Ηχεία μέχρι 1000 ευρώ

Reaction score
0
Γεια σας και Χρονια Πολλά!

'Εχω τον ενισχυτή Yamaha 659 και κοιτάω να αγοράσω ηχεία για χρήση Home Theater κατά κύριο λόγο. Έχω διαβάσει τόσα που έχω χάσει λογαριασμό. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να γυρνάω δεξιά και αριστερά για να ακούω. Ζητάω την άποψή σας από δικές σας εμπειρίες. Διαθέτω 1000 ευρώ.

ευχαριστώ

Reaction score
50
boubal καλωσήρθες κατ' αρχήν και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω 1-2 πράγματα: Καταρχήν σε τι χώρο θέλεις να τοποθετήσεις τα ηχεία; Δεύτερον, με τα 1000 ευρώ τι ακριβώς θέλεις να πάρεις; Πέντε ηχεία κι ένα sub; Πέντε ηχεία μόνο; Κάτι άλλο; Για πες...

Reaction score
0
Γεια σου Μάνο , καλως σας βρήκα. Το Home Cinema που θέλω να φτιάξω ειναι 2χ3 σε γωνία σαλονιού , 2μ ο τοίχος της οθόνης και 3μ ο ένας πλαϊνός, το σαλόνι είναι 5χ4 . Φαντάζομαι ότι χρειάζομαι και ένα Sub , βασικά θέλω να έχω όσο καλύτερο ήχο για ταινείες ( το πολύ έως 1000 ευρώ όμως) με το συγκεκριμένο ενισχυτή Yamaha 659 που καλώς ή κακώς βρίσκεται απο τα Χριστούγεννα στην κατοχή μου.

ευχαριστώ

Reaction score
0
Αγόρασα τα Chario Piccolo Classic. Ευχαριστώ!

Ψάχνω για βάσεις ηχείων τώρα.

Καλές γιορτές.

Reaction score
0
Εχω τον ιδιο τον 659 και ψαχνω και εγω για ηχεια πες εντυπωσεις και δωσε καμια πληροφορια ακομα τιμη και κανενα link.

Καλη χρονια!
Ακόμα δεν έχω εντυπώσεις γιατί δεν έχω συνδέσει τίποτα. Σε κανά μήνα με βλέπω. Αλλά είμαι τόσο άσχετος που και σε δοκιμές σε μαγαζιά , όλα μου ακούγονταν τέλεια.

Στην κατηγορία με τα μαγαζιά θα βρεις μαγαζιά να επισκεφτείς στο Ν Κόσμο, Κάνιγγος - Στοά Φέξη, κ.ά. Διάλεξε το πλησιέστερο και πήγαινε να σου προτίνουν οι πωλητές που έχουν πιο έμπειρο αυτί.

Καλή Χρονιά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas