Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
65
Δουλεύω σε εξωτερικό χώρο…
Επειδή κ εγώ εργάζομαι σε εξωτερικό χώρο γενικότερα, αναλογιστείτε κ εμάς. Σκεφτείτε πόσα επαγγέλματα κ πόσοι άνθρωποι κατ' επέκταση είναι εκτεθειμένοι στις όποιες καιρικές συνθήκες. Βροχή, αέρας, ήλιος. Όλοι αυτοί που το καλοκαίρι φεύγουν απ' τον κλιματισμό του σπιτιού τους, μπαίνουν στο κλιματιζόμενο αυτοκίνητο τους κ πηγαίνουν στο κλιματιζόμενο γραφείο με την αντίστοιχη επιστροφή. Σου λένε: "Τι ωραίο που είναι το καλοκαιράκι..!" Έλα γλυκιά μου έξω να νιώσεις τη λάβρα στο κορμί σου, να κολλάνε τα ρούχα πάνω σου κ να είσαι όλη μέρα μούσκεμα (στον ιδρώτα).
Έλα να δεις τη γλύκα της χειμωνιάτικης βροχής σε συνδυασμό με το κρύο κ το αδιάβροχο που εγκλωβίζει την υγρασία κ γίνεσαι πάλι μούσκεμα (στον ιδρώτα λέμε, μη παρεξηγηθούμε... 🤪 ) Που μπαίνω στην εταιρία το πρωί κ έχουν βάλει τον κλιματισμό μία ώρα πριν τη προσέλευση να "φτιάξει" τη θερμοκρασία μην τυχόν κ κρυώσει το κωλαράκι των χαρτογιακάδων όταν έρθουν το χειμώνα με αντίστοιχες καταστάσεις για το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά για τη βροχή δεν δυσανασχετώ, μόνο κ μόνο επειδή έχουμε ανάγκη το νερό.
Τα "καντήλια" θα κατέβουν βέβαια διότι ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ πλημμυρίζει το σύμπαν κ συνουσιάζεται η κίνηση στους δρόμους.

Φιλικά,
Αντώνης

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.304

Reaction score
30.020
Και εδώ έχει μια καταιγίδα τρελή .
Εχει ρίξει πολύ νερό και συνεχίζει. Αστραπόβροντα κάργα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.480
Μη με πείς ότι φοβάσαι τις αστραπές!! :rolleyes::lolsign:

Εδώ σαπάν στη Λάρσα έβρεχε δυνατά όλο το βράδυ μέχρι και νωρίς το πρωί, έριξε πολύ νερό, πάει η μέρα στράφι για τις ελιές, θέλω λίγο ακόμα να τελειώσω και δεν θα πάω γιατί θα είναι τα χώματα λάσπη, άσε που θα χτυπάω τα δέντρα και θα πέφτει το νερό πάνω μου.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.324
Μη με πείς ότι φοβάσαι τις αστραπές!! :rolleyes::lolsign:

Εδώ σαπάν στη Λάρσα έβρεχε δυνατά όλο το βράδυ μέχρι και νωρίς το πρωί, έριξε πολύ νερό, πάει η μέρα στράφι για τις ελιές, θέλω λίγο ακόμα να τελειώσω και δεν θα πάω γιατί θα είναι τα χώματα λάσπη, άσε που θα χτυπάω τα δέντρα και θα πέφτει το νερό πάνω μου.

Δεν εξετάζεται δλδ το ενδεχόμενο απλώς να σε φτύνουν;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.480
Δεν εξετάζεται δλδ το ενδεχόμενο απλώς να σε φτύνουν;
Πχιός αρέ θα φτύσει τον Μπρέτσο τον τελικανή, βροχή είναι μάλλον...
Αλλά και να με φτύνουν, ζπούτσαμ!! :biggrin:
Το θέμα είναι ότι χάθηκε η μέρα και πάνε πίσω οι δλειές...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.324
Πχιός αρέ θα φτύσει τον Μπρέτσο τον τελικανή,

Έχω την αίσθηση ότι θα υπάρχουν κάποιοι δυνάμενοι να στους παραθέσουν και σε αλφαβητική σειρά

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.895
Έχει χαζέψει ο καιρός.

Χθες έκανα δουλειές στον κήπο με μια κοντή βερμούδα, γυμνός από τη μέση και πάνω, όπως ακριβώς τον Αύγουστο, και μέχρι να πέσει ο ήλιος ήμουν κάργα ιδρωμένος, όπως τον Αύγουστο, και σταμάτησα γιατί με φάγαν τα κουνούπια, όπως τον Αύγουστο. Νοέμβρης λέμε ρεεεεεεεεε 😂🤣😁

Το βράδυ έριξε κάγκελα. 😂🤣😁

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75