτάκι αυτό ήταν τίμιο και αξιοπρεπές για τη δουλειά που κλήθηκε να κάνει.

Reaction score
239
Θα πάρει μήνες μάλλον να γίνει αυτό, διάβασα στο forum το moode. Όλα τα raspi music distributions χρησιμοποιούν το ίδιο Spotify υποσύστημα τρίτου προγραμματιστή, που θα πάρει καιρό να αναβαθμιστεί. Στο ανάλογο GitHub υπάρχει ησυχία πάνω σε αυτό το θέμα.

argyrisM

"Επαγγελματίας"
Reaction score
57
Το προβλημα με τις ανομοιες ποιοτητες ηχου , δηλαδη αλλη στη ρυθμιση του streaming και αλλη του αρχειου τις εντοπισα σε συσκευες που ΔΕΝ μπορουσαν να αναπαραγουν lossless ποιοτητα
Μόλις δοκίμασα την ηχόμπαρα ELAC Discovery Z3. Δεν υποστηρίζει lossless ακόμη (ελπίζω) και ενώ στη ρύθμιση δίνω ποιότητα 320 παίζει το αρχείο 96.
discovery.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.391
Members
38.554
Νεότερο μέλος
kosmidhsn