Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
71
Την τελευταία εβδομάδα είδα:

Το Badlands που ήταν απολαυστικό, όπως ήταν και το Prey του ίδιου σκηνοθέτη.

Το Sentimental Value του Joachim Trier, η αγαπημένη μου ταινία της χρονιάς αν και δεν έχω δει όλες τις κορυφαίες σύμφωνα με τους κριτικούς. Θέλω να δω το Oslo, 31 August που είχε κάνει πριν περίπου 10 χρόνια.

Το Nouvelle Vague, υπέροχο, η ιστορία του ντεμπούτου του Godard σε σκηνοθεσία του Linklater. Εγγυώμαι οτι δε θα αγγίξετε το κινητό βλέπωντας τις παραπάνω.

Για όσους έχουν letterboxed, αυτό είναι το προφίλ μου https://letterboxd.com/c01l/
Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα σαιτ που σου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς "ημερολόγιο" για τις ταινίες και σειρές που βλέπεις αλλά και να τις βαθμολογείς αν θέλεις. Πρόσφατα μπήκα (ξανά) στη διαδικασία. Έχει και πολύ ωραίες προτάσεις.

Δυστυχώς, όταν οι ταινίες είναι 20-60 gb δεν ξέρω πως να τις αποθηκεύω οπότε σκέφτηκα να τις καταχωρώ κάπου. Δεν μου αρέσει καθόλου που τις σβήνω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.077
Όντως. Το ξεκινήσαμε χθες, είδαμε τέσσερα επεισόδια μαζεμένα κι ο λόγος που δεν το τελειώσαμε χθες ήταν επειδή είχαμε πρωινό ξύπνημα σήμερα.

Το τελειώσαμε σήμερα. Πάρα πολύ καλό.

Reaction score
5.617
Την τελευταία εβδομάδα είδα:

Το Badlands που ήταν απολαυστικό, όπως ήταν και το Prey του ίδιου σκηνοθέτη.

Το Sentimental Value του Joachim Trier, η αγαπημένη μου ταινία της χρονιάς αν και δεν έχω δει όλες τις κορυφαίες σύμφωνα με τους κριτικούς. Θέλω να δω το Oslo, 31 August που είχε κάνει πριν περίπου 10 χρόνια.

Το είδα μέσα στις γιορτές, τι ωραία ταινία.
Το Oslo το έχω δει, πολύ στενάχωρο…

Reaction score
71
Αυτο και τιποτα αλλο ⭐⭐⭐⭐⭐

Η 3η σαιζόν θα απευθύνεται αποκλειστικά σε εμάς τους πορνόγερους.

Δε νομίζω να έχει κάτι να προσφέρει (μακάρι) αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δω.

melina

Cargo 200
Reaction score
47.218
The Rip (Netflix), καλούτσικο

Πολύ μπάσο, κάποιες σκηνές με πιστολίδια καλές, καλούτσικες ερμηνείες αλλά ανούσια εντελώς. Δηλαδή ακόμα και για το είδος και για το συγκεκριμένο θέμα έχουν υπάρξει αριστουργήματα, τούτη δω βγήκε μόνο για το μεροκάματο.

Reaction score
4.314
Ριφιφί 6/10

Απλά βλέπεται, κανέναν σασπένς, καμιά πλοκή, (την ξεχνάς αμέσως μόλις πάρεις τα μάτια σου απ την οθόνη) εκτός απο τα αληθινά γεγονότα του ριφιφι αλλά και του παιδιού με τον ερανικό λογαριασμό.

Reaction score
71
Strange Darling (JT Mollner), ένα θρίλερ που ξεκινάει με τον πήχη χαμηλά και δε σε προετοιμάζει για αυτό που ακολουθεί.

Gummo (Harmony Korine), classic/10.

Presence του Sonderbergh, κλειστοφοβικό supernatural οικογενειακό δράμα στο "πνεύμα" της εποχής, πολύ καλό.

Bring her back των αδερφών Philippou, καταπληκτικό θρίλερ, από τις καλύτερες ταινίες του '25. Σκληρό.

The Running Man του Edgar Wright. Μέτριο.

Παίζουν δύο δυνατές ταινίες αυτή τη στιγμή στις αίθουσες, Marty Supreme και Amnet. Και την επόμενη εβδομάδα βγαίνει ο "Άγιος Παΐσιος" οπότε θα απολαύσουμε κριτικές και σχολιασμούς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion