Featured Perlisten & Trinnov

Reaction score
639
Πήγα από κει. Σοβαρά ηχεία. Και πολλά σοβαρά σαμπ. Και ωραίος χώρος.
Όταν ολοκληρωθεί το project θα είναι ένα από τα κορυφαία!
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την βοήθεια
Ήρθανε επίσης ο Αλέξανδρος και ο Μάριος μας κάνανε καλή παρέα
Και φυσικά ο ένας και μοναδικός Ζαπ ευχαριστώ πολύ ολους

Reaction score
2.663
Να και η έκπληξη
S7t &. S7c
Απορια.
Ειχες ενα ζευγαρι L/R και ενα κεντρικο απο τη σειρα R η οποια ειναι εξαιρετικη, και δεν πηρες τα υπολοιπα ηχεια της σειρας ωστε να φτιαξεις ενα σωστο ομοιογενες συστημα με ολα τα ηχεια ιδια γιατι ηταν ακριβα και αφησες πισω και στα ατμος τα Klipsch τα οποια ειναι ΟΚ για τα λεφτα τους αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα Perlisten αλλα φυσικα κανεις δεν μπορει να κρινει τις επιλογες καποιου οταν μπαινει στη μεση το κοστος.
Με ποιο σκεπτικο αντι να προχωρησεις στην ολοκληρωση του συνολου με ηχεια της σειρας R, αποφασισες να αλλαξεις τα τρια εμπρος (που ηταν ηδη αψογα) αφηνοντας εστω και προσωρινα τα Klipsch, και βαζοντας στο πλανο αντι να συμπληρωσεις το ηχοσυστημα με ηχεια της ιδιας σειρας, να βαλεις ηχεια εντελως αλλης σειρας, που δεν εχει καμια σχεση με τα εμπρος (τουλαχιστον τα R με τα S ειχαν ιδια διαταξη και πολυ μικρη διαφορα στον ηχητικο χαρακτηρα)?

Εντελως ενημερωτικα, δες αυτο το βιντεο επι του θεματος

Reaction score
6.253
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τη φιλοξενία! Συγχαρητήρια για τα ηχεία που πήρες! Πραγματικά είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει γενικά. Όλο το σετάπ ήταν τρομερό: ο χώρος, ο Trinnov και τα ηχεία δούλευαν δεμένα και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Για τα subs δεν το συζητάω καν, κάνουν πανικό. Το χάρηκα πάρα πολύ!
Απορια.
Ειχες ενα ζευγαρι L/R και ενα κεντρικο απο τη σειρα R η οποια ειναι εξαιρετικη, και δεν πηρες τα υπολοιπα ηχεια της σειρας ωστε να φτιαξεις ενα σωστο ομοιογενες συστημα με ολα τα ηχεια ιδια γιατι ηταν ακριβα και αφησες πισω και στα ατμος τα Klipsch τα οποια ειναι ΟΚ για τα λεφτα τους αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα Perlisten αλλα φυσικα κανεις δεν μπορει να κρινει τις επιλογες καποιου οταν μπαινει στη μεση το κοστος.
Με ποιο σκεπτικο αντι να προχωρησεις στην ολοκληρωση του συνολου με ηχεια της σειρας R, αποφασισες να αλλαξεις τα τρια εμπρος (που ηταν ηδη αψογα) αφηνοντας εστω και προσωρινα τα Klipsch, και βαζοντας στο πλανο αντι να συμπληρωσεις το ηχοσυστημα με ηχεια της ιδιας σειρας, να βαλεις ηχεια εντελως αλλης σειρας, που δεν εχει καμια σχεση με τα εμπρος (τουλαχιστον τα R με τα S ειχαν ιδια διαταξη και πολυ μικρη διαφορα στον ηχητικο χαρακτηρα)?

Εντελως ενημερωτικα, δες αυτο το βιντεο επι του θεματος
Γιατι αυτο που θα φτιαξει ειναι ανώτερο σε κάθε περίπτωση. ;)
Καλώς ή κακώς τα R είναι κατώτερη σειρά. Τα S ειναι απο τα καλύτερα ηχεία που κυκλοφορούν χωρίς να έχει σημασία το κόστος.

Reaction score
2.663
Γιατι αυτο που θα φτιαξει ειναι ανώτερο σε κάθε περίπτωση. ;)
Καλώς ή κακώς τα R είναι κατώτερη σειρά. Τα S ειναι απο τα καλύτερα ηχεία που κυκλοφορούν χωρίς να έχει σημασία το κόστος.
Πλην ομως: 1) Εδω εχει σημασια το κοστος
2) Η σειρα R ελαχιστα υπολειπεται της σειρας S (με πολλες αναφορες χρηστων που δοκιμασαν και τις δυο να προτιμουν την R)
3) Οσο καλυτερα κι αν ειναι, η ομοιογεννεια ειναι πολυ πιο σημαντικη.
Και με ολο το σεβασμο, και χωρις να θελω να χαλασω την διαθεση κανενος, αμφιβαλω ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα με 3 ηχεια σειρας S και 8 σειρας Α δεν θα ειναι ανωτερο απο οτι αν εβαζε 11 ηχεια σειρας R. Sorry.

Reaction score
639
Πλην ομως: 1) Εδω εχει σημασια το κοστος
2) Η σειρα R ελαχιστα υπολειπεται της σειρας S (με πολλες αναφορες χρηστων που δοκιμασαν και τις δυο να προτιμουν την R)
3) Οσο καλυτερα κι αν ειναι, η ομοιογεννεια ειναι πολυ πιο σημαντικη.
Και με ολο το σεβασμο, και χωρις να θελω να χαλασω την διαθεση κανενος, αμφιβαλω ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα με 3 ηχεια σειρας S και 8 σειρας Α δεν θα ειναι ανωτερο απο οτι αν εβαζε 11 ηχεια σειρας R. Sorry.
Καταρχήν και όλα τα σαμπ είναι σειρά S
Άρα μιλάμε για εφτά ηχεία
Επειδή τα είχα και τα δύο εννοείται ότι και τα R ειναι πολύ καλά Αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά
Ε τώρα το ότι εσύ είσαι σίγουρος χωρίς να ακούσεις τα Α Και χωρίς να ακούσεις την R έβγαλες άποψη Ok
Εμένα άσε να πιστεύω το αντίθετο
Ότι με 7 ηχεία σειράς S και οκτώ ηχεία σειράς Α το αποτέλεσμα είναι καλύτερο

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
34.221
Σιγά τις διαφορές που θα έχει με τέτοιο επεξεργαστή. Θα τα φτιάξει όλα όμορφα.

Εξάλλου τα τρία εμπρός ηχεία τρώνε όλο το ξύλο σε μια ταινία.
Το αμέσως λιγότερο πάει στα Surround.
Μετά στα μπροστινά Atmos.
Και το λιγότερο το τρώνε τα πίσω Atmos*.

*(Ανάλογα το content δεν έχουν και λόγο ύπαρξης, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)

Μια χαρά είναι. Καλορίζικα. Να τα χαρείς να γουστάρεις. :drinks:

Last edited:

Reaction score
2.663
Καταρχήν και όλα τα σαμπ είναι σειρά S
Άρα μιλάμε για εφτά ηχεία
Επειδή τα είχα και τα δύο εννοείται ότι και τα R ειναι πολύ καλά Αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά
Ε τώρα το ότι εσύ είσαι σίγουρος χωρίς να ακούσεις τα Α Και χωρίς να ακούσεις την R έβγαλες άποψη Ok
Εμένα άσε να πιστεύω το αντίθετο
Ότι με 7 ηχεία σειράς S και οκτώ ηχεία σειράς Α το αποτέλεσμα είναι καλύτερο
OK, σε πιστευω. Θα σου προτεινα επισης να στειλεις email στην Perlisten να τους το εξηγησεις για να το προτεινουν και στους υπολοιπους πελατες τους ;)

Οπως και να, χει, να τα χαρεις και να τα ευχαριστηθεις. Εμενα δεν μου πεφτει λογος. Απλα δεν μπορω να κρατησω το στομα μου κλειστο οταν βλεπω κατι λαθος.

Reaction score
639
OK, σε πιστευω. Θα σου προτεινα επισης να στειλεις email στην Perlisten να τους το εξηγησεις για να το προτεινουν και στους υπολοιπους πελατες τους ;)

Οπως και να, χει, να τα χαρεις και να τα ευχαριστηθεις. Εμενα δεν μου πεφτει λογος. Απλα δεν μπορω να κρατησω το στομα μου κλειστο οταν βλεπω κατι λαθος.
Αρκεί που με πιστεύεις
Άμα θέλεις να στείλεις εσύ e-mail στείλτο εμένα γιατί με βάζεις
Νομίζεις ότι κάτι βλέπεις λάθος
Ευχαριστώ πολύ

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
93.829
Σε αυτό το επίπεδο δύσκολα αποφασίζεις τι είναι σωστό και τι λάθος.
Σαν να λέμε ποιος είναι καλύτερος ο LeBron ή ο Kobe.

Reaction score
639

Ευχαριστώ πολύ Αλέξη να είσαι καλά
Καλή Σαρακοστή σε όλους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.678
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts