- Reaction score
- 1
και τωρα τι κανουμε με το πιατο που ειχαμε για nilesat??
εσεις ποιον δορυφορο θα πιασετε??
εσεις ποιον δορυφορο θα πιασετε??
Όχι δεν μπορεί να διαχειριστεί και κινητό και σταθερό. Γι' αυτό θα βάλω σύστημα κίνησης που θα το χειρίζομαι εγώ manual και όχι ο δέκτης.mygiakis said:O Humax θα μπορέσει να κάνει τη διαχείριση και των δύο;
θα αλλαζεις το καλωδιο καθε φορα που θα αλλαζεις πιατο??Χρήστος Ακρατόπουλος said:Όχι δεν μπορεί να διαχειριστεί και κινητό και σταθερό. Γι' αυτό θα βάλω σύστημα κίνησης που θα το χειρίζομαι εγώ manual και όχι ο δέκτης.mygiakis said:O Humax θα μπορέσει να κάνει τη διαχείριση και των δύο;
ετσι μπραβο χρηστο , βαζεις εξωτερικο positioner και ξεγνοιαζεις το πας οπου θες . να σου κανω μια ερωτηση οταν λεμε 1.40 εννοεις καθετη μετρηση η οριζοντια ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πολύ καλή ερώτηση!!!
Σκέφτομαι σε αυτό να ξαναβάλω Astra και Hotbird όπως και πριν δηλαδή και το 1.4 που πήρα να το κάνω κινητό...
Είναι το 1,35Χ1,25 Gibertini... αυτό που το λένε 1,40... μαζί με τα τετραπλά invacom lnb που έχω είναι καλός συνδυασμός...finder said:ετσι μπραβο χρηστο , βαζεις εξωτερικο positioner και ξεγνοιαζεις το πας οπου θες . να σου κανω μια ερωτηση οταν λεμε 1.40 εννοεις καθετη μετρηση η οριζοντια ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πολύ καλή ερώτηση!!!
Σκέφτομαι σε αυτό να ξαναβάλω Astra και Hotbird όπως και πριν δηλαδή και το 1.4 που πήρα να το κάνω κινητό...
είμαι καινούργιος στο άθλημα οπότε συγχωρείτε την ορολογία μου:και τωρα τι κανουμε με το πιατο που ειχαμε για nilesat?? εσεις ποιον δορυφορο θα πιασετε??
Αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες, ακομα και για τη nova. Αν δεν εχουν φορμα συμπληρωσεις στοιχειων, πιστωτικων καρτων κτλ. δηλαδη αν δεν πουλανε μεσω δικτυου, τοτε πρεπει καποιος να αγορασει απ΄τη χωρα που θελεις και να στο στειλει αυτος. Ομως ο λογαριασμος θα πηγαινει σ'αυτον που στο εστειλε, οποτε πρεπει να ειναι εμπιστος γνωστος και τα χρηματα που του στελνεις να τα πληρωνει...κάτι μου είπαν ότι πρέπει να έχω γνωστό στην Ιταλία να την παραγγείλει και να μου την στείλει αλλά δεν έχω γνωστό. ξέρει κανείς τίποτα;
και γω που δεν έχω καν άνθρωπο στην Ιταλία θα πάρω τα @@ μου :mad_3:smooth criminal said:Αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες, ακομα και για τη nova. Αν δεν εχουν φορμα συμπληρωσεις στοιχειων, πιστωτικων καρτων κτλ. δηλαδη αν δεν πουλανε μεσω δικτυου, τοτε πρεπει καποιος να αγορασει απ΄τη χωρα που θελεις και να στο στειλει αυτος. Ομως ο λογαριασμος θα πηγαινει σ'αυτον που στο εστειλε, οποτε πρεπει να ειναι εμπιστος γνωστος και τα χρηματα που του στελνεις να τα πληρωνει...