- Reaction score
- 11.926
Μετά θα φάμε;
Ε ναιΜετά θα φάμε;
Εντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.¨Ανοιξε εδω ένα θέμα ένας άνθρωπος με 40 χρόνια εμπειρίας και γνωστης (και άσχετα εάν δεν τα εκφράζει καλά όλα) του έχετε βγάλιε τον αδόξαστο και το ίδιο - λίγα χρόνια που συμμετέχω- βλέπω κάνετε σε οποιονδήποτε γνώστη .... μαθητευόμενοι "γνώστες" audio people του ίντερνετ , έ μαθητευόμενοι. Και απορείτε μετά γιατί δεν συμμετέχουν κιόλας.
Ούτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που ξέρει και να του κάνετε κάποιες ερωτήσεις ευγενικά δεν θέλετε ή δε νοιώθετε. Του κάνετε μάθημα εσείς χα χα.
Μην ξεχνάς όμως ότι εκτός από το τεχνικό κομμάτι υπάρχει και η φιλοσοφική προσέγγιση και εκεί ο μπετατζής ο Μήτσος δεν παίζεταιΕντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.

Ο μήτσος ο μπετατζής ξέρει... Ο Μηχανικός δεν ξέρει. Ο μήτσος τα ξέρει όλα και ας μην ξέρει τίποτα περισσότερο απο το να καλουπώνει και να ρίχνει πλάκα. Η έπαρση είναι κακό πράγμαΕντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.
Το ιδιο και ο δικός μας. Έχει γράψει απίστευτες μπαρούφες αλλα με φιλοσοφική διαθεση και ... στατιστική...Εντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.
Κι όμως να ξέρεις, ότι τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής κάνει κουμάντο στα καλούπια. Στο λέω εκ πείρας, με όσα αυθαίρετα έχω νομιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Άλλα προβλέπει ο μηχανικός στην άδεια, άλλα κατασκευάζει τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής...Εντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.
Συνήθως έτσι γίνεται γιατί ο μπετατζής δεν είναι μηχανικός… στατιστικά μιλωνταςΚι όμως να ξέρεις, ότι τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής κάνει κουμάντο στα καλούπια. Στο λέω εκ πείρας, με όσα αυθαίρετα έχω νομιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Άλλα προβλέπει ο μηχανικός στην άδεια, άλλα κατασκευάζει τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής...![]()
Ναι, επειδή στατικά μιλώντας, ο Μήτσος ο μπετατζής είναι άσχετος. Κι όταν θα πέσει το σπίτι και με πλακώσει, δεν θα φταίει ο Μήτσος αλλά ο πολιτικός μηχανικός. Σωστά;στατιστικά μιλωντας
Φυσικά.Κι όταν θα πέσει το σπίτι και με πλακώσει, δεν θα φταίει ο Μήτσος αλλά ο πολιτικός μηχανικός. Σωστά;
Τα φάρμακά μαςΤι πίνετε ορε;

Ta παπούδια ξυπνάνε το χάραμα ρε χαραμοφάη όχι στις 12:20 ( <3 )Tωρα ξυπνησα ορε και πινω τσαιτα παπουδια πινουν τσαι
![]()
Στατικά και νομικά μιλώντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!Ναι, επειδή στατικά μιλώντας, ο Μήτσος ο μπετατζής είναι άσχετος. Κι όταν θα πέσει το σπίτι και με πλακώσει, δεν θα φταίει ο Μήτσος αλλά ο πολιτικός μηχανικός. Σωστά;