Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Γεια χαρα ρε παιδιά. Ειμαι έτοιμος να αγοράσω μια LCD και ειμαι μεταξύ της SONY KDL 40 V 2500 και της TOSHIBA 37 WLT 67 ZG. Την πρώτη την είδα να παίζει σε διάφορα μαγαζιά, ενώ τη δεύτερη μόνο στο πλαίσιο με ένα ασχετο διαφημιστικό που δεν μπορούσες να σχηματίσεις μια ιδέα. Παρ' όλα αυτά μου φανηκαν τα χρώματα της λιγο παλ σε σχέση με μια SONY 40 2010 που ειχαν δίπλα. Φυσικά ούτε λόγος για να αλλάξουν ρυθμίσεις. Εσείς που την έχετε δεί ή την αγοράσατε τ γνώμη έχετε?Την αγόρασα την Παρασκευή και είναι απλά απίστευτη. Δεν πιστεύω στα λεφτά της να κυκλοφορεί κάτι καλύτερο. Αν θές κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτα.
Με κλειστα ματια παρε την SONYΓεια χαρα ρε παιδιά. Ειμαι έτοιμος να αγοράσω μια LCD και ειμαι μεταξύ της SONY KDL 40 V 2500 και της TOSHIBA 37 WLT 67 ZG. Την πρώτη την είδα να παίζει σε διάφορα μαγαζιά, ενώ τη δεύτερη μόνο στο πλαίσιο με ένα ασχετο διαφημιστικό που δεν μπορούσες να σχηματίσεις μια ιδέα. Παρ' όλα αυτά μου φανηκαν τα χρώματα της λιγο παλ σε σχέση με μια SONY 40 2010 που ειχαν δίπλα. Φυσικά ούτε λόγος για να αλλάξουν ρυθμίσεις. Εσείς που την έχετε δεί ή την αγοράσατε τ γνώμη έχετε?
Στελιος