το πιατο του nilesat

Reaction score
1
και τωρα τι κανουμε με το πιατο που ειχαμε για nilesat??
εσεις ποιον δορυφορο θα πιασετε??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολύ καλή ερώτηση!!!

Σκέφτομαι σε αυτό να ξαναβάλω Astra και Hotbird όπως και πριν δηλαδή και το 1.4 που πήρα να το κάνω κινητό...

Reaction score
0
Re: το πιατο του nilesat

O Humax θα μπορέσει να κάνει τη διαχείριση και των δύο;

Reaction score
0
Θα περιμένω μήπως δείξει τίποτα Mundobasket και μετά θα το γυρίσω στον Eutelsat W3A at 7.0°E .

Νομίζω Χρήστο ότι η ερώτηση του mygiaki είναι καίρια και φοβάμαι ότι ο Humax2000 δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα κινητό και ένα σταθερό πιάτο μαζί. :(

Ίσως ο dream_GR να μας φωτίσει καλλίτερα πάνω σ'αυτό :?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
mygiakis said:
Όχι δεν μπορεί να διαχειριστεί και κινητό και σταθερό. Γι' αυτό θα βάλω σύστημα κίνησης που θα το χειρίζομαι εγώ manual και όχι ο δέκτης.

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
mygiakis said:
Όχι δεν μπορεί να διαχειριστεί και κινητό και σταθερό. Γι' αυτό θα βάλω σύστημα κίνησης που θα το χειρίζομαι εγώ manual και όχι ο δέκτης.
θα αλλαζεις το καλωδιο καθε φορα που θα αλλαζεις πιατο??
υπαρχει καποιος ανταπτορας που να μπορεις συνδεεις 2 καλωδια?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Bάζεις ένα κουτάκι πριν τον δέκτη και από αυτό μετακινείς το πιάτο. Μετά απλά αλλάζεις κανάλι στον δέκτη σου. Στον Humax 5400 που επίσης έχω μπορείς να το κάνεις από τον δέκτη. Στον 2000 δεν γίνεται...

Reaction score
2
Πολύ καλή ερώτηση!!!

Σκέφτομαι σε αυτό να ξαναβάλω Astra και Hotbird όπως και πριν δηλαδή και το 1.4 που πήρα να το κάνω κινητό...
ετσι μπραβο χρηστο , βαζεις εξωτερικο positioner και ξεγνοιαζεις το πας οπου θες . να σου κανω μια ερωτηση οταν λεμε 1.40 εννοεις καθετη μετρηση η οριζοντια ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
finder said:
Πολύ καλή ερώτηση!!!

ετσι μπραβο χρηστο , βαζεις εξωτερικο positioner και ξεγνοιαζεις το πας οπου θες . να σου κανω μια ερωτηση οταν λεμε 1.40 εννοεις καθετη μετρηση η οριζοντια ?
Είναι το 1,35Χ1,25 Gibertini... αυτό που το λένε 1,40... μαζί με τα τετραπλά invacom lnb που έχω είναι καλός συνδυασμός...

Reaction score
0
και τωρα τι κανουμε με το πιατο που ειχαμε για nilesat?? εσεις ποιον δορυφορο θα πιασετε??
είμαι καινούργιος στο άθλημα οπότε συγχωρείτε την ορολογία μου:

έψαχνα να βρω από που μπορώ να βλέπω το γνωστό Smack Down της WWE (World Wrestling Entertainment) και βρήκα ότι υπάρχει σε αυτό το δορυφόρο που αναφέρει ο Νίκος.. τον NileSat που ειναι στις 7 μοίρες Δυτικά. έμαθα επίσης ότι χρειάζομαι ένα πιάτο τουλάχιστον 1,25μ. και μια Smart Card συνδρομή της τάξεως των 500 ευρώ το χρόνο της ShowSport 1.

το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να δω το Smack Down από άλλο δορυφόρο και εάν ναι τι χρειάζομαι.

ευχαριστώ, Ευγένιος

:happy_2:

Reaction score
0
κανείς δεν ξέρει για Smack Down της WWE (World Wrestling Entertainment)?

έμαθα ότι το δείχνουν και στο Sky Italia στο Sky Sport 3 αλλά δεν καταλαβαίνω από που μπορώ να προμηθευτώ την ανάλογη Smart Card.

κάτι μου είπαν ότι πρέπει να έχω γνωστό στην Ιταλία να την παραγγείλει και να μου την στείλει αλλά δεν έχω γνωστό. ξέρει κανείς τίποτα;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: το πιατο του nilesat

κάτι μου είπαν ότι πρέπει να έχω γνωστό στην Ιταλία να την παραγγείλει και να μου την στείλει αλλά δεν έχω γνωστό. ξέρει κανείς τίποτα;
Αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες, ακομα και για τη nova. Αν δεν εχουν φορμα συμπληρωσεις στοιχειων, πιστωτικων καρτων κτλ. δηλαδη αν δεν πουλανε μεσω δικτυου, τοτε πρεπει καποιος να αγορασει απ΄τη χωρα που θελεις και να στο στειλει αυτος. Ομως ο λογαριασμος θα πηγαινει σ'αυτον που στο εστειλε, οποτε πρεπει να ειναι εμπιστος γνωστος και τα χρηματα που του στελνεις να τα πληρωνει...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: το πιατο του nilesat

smooth criminal said:
Αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες, ακομα και για τη nova. Αν δεν εχουν φορμα συμπληρωσεις στοιχειων, πιστωτικων καρτων κτλ. δηλαδη αν δεν πουλανε μεσω δικτυου, τοτε πρεπει καποιος να αγορασει απ΄τη χωρα που θελεις και να στο στειλει αυτος. Ομως ο λογαριασμος θα πηγαινει σ'αυτον που στο εστειλε, οποτε πρεπει να ειναι εμπιστος γνωστος και τα χρηματα που του στελνεις να τα πληρωνει...
και γω που δεν έχω καν άνθρωπο στην Ιταλία θα πάρω τα @@ μου :mad_3:

μάλιστα. ωραία πράματα. πως κατάφεραν να έχουν τόσους δορυφόρους να γυρνάνε γύρω γύρω μας με τόσα προγράμματα και να θέλεις να το δεις, να θέλεις να πληρώσεις, και να μην μπορείς!!!

Reaction score
1
Απάντηση: το πιατο του nilesat

Χωρις να ειμαι σιγουρος, ισως υπαρχουν καποια καταστηματα που με δικη τους ευθυνη φερνουν διαφορα ευρωπαικα πακετα. Αθηνα μενεις, ψαξτο λιγο.

ΥΓ επειδη ανεφερες το ιταλικο πακετο να σου πω οτι τον δεκτη που σου στελνουν υποχρεωτικα, τον νοικιαζεις, δηλαδη οταν διακοψεις την συνδεση πρεπει να τους τον στειλεις πισω! Αυτο ισχυει και σε αλλες χωρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo