Rumors: NEW XBOX 360?!?

Reaction score
13
Και μάλλον είναι αλήθεια (αν και το συγκεκριμένο είναι ένα πρωτότυπο).
Έχουμε να ρίξουμε πολύ κλάμα όσοι το αγοράσαμε όταν πρωτοβγήκε :( .....
Αν μείνει και στην ίδια τιμή με το προηγούμενο (αυτό θα έχει 120άρη δίσκο) τότε ....πολύ κλάμα!

Reaction score
3
Απάντηση: Rumors: NEW XBOX 360?!?

Χαλαρώστε παιδιά για να φτάσει στην Ελλάδα θα περάσει κανένας χρόνος ακόμα... βάλτε και τις απεργίες των τελωνιακών... θα έχουμε φτάσει στο XBOX-400 με universal player ktl ktl...

Reaction score
0
http://xbox-scene.com/

δείτε το video

εγω πάλι το βλέπω να γίνεται φέτος στις ΗΠΑ, αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Τώρα αν το νέο μοντέλο καθυστερήσει θα ναι λόγω της παραγωγής του νέου επεξεργαστή. Αλλιώς...καλομελετάμε κ έρχεται.

Reaction score
1

Ολοι την sony βριζουμε, αλλα και η microsoft δεν παει πισω. Απ'οτι φανηκε βιαστηκε να βγαλει την κονσολα της, παρολο που δεν ηταν ετοιμη. Γενικα πριν ενα χρονο δεν ηταν εποχη για μεγαλα βηματα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Rumors: NEW XBOX 360?!?

Ολοι την sony βριζουμε, αλλα και η microsoft δεν παει πισω. Απ'οτι φανηκε βιαστηκε να βγαλει την κονσολα της, παρολο που δεν ηταν ετοιμη. Γενικα πριν ενα χρονο δεν ηταν εποχη για μεγαλα βηματα.

βιαστηκε??? Δεν ηταν ετοιμη???? γιατι δε δουλευε??? 'Η υπηρχε τοτε HD-DVD drive και δε το ειχε ενσωματωσει? 'Η δεν υπηρχαν αρκετα κομματια στα ραφια?

Μη λεμε κουλα... 1 χρονο μετα και τα γραφικα ειναι ιδια με το υπερτατο PS3...

Η μερικη αναβαθμηση θα ειναι γιατι οι επεξεργαστες επεσαν nm, οποτε και αλλαζει κωδικο παραγωγης, η καταναλωση και η ψυξη θα ειναι καλυτερη... και αλλες μικροαλλαγες... που ουδεμια σχεση εχουν με σχολια "δεν ηταν ετοιμη"...
Αν βαλουν HDdvd drive και HDMI θα ειναι για υποστηρηξη HDdvd player και επισης ουδεμια σχεση εχει με την ετοιμοτητα της Microsoft και του xBox360 το 2006 μιας και οτι εκανε και πριν, θα το κανει και μετα το ιδιο καλα με εξτρα hardware που το προσφερουν οι καιροι μας!

Reaction score
14
1 χρόνο μετά και τα γραφικά είναι καλύτερα....Είδα στο multirama το motor storm στο PS3 που το περίμενα πώς και πώς και απογοητεύτηκα ( ελπίζω να είχε κάποιο πρόβλημα γιατι αλλιώς είναι πολύ μέτριο για την πολυδιαφημισμένη υπερκονσόλα)...
Και ξέρω πως 1 χρόνο τώρα χαίρομαι με υψηλής ευκρίνειας γραφικά και τώρα που σκάει μύτη το hd-dvd με 199 ευρώ η 130-150 απο Αμερική θα έχω και αυτό το φορμάτ....Μάλλον καλό το βλέπω...
Και ξεκαθαρίζω οτι θα πάρω και το PS3 όταν βγεί...καλά να' μαστε..

Reaction score
1

'Η υπηρχε τοτε HD-DVD drive και δε το ειχε ενσωματωσει?
Και μονο αυτο μου φτανει! Ερχεσαι στα λογια μου, ξαναδιαβασε την τελευταια μου προταση.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το xbox360 ειναι κονσολα "επομενης" γενιας(χωρις hd-dvd και hdmi).

ΥΓ ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι φανατικος καμιας εταιριας.

Reaction score
1

Είδα στο multirama το motor storm στο PS3 που το περίμενα πώς και πώς και απογοητεύτηκα ( ελπίζω να είχε κάποιο πρόβλημα γιατι αλλιώς είναι πολύ μέτριο για την πολυδιαφημισμένη υπερκονσόλα)...
Ρε παιδια αν τα γραφικα καποιων παιχνιδιων δεν ειναι τα αναμενομενα δεν φταινε γι'αυτο οι παιχνιδομηχανες. Φταινε οι εταιριες που βγαζουν τα συγκεκριμενα παιχνιδια, που δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες που δημιουργησαν και στις επιδοσεις της κονσολας.

Reaction score
5

Και μονο αυτο μου φτανει! Ερχεσαι στα λογια μου, ξαναδιαβασε την τελευταια μου προταση.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το xbox360 ειναι κονσολα "επομενης" γενιας(χωρις hd-dvd και hdmi).

ΥΓ ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι φανατικος καμιας εταιριας.
Καμια σχεση!...
ειναι επομενης γενιας γιατι υποστηριζει αναλυσεις HD...

το αποθηκευτικο μεσο δεν εχει σχεση με μια παιχνιδομηχανη... ή νομιζεις οτι τα παιχνιδια του PS3 ειναι 25GB??? ουτε καν δεν εχουν γεμισει ενα DVD-DL!!!
Επειδη η sony ηθελε να βγαλει BD δε συμμενει οτι ειναι καλυτερη κονσολα, ουτε χειροτερη το ΧΒΟΧ360...

Reaction score
5

Ρε παιδια αν τα γραφικα καποιων παιχνιδιων δεν ειναι τα αναμενομενα δεν φταινε γι'αυτο οι παιχνιδομηχανες. Φταινε οι εταιριες που βγαζουν τα συγκεκριμενα παιχνιδια, που δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες που δημιουργησαν και στις επιδοσεις της κονσολας.

Πιο πανω ειπες οτι δεν εισαι φανατισμενος με καμια εταιρια, και τωρα αναμασας την καραμελα των φανατικων και της ιδιας της Σονυ οτι φταινε τα software houses που δε μπορουν να εκμεταλευτουν το PS3 ακομη...
Ας εκανε την κονσολα ευκολοπρογραμματιστη και οχι αυτο το χαος που ειναι, ωστε να βγαινουν καλα παιχνιδια...
Τι να την κανω την τελεια κονσολα οταν δε μπορει να αποδωσει, γιατι θελει πολυ χρονο και χρημα για να βγει ενα καλυτερο παιχνιδι.. που πιστεψεμε καμια εταιρια δε θα θελει να δαπανησει για παιχνιδια που κρατανε 6 μηνες σε πωλησεις και μετα γινονται παλια...

Τα ερωτηματα ειναι:
Το πολυποθητο online gaming που θεριζει το ΧΒΟΧ απο την προηγουμενη κονσολα που ειναι???
Τα καλυτερα παιχνιδια EVER που ειναι?
Η ευρωπαικη εκδοση που ειναι???
Τα παιχνιδια σε BD που ειναι???
Οι ταινιες σε BD που ειναι???
Γιατι το ΧΒΟΧ360 συνεχιζει να πουλαει περισσοτερο στις αγορες που βγηκε το PS3?

Εκτος αν πιστευεις οτι εφαγε 1 χρονο η κονσολα καθυστερηση μονο για το BD οποτε ερχεσαι στα λογια μου οτι 1 χρονο η σονυ δεν εκανε τιποτα παραπανω απο την Μικρομαλακη απλα εχασε χρονο και παρουσιασε κατι ιδιο σε αποδοση αλλα δυσκολο σε προγραμματισμο...

Και εγω δεν ειμαι με καμια εταιρια... και δεν αγοραζω ποτε κονσολες... αλλα... οσο καλυτερο ηταν το dreamcast απο το PS1, το PS2 απο το ΧΒΟΧ, τοσο καλυτερο ειναι/θα ειναι το ΧΒΟΧ360 απο το PS3... και τετοια λαθη (καθυστερηση 1 χρονο για να βγαλεις κατι ιδιο και χωρις online gaming το 2007) συνηθως ειναι τραγικα για το μελλον μιας κονσολας...

Reaction score
0

Και εγω δεν ειμαι με καμια εταιρια... και δεν αγοραζω ποτε κονσολες... αλλα... οσο καλυτερο ηταν το dreamcast απο το PS1, το PS2 απο το ΧΒΟΧ, τοσο καλυτερο ειναι/θα ειναι το ΧΒΟΧ360 απο το PS3... και τετοια λαθη (καθυστερηση 1 χρονο για να βγαλεις κατι ιδιο και χωρις online gaming το 2007) συνηθως ειναι τραγικα για το μελλον μιας κονσολας...
Για καποιον που δεν ειναι με καμια εταιρια σιγουρα υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.
Εγω προσωπικα εχω μια αδυναμια στην SONY αλλα εκτος απο PS, PS2 εχω και XBOX, XBOX360. Τωρα για το ποια εχει καλυτερα παιχνιδια... αυτο θα φανει σε κανενα χρονο που θα υπαρχουν παιχνιδια αρκετα και για τις 2 κονσολες να δουμε. Παντως αν και πιστευω οτι στα προηγουμενα, το XBOX ειχε καλυτερα γραφικα απο το PS2 για τα τωρινα θα φανει. Παντως ακομα το XBOX360 δεν εχει καταφερει να με ενθουσιασει τοσο πολυ. Ειδωμεν...

Reaction score
0

υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.
Δυστυχώς δεν φταίει ο φίλος Energy για αυτό αλλά η Sony η οποία με την υπεροπτική τακτική της "εταξε" πολλά και δεν "παρέδωσε" τα αναμενόμενα.
Και αυυτό είναι κάτι που καταγράφεται στα περισσότερα gaming forums παγκόσμια (πλην Ιαπωνίας) ... πως τελικά το PS3 ΔΕΝ ήταν η αναμενόμενη "Επανάσταση" ... "3η Γενιά" ... κλπ ... Λόγια που είπε η Sony ... όχι εμείς ...

Reaction score
5

Για καποιον που δεν ειναι με καμια εταιρια σιγουρα υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.
για το PS3 την θαβω... στο PS2 ειχε υπεροχη! δεν ειναι λογικο?... αν οχι, απαντησε στα ερωτηματα που εθεσα παραπανω!

Reaction score
1

Πιο πανω ειπες οτι δεν εισαι φανατισμενος με καμια εταιρια, και τωρα αναμασας την καραμελα των φανατικων και της ιδιας της Σονυ οτι φταινε τα software houses που δε μπορουν να εκμεταλευτουν το PS3 ακομη...
Οπως στο ps2 και xbox υπαρχουν παιχνιδια που δεν βλεπονται(τροπος του λεγειν) και αλλα που τα γραφικα τους σε ενθουσιαζουν, ετσι και στο ps3 και στο xbox360. Γιατι νομιζεις οτι ειμαι υπερ του ενος ή του αλλου?
Απλως περιμενω να βγει το ps3 και μετα θα αποφασισω ποιο απ΄τα δυο θα αγορασω. Και νομιζω οτι πραττω σοφα!!!

Reaction score
0
ρε παίδες,

εννοείται πως τα πρώτα παιχνίδια (μιλάμε για πρώτο χρόνο αντε και δεύτερο) σε όλες τις κονσόλες δεν εκμεταλεύονται πλήρως το hardware. Θαύματα για το ps3 να περιμένουμε μ΄νο in house και όχι από παιχνίδια που γίνονται για όλες τις κονσόλες.

Κάπου ειπώθηκε για το μέγεθος των παιχνιδιών του PS3, το resistance fall of man είναι 16,9 giga...κομματάκι μεγάλο για να χωρέσει σε dvd dl dont ya think...?

όλοι τα ξέρουν όλα ρε παιδάκι μου...

Τεσπα, για να επιστρέψω στο θέμα του post, η M$ παραδέχτηκε πως οι photo δεν είναι fake, και ότι όντως έχει ένα πρώτυπο xbox 360 με ψηφιακή έξοδο αλλά εξετάζει το αν και πότε θα το κυκλοφορήσει. (my guess is ότι είναι βλακείες το ΑΝ και ότι σημασία έχει το ΠΟΤΕ ;) )

Τεσπά, μην το ξεχάσω, τέλος του μήνα η Sony θα πει επίσημα πότε κυκλοφορεί το PS3 σε PAL..Standard πράγματα σας λέω...:p

Reaction score
5
Κάπου ειπώθηκε για το μέγεθος των παιχνιδιών του PS3, το resistance fall of man είναι 16,9 giga...κομματάκι μεγάλο για να χωρέσει σε dvd dl dont ya think...?

όλοι τα ξέρουν όλα ρε παιδάκι μου...
Το παιχνιδι δεν ειναι τοσο μεγαλο... αλλα τα prerendered βιντεο που του πετανε μεσα για να γλυτωνουν "προγραμματισμο" και διαφορα αλλα, το φτανουν 17GB...

Μιλα καλυτερα!

Reaction score
0
enw ta paixnidia tou xbox 360 einai 6 giga atofio gameplay...skepsou ligo tis analogies...pou tha paei tha to katalabeis..

oso gia tin diatagi sou, den sxoliazw. egw mia protasi egrapsa. opoios exei tin myga lene...

Reaction score
5
enw ta paixnidia tou xbox 360 einai 6 giga atofio gameplay...skepsou ligo tis analogies...pou tha paei tha to katalabeis..

φιλε... οτι δεν ειναι ασπρο, δεν ειναι αποκλειστικα μαυρο... απο το ενα ακρο πας τα λεγομενα μου στο αλλο...
ΟΤΑΝ και ΑΝ μαθεις τις αποχρωσεις και τα υπολοιπα χρωματα ισως μπορεσεις να κανεις συζητηση...
Μεχρι τοτε... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv