- Reaction score
- 33.328
Θα το πάρει προσωπικά και θα φτιάξει μπάμιες και μπουρανί για εκδίκηση .
Αγαπάμε Χρήστο κι ας ποστάρει μπαμιοτραχανάδες...Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει...![]()

Ακτινογραφία οπωσδήποτε!Δεν θα ξανά ποστάρω τέτοια πράματα, με φάγατε μαυρόγατες, πονάει ο κωλος μου...
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Όχι ακριβώς στα μάγουλα, πχιο πάν, λες να έφαγα τη λεκάνη?
Να κάτσω μπορώ, να σηκωθώ δεν μπορώ...
Καλά ρε βλάχο, από πέσιμο;Δεν θα ξανά ποστάρω τέτοια πράματα, με φάγατε μαυρόγατες, πονάει ο κωλος μου...
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Τίποτα δεν έχεις , σκυλί μαύρο είσαι.Δεν θα ξανά ποστάρω τέτοια πράματα, με φάγατε μαυρόγατες, πονάει ο κωλος μου...
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?

Για το καλό σου Τέο σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ποστάρεις ότι δεν αρέσει στους άλλους στο νήμα, θα σε πχιάσουν στο στόμα και θα σε βρει κάνα κακόΡε αλήθεια λες ;

Περαστικά παλικάρι!Κάκωση λεκάνης και δγιό σπασμένα πλευρά, πείτε ότι θέλετε σήμερα για τον τραχανάμ, τι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί?
View attachment 389050
Ευχαριστώ Μήτσου, δεν είναι τίποτα αυτά, έχω περάσει και χειρότερα.Περαστικά παλικάρι!

Πήγα να γυρίσω στον αέρα σαν τα κατσούλια που όπως και να τα πετάξεις προσγειώνονται στα πόδια, δεν τα κατάφερα επειδή:Περαστικά άσπαστε.
Τα πλευρά πως τα έσπασες ρε ?

Άστα να πάνε Τέο, το κεφάλι πέρασε φίλερ από το καλοριφέρ, μόνο το κεφάλι δεν έχω σπάσει ποτέ , όλα τα υπόλοιπα τα έχω σπάσει τουλάχιστον από μια φορά.Περαστικά Χρήστο μου συνέβη και μένα όταν η κυρά έβαλε κάποτε λακ με σιλικόνη που έπεσε και λίγο στο πάτωμα έτσι γλίστρησα στο πατάκι κάνω ένα αεροπλανικό αλλά καταφέρνω να πιαστώ από τον νεροχύτη σαν τον Λευτέρη Πετρούνια και τη γλύτωσα.

Σταμάτα να ψηφίζεις αριστερά...Οπότε έσκασα με τη αριστερή μεριά καταή
Ο καθένας με τον πόνοτ ιδώ μέσα!!Σταμάτα να ψηφίζεις αριστερά...