Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.833
Ωχ τι εγινε μρε wnet :smile: :unsure:
Κάποιος να της πεί της κατα τα άλα αγαπητής και συμπαθούς Άννας (Αννούλας) ότι εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες τεχνικές, τραβήγματα νότας , φωνητική μέθοδο σε όλα τα τραγούδια που κάνει cover. Δεν ειναι ανάγκη και ούτε όλα το χρειάζονται και ούτε σε όλα ταιριάζει το υφος κα ο χαρακτήρας που τους δίνει (και άσε που είναι και πάντα ο ίδιος σε όλα χα χα).

Τουλάχιστον μας λυπηθηκε ο Θεός και δεν έπιασε στα χέρια της .... αυτό τους :

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.598
....εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες τεχνικές, τραβήγματα νότας , φωνητική μέθοδο σε όλα τα τραγούδια που κάνει cover....
εγώ ένα έβαλα, όχι ...όλα :p :p

Reaction score
23.833
εγώ ένα έβαλα, όχι ...όλα :p :p
Το κατάλαβα ότι δεν έχεις ακούσει όλα τα cover της .... δεν είπα τίποτε για εσένα.

Και εγω όταν είχα πρωτοακούσει ένα δυο της ... είπα ΟΚ ωραία.

Last edited:

Reaction score
23.833
ΠΑΗ βγες από τον λογαριασμό του Θανασάκη.
:D
Ο ΠΑΗ βρε ήξερε πάρα πάρα πολλά για τα ειδη αυτά. Εγω δεν ξέρω ούτε καν το 10 %. Απλώς μου άρεσε στα νιατα μου και ακόμη μου αρέσει καθώς το θεωρώ αγνό, απλό και άμεσο.
Μρε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα τι ειναι αυτη η ηχορυπανση που μολυνει το νημα :p :gamer:
Αμετανοητο φρικιο;;:p:p:gamer::gamer::headbang::stinker::spiteful:
Πάλι για θρησκευτικά θεματα τραγουδανε τα μέταλα ; Για διαβόλια και τριβόλια ; :D :D Αυτοί δεν είναι στιχουργοί ... είναι Θεολόγοι. :D :D
ο ύμνος των ύμνων του heavy metal

Εγω θα έφευγα. :D :D

Last edited:

Reaction score
23.833
Παρακαλώ να διαγραφώ απο την Επερεσία. Υποβάλλω την παραίτηση μου Κε Χρήστο. Βρήκα καλύτερη εργασία με καλύτερες συνθήκες και γνωσιακό επίπεδο. :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.750
Members
38.605
Νεότερο μέλος
antonios21