Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Δεν θα ξανά ποστάρω τέτοια πράματα, με φάγατε μαυρόγατες, πονάει ο κωλος μου...
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Όχι ακριβώς στα μάγουλα, πχιο πάν, λες να έφαγα τη λεκάνη?
Να κάτσω μπορώ, να σηκωθώ δεν μπορώ...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
35.827
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Ακτινογραφία οπωσδήποτε!

Reaction score
26.541
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Καλά ρε βλάχο, από πέσιμο;

Reaction score
30.475
Τι έχουμε εκεί?
Λες να έσπασα τίποτα?
Τίποτα δεν έχεις , σκυλί μαύρο είσαι.
Αν είχες κάτι θα σφάδαζες .
Ρίξη μαλακών μορίων , δεν είναι τίποτα , θα σου περάσει.
Καλού κακού βγάλε μιά ακτινογραφία όμως.

Reaction score
33.328
Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αλοιφές και αντιφλεγμονώδη. Οι γιατροί του φόρουμ να δώσουν πρώτες οδηγίες .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Ρε αλήθεια λες ;
Για το καλό σου Τέο σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ποστάρεις ότι δεν αρέσει στους άλλους στο νήμα, θα σε πχιάσουν στο στόμα και θα σε βρει κάνα κακό :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Περαστικά παλικάρι!
Ευχαριστώ Μήτσου, δεν είναι τίποτα αυτά, έχω περάσει και χειρότερα. :biggrin:
Θα σας πως έγινε.
Τη μέρα που τσακίστηκα είχα αγώνα, για 1:30 ώρα με στεγνωναν οι ανεμιστήρες, μια φυσιολογική μέρα ξεκινάω με 50% υγρασία και σε αυτά τα δεδομένα τελειώνω με 70% επειδή εξατμίζομαι. Τη μέρα του αγώνα έβρεχε και είχε πολύ υγρασία η ατμόσφαιρα, ξεκίνησα με ανοιχτά τα παράθυρα με 70% υγρασία και όταν τελείωσα δεν κοίταξα αλλά σίγουρα είχε πάνω από 80% υγρασία στο εσωτερικό του σπιτιού.
Ως γνωστό η υγρασία πάει στις ψυχρές επιφάνειες, τα πλακάκια του μπάνιου ήταν μια τέτοια επιφάνεια εκείνη τη ώρα, πήγα όπως πάντα να βγάλω τα ρούχα φορώντας τα ποδηλατικά παπούτσα, με το που μπήκα στο μπάνιο (όπως πάντα ξανά λέω κάνω) έγινα σούπερμαν.
Θυμάμαι ότι πήγα να κρατηθώ από το νεροχύτη, μάλλον έδωσα επιπλέον ώθηση και το έκανα χειρότερο, εκείνη τη ώρα ψάχνεις από κάπου να κρατηθείς ή να προστατευθείς, δεν κατάφερα τίποτα από τα δύο να κάνω. Για 5 λεπτά είχα μείνει καταή χωρίς να μπορώ να σαλέψω, στο καπάκι όπως ήμουν γαλακτωμένος με έπιασε και κράμπα στο αριστερό ποδάρι, ήμουν κυριολεκτικά για λύπηση έτσι όπως έγινε... :roflmao:
Περαστικά άσπαστε.
Τα πλευρά πως τα έσπασες ρε ?
Πήγα να γυρίσω στον αέρα σαν τα κατσούλια που όπως και να τα πετάξεις προσγειώνονται στα πόδια, δεν τα κατάφερα επειδή:
α) Το μπάνιο είναι μικρό
β) Δεν είμαι κατσούλι
Οπότε έσκασα με τη αριστερή μεριά καταή, έτσι νομίζω, που να θυμάμαι κιόλας. :biggrin:

Last edited:

Reaction score
33.328
Περαστικά Χρήστο μου συνέβη και μένα όταν η κυρά έβαλε κάποτε λακ με σιλικόνη που έπεσε και λίγο στο πάτωμα έτσι γλίστρησα στο πατάκι κάνω ένα αεροπλανικό αλλά καταφέρνω να πιαστώ από τον νεροχύτη σαν τον Λευτέρη Πετρούνια και τη γλύτωσα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Περαστικά Χρήστο μου συνέβη και μένα όταν η κυρά έβαλε κάποτε λακ με σιλικόνη που έπεσε και λίγο στο πάτωμα έτσι γλίστρησα στο πατάκι κάνω ένα αεροπλανικό αλλά καταφέρνω να πιαστώ από τον νεροχύτη σαν τον Λευτέρη Πετρούνια και τη γλύτωσα.
Άστα να πάνε Τέο, το κεφάλι πέρασε φίλερ από το καλοριφέρ, μόνο το κεφάλι δεν έχω σπάσει ποτέ , όλα τα υπόλοιπα τα έχω σπάσει τουλάχιστον από μια φορά.
Συμπέρασμα, όσοι χρησιμοποιείται ποδηλατικά παπούτσα ή γόβες, προσοχή στα πλακάκια του μπάνιου!! :lolsign:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.536
Members
38.712
Νεότερο μέλος
spiros & zita