Roister

Reaction score
1
Φίλοι του σάιτ, με αφορμή το θάνατο του κ. Σωκράτη, ιδρυτή της Roister και έναν από τους βασικούς συντελεστές της μακράς και σημαντικής πορείας της εταιρίας πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο να συγκεντρωθούν εδώ πληροφορίες από μοντέλα, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, από κατόχους ηχείων, από αναφορές του ειδικού τύπου της εποχής κλπ. προκειμένου να προσπαθήσουμε να χαρτογραφήσουμε τις προσπάθειες και τα προϊόντα μιας εταιρίας που σημάδεψε την πορεία του Ελληνικού hi fi.

Reaction score
7.279
Φίλοι του σάιτ, με αφορμή το θάνατο του κ. Σωκράτη, ιδρυτή της Roister και έναν από τους βασικούς συντελεστές της μακράς και σημαντικής πορείας της εταιρίας πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο να συγκεντρωθούν εδώ πληροφορίες από μοντέλα, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, από κατόχους ηχείων, από αναφορές του ειδικού τύπου της εποχής κλπ. προκειμένου να προσπαθήσουμε να χαρτογραφήσουμε τις προσπάθειες και τα προϊόντα μιας εταιρίας που σημάδεψε την πορεία του Ελληνικού hi fi.
Σωκράτης ήταν το μικρό όνομα ,Ζαφειριάδης το επίθετο του και νομίζω ότι το κ. για κάποιον που έχει πεθάνει είναι λίγο .....κάπως (αλλά αυτό ειναι προσωπική ιδιοτροπία).

Yπάρχει σχετικό (όχι το ίδιο φυσικά) νήμα, από όταν πέθανε, πριν δύο χρόνια.......

Εσάς όμως πως σας ήρθε ή ιδέα τώρα? Είστε μέλος απο το 2019,τώρα το μάθατε?

Reaction score
1
Όχι δεν το έμαθα τώρα
Το σκέφτομαι καιρό. Τον κ Σωκράτη (δεν ξέρω πως αλλιώς να τον αναφέρω, λέω κύριο από σεβασμό) τον γνώρισα πριν μερικά χρόνια που μου επισκεύασε τα πρώτα μου ηχεία ls120 και μου έκανε πραγματικά εντύπωση ο ενθουσιασμός που έδειχνε για το αντικείμενο της δουλειάς του παρά το γεγονός ότι ήταν κάποιας ηλικίας.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.105
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1