- Reaction score
- 111.382

Πολύ χαριτωμένες πάπιες.
ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!Πολύ χαριτωμένες πάπιες.
Και προφανώς πολύ νόστιμες!

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ (ΟΧΙ ΜΕΣΑΜα είναι πολύ νόστιμες οι άτιμες.
Ειδικά όπως τις φτιάχνουν οι κινέζοι.
Έχουν και ειδικές ψησταριές για τις πάπιες που ψήνουν.
Τις αλείφουν και με μια σάλτσα που φτιάχνουν μόνοι τους και γίνεται απίθανο πιάτο.
Είχα φτιάξει πριν μερικά χρόνια ένα υδραυλικό ασανσέρ μικρό μόνο για φαγητά και ποτά, σε ένα κινέζικο εστιατόριο πολυτελείας στο Βαρδάρι.
Όταν τελειώσαμε, μας έκανε το τραπέζι ο κινέζος εμένα και τον βοηθό μου με πάπια Πεκίνου μεταξύ άλλων.
Ο βοηθός μου τότε 20 χρονών δεν είχε φάει ποτέ του και ξετρελάθηκε.
Ακόμη μου λέει πότε θα ξαναπάμε να φάμε πάπια.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.Μα τι άνθρωπος είσαι!
Εδώ σου δείχνω τις καημενούλες που βρήκαν καταφύγιο να ξεχειμωνιάσουν στο λιμανάκι της Επανομής κι εσύ τις φαντάζεσαι ψητές!
View attachment 387116 View attachment 387117
Κι εμένα είναι αγαπημένο πιάτο η πάπια Πεκίνου.Μα είναι πολύ νόστιμες οι άτιμες.
Ειδικά όπως τις φτιάχνουν οι κινέζοι.
Έχουν και ειδικές ψησταριές για τις πάπιες που ψήνουν.
Τις αλείφουν και με μια σάλτσα που φτιάχνουν μόνοι τους και γίνεται απίθανο πιάτο.
Είχα φτιάξει πριν μερικά χρόνια ένα υδραυλικό ασανσέρ μικρό μόνο για φαγητά και ποτά, σε ένα κινέζικο εστιατόριο πολυτελείας στο Βαρδάρι.
Όταν τελειώσαμε, μας έκανε το τραπέζι ο κινέζος εμένα και τον βοηθό μου με πάπια Πεκίνου μεταξύ άλλων.
Ο βοηθός μου τότε 20 χρονών δεν είχε φάει ποτέ του και ξετρελάθηκε.
Ακόμη μου λέει πότε θα ξαναπάμε να φάμε πάπια.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ.Και τα γουρουνάκια και τα μοσχαράκια μας αρέσουν, αλλά φυσικά δεν θέλουμε να ξέρουμε τι τραβάνε μέχρι να σφαχτούν.
Προσωπικά επειδή πήγα 4 φορές στο σφαγείο του Κιλκίς με τον φίλο μου τον χασάπη, είδα από κοντά όλη την διαδικασία και δυστυχώς ξέρω.
Θα προτιμούσα να μην ήξερα.