Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Reaction score
0
Για το τζάμι έχω μια ένσταση , χωρίς να είμαι ειδικός , αλλά πιστεύω ότι ίσως να συντονίζει με τα μπάσσα και για αυτό θα πρότεινα plexiglass .Η ντίζα που έχω βάλει εγώ είναι 18 αρα και την πήρα από μαγαζί με χρώματα μαζί με τα παξιμάδια και τις ροδέλες. Καλό θα ήταν να πάρεις πλαστικές ροδέλες για να αποσβένεις τους κραδασμούς.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Το πλεξιγκλάς είναι πιο πολύ ακριβό από το γυαλί, είναι πιο εύκαμπτο και κατά συνέπεια πιο ασταθές, με μερικά σκουπίσματα θολώνει και αφήνει γραμμές. Το γυαλί πάντα κρατάει τη γυαλάδα και τη λάμψη του.
Και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρακτικά πρόβλημα με συντονισμούς.
Όλα τα υλικά έχουν σημείο συντονισμού.
Είναι και θέμα γούστου.

Reaction score
0
Video se ipod

εχω ενα ipod 30gb .το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω τα βιδεακια που τραβηξα με την φωτογραφικη μηχανη. το φορμα ειναι AVI ετσι γραφει στην οθονη της μηχανης.φορτωνει τα τραγουδια μεσω του προγραματος itunes και μετα ψαχνω για τα βιντεακια αλα δεν τα βρησκω.Ξερει καποιος να με βοηθησει με καποιο προγραματακι?
το media player τα παιζει μια χαρα

Reaction score
3
Re: Video se ipod

εχω ενα ipod 30gb .το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω τα βιδεακια που τραβηξα με την φωτογραφικη μηχανη. το φορμα ειναι AVI ετσι γραφει στην οθονη της μηχανης.φορτωνει τα τραγουδια μεσω του προγραματος itunes και μετα ψαχνω για τα βιντεακια αλα δεν τα βρησκω.Ξερει καποιος να με βοηθησει με καποιο προγραματακι?
το media player τα παιζει μια χαρα
iPod can play the following video formats:
  • H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 x 480, 30 frames per sec., Baseline Low-Complexity Profile with AAC-LC audio up to 160 kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
  • H.264 video, up to 768 kbps, 320 x 240, 30 frames per sec., Baseline Profile up to Level 1.3 with AAC-LC audio up to 160 kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
  • MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 x 480, 30 frames per sec., Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
Δες αν έχεις κάποιο πρόγραμμα από το συνοδευτικό CD του ipod που κάνει την μετατροπή,αλλιώς,δες εδώ ;)

Reaction score
14
Τώρα όσον αφορά για τα μέγιστα της απόδοσης των ηχείων αρκεί να γνωρίζουμε ότι ο ήχος είναι συχνότητες και αρμονικές οι οποίες δεν επηρεάζονται μόνο από το χιλιοστό της λάθος τοποθέτησης αλλά και από την υγρασία-θερμοκρασία-ατμοσφαιρική πίεση, τον ίδιο τον χώρο και τα αντεικείμενα που βρίσκονται μέσα σ'αυτόν όσο και από τις ίδιες τις συσκευές και τις συνθήκες λειτουργίας αυτών και τους εξωτερικούς θορύβους.

Επίσης από την ψυχολογική κατάσταση του ακροατή, από το πόσες μούτζες έριξε το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά,
από την προσωρινή υγεία του - ένα κρυωματάκι αλλάζει την συχνοτική αντίληψη των πάντων-, από το τι έφαγε
και δεν μπορεί να χωνέψει, από το πόσες παγωμένες ρακές ήπιε ωστε να συμβεί αυτό, από την ατομική
υγιεινή των αυτιών του....και πάει λέγοντας. :happy_6:

Reaction score
4
Μπραβο στα παιδια! Καταπληκτικα!
argi αυτες οι πολυθρονες! Αχ......................... :cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
4
Aφου εχετε και οι δυο ψιλομεγαλα δωματια γιατι δεν πετατε και το κρεβατι απο μεσα να τα κανετε dedicated room?
Οσο για τον υπνο ε... Ας ανοιγεται ενα ντιβανι ... :happy_5:
Εγω στην θεση σας θα πεταγα το κραβατι και θα εφτιαχνα το δωματιο οπως ειπα..

Κριμας που ειμαι αναγκασμενος λογο μικρου δωματιου να τα εχω στο σαλονι τα δικα μου...

Yiodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Κοιτα κοιτα !!!!!!! Τα ξανα αλλαξα τα δικα μου! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Μου κοστισε βεβαια λιγο γιατι πηρα 12 μετρο καλωδιο hdmi αφου τωρα το dvd ειναι μακρια απο τον προβολεα... (ας ειναι καλα ο Σκαφατος! καλη τιμουλα και καλο σχετικα καλωδιο! Παιζει μια χαρα!)
Τουλαχιστον ειναι συμαζεμενα τωρα ολα στο επιπλο τους...

Εχω μεγαλο προβλημα με την ακουστικη ομως.. :mad_2: Ο χωρος στο σαλονι ειναι 25 τ.μ. εχει μεσα λιγα επιπλα και δημιουργει echo με αποτελεσμα ο ηχος να ειναι ξερος!
Ηθελα να βγαλω την τραπεζαρια και να βαλω ενα επιπλο σαν βιβλιοθηκη στον τοιχο και ενα χαλι αλλα δεν με αφηνουν! wall_1

Τυχεροι με τα μεγαλα σας δωματια για αυτο σας λεω παιδες! Γυριστετο σε dedicated room! :cool_4:

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αυτες οι πολυθρονες αυτος ο τεραστιος ηχος και η τρελλη εικονα συν η βαβουριακη συμπεριφορα με εκαναν να μην ξαναπαω κινηματογραφο:cool_4: :happy_4:

Reaction score
7
Yiodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Κοιτα κοιτα !!!!!!! Τα ξανα αλλαξα τα δικα μου! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Ti φωναζεις;;

Δε μου λες... Αυτη η πορτα, η διπλη, ανοιγει, χρησιμοποιειται;
καθε που βλεπεις ταινια τραβας το επιπλο μπροστα της;;

Reaction score
4
Mπα... Απλα τους εχω εκπαιδευσει να περναν πανω απο το subwoofer :happy_5:. H να κανουν τον κυκλο του δωματιου και να μπαινουν στο σαλονι απο αλλη εισοδο. Η πορτα αυτη ειναι η κεντρικη για να μπεις στο σαλονι απο το χωλ.
σιγα μην τραβαγα το επιπλο καθε φορα! :crazy_1:

Reaction score
0
Παιδια μολις σημερα ανακαλυψα το thread με τισ φωτο...Τις ειδα ολες και πραγματικα ολοι εχουν κανει πολυ ωραιες δουλειες ασχετα με το ποσο ακριβο η οχι το συστημα του καθενος...Πραγματικα ολα εχουν μερακι....Δεσμευομαι να ανεβασω και φωτο του δικου μου συστηματος αμεσα...:cool_4:

Reaction score
6

Φιλαράκι τελικα ειχες δικιο.
Το πανι κάνει αρκετα μεγάλη κούρμπα στα πλαϊνά.
Προτείνω άμεση αντικατάσταση

Reaction score
173

Τέλος θα ήθελα μέσα από την παρουσίαση να ευχαριστήσω δύο φίλους
που έπαιξαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδια μου.

Να είσαι καλά φίλε Μελίδη :respect: που μου ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Η εμπειρία μου εκείνο το απόγευμα στο γραφείο σου τα άλλαξε όλα.
Και τον καλό φίλο Ανδρέα (cinemusic) :respect:
που ήρθε και ξανά ήρθε και ίσως ξανά έρθει
για να έχω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Να πω επίσης οτι είναι η πρώτη μου προσπάθεια
και μόλις το τελείωσα σκέφτομαι τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να ησυχάσω ποτέ...
Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο!
Μπραβο παιδια!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Εχμ, συγγνωμη, παιζει το subwoofer εκει που ειναι?
Μαλλον ολα τα απο πανω θα χορευουν:cool_11::cool_11::cool_11:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney