801

Reaction score
3
Το ηχείο είναι, αναμφίβολα, state-of-the-art. Τώρα, πόσο καλύτερο είναι από τα 800, μόνο ο Νικόλας μπορεί να απαντήσει -και όχι τώρα: ας καταλαγιάσει λίγο ο ενθουσιασμός από το νέο "κοσκινάκι" και μετά...

Πάντως, όπως είπα και στον ίδιο, τα 801Ν είναι διαβόητα για τον δύστροπο, απαιτητικό χαρακτήρα (κάτι που δεν ισχύει για τα 800 Matrix) ενώ δύσκολα τιθασεύεται το κάπως πληθωρικό μπάσο τους, ιδίως σε μικρούς/μεσαίους χώρους.

Η οδήγηση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, και σίγουρα ένας ML δεν φτάνει για σοβαρή δουλειά. Νικόλα, σε βλέπω να ξεφραγκίζεσαι λίαν συντόμως...//;-)

Reaction score
3
Νικόλα,άπαιχτος ο συνδιασμός,τον έχω τσεκάρει με τα αυτιά μου,όμως κομματάκι ακριβός.
Αλλά μπροστά απο το χόμπυ μας,ποιός το υπολογίζει?!!!
Πάντως σε βλέπω ασυγκράτητο...;) :) :)

Reaction score
1
Ρε παλιό-απατεώνα, ρε παλιό-παπαράτσι, ρε παλιό-Λαμπίρη του AVSite, σε πήρα τηλέφωνο στις 17:05 και στις 17:13 έβγαλες την είδηση. Ρε σεις, μήπως το "Αρβανιτάκης" είναι ψευδώνυμο για το AVSite και το πραγματικό του όνομα είναι Τριανταφιλόπουλος. ***Πλάκα κάνω Νικ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στην τελική δεν έχει φιξαριστεί τίποτα ακόμα.***

Πάντως, σχετικά με την ερώτηση 802N ή 801N, μπορώ να πω ότι στο ίδιο setup και με τα ίδια ακριβώς συνωδά:

το 801N υπερτερεί σε αρκετά σημεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το 802N ή το 800 Matrix είναι αμελητέες ποσότητες. Ίσα ίσα και τα δύο είναι κορυφαία ηχεία. Απλά το 801N είναι… πιο φαντασμαγορικό. Ο συνδυασμός του όγκου, των δυναμικών, της ουδετερότητας και της απίστευτα μεγάλης εικόνας του, σε φέρνουν ένα κλικ πιο κοντά στο event σε σχέση με τα άλλα δύο.

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα έβρισκα ηχείο που να έχει την ίδια εικόνα με το 800 Matrix. Το 801N με διέψευσε και ταυτόχρονα μου έδειξε ότι μπορεί ένα κλικ καλύτερα σε θέματα καθαρότητας, πληροφορίας και δυναμικών.

Οι φίλοι που έγραψαν ότι θα πρέπει να ξηλωθώ στα ενισχυτικά… έχουν απόλυτο δίκαιο. Όχι τόσο για τα “γκάζια”, αλλά κυρίως για να βρω μηχανές που να μπορέσουν να εξαντλήσουν την αναλυτικότητα του ηχείου.

Πιστεύω ότι αν αυτά τα ηχεία παράγονταν από μια εταιρία μικρομεσαίου μεγέθους, με δυνατότητα παραγωγής 30-50 ζευγαριών τον χρόνο, τότε θα κόστιζαν τουλάχιστον τα τριπλά. Ένας φίλος από την B&W Αγγλίας που συναντώ κάθε χρόνο στο Μόναχο, μου είπε επί λέξει “…ας είναι καλά η Αμερική που μας αγοράζει τόσες χιλιάδες ζευγάρια και κρατάμε τις τιμές χαμηλά, με αποτέλεσμα να επωφελούνται όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και των ίδιων των Άγγλων.”. Φανταστείτε!

Τέλος πάντων. Το ηχείο έχει απίστευτες δυνατότητες και δυστυχώς για εμένα, η μετακόμιση στον καινούριο μου χώρο θα αργήσει ακόμα για κανένα τετράμηνο.

Υ.Γ.: Τσαρουχά, η παρακάτω φωτογραφία μπαίνει αποκλειστικά για εσένα, έτσι για να δεις με τι μηχανές θα ακούσω το Σαββατοκύριακο και να σκάσεις από το κακό σου. Χα χα χα:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υ.Γ.: Τσαρουχά, η παρακάτω φωτογραφία μπαίνει αποκλειστικά για εσένα, έτσι για να δεις με τι μηχανές θα ακούσω το Σαββατοκύριακο και να σκάσεις από το κακό σου. Χα χα χα:
Έλα ρε, το πικάπ παίζει καλύτερα... :D :D

p.s. Κ@λόφαρδη παλιοπετούγια παίζεις με τα νεύρα μου μχφτπντγτμπφςςςςςς....:mad: :mad: :mad: :mad:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Kαλημερουδια σε ολους...................Οπως ειπα και χθες αυτο το ηχειο η το αγαπας η το μισεις.
Η το σεταρεις καλα με καλα συνοδα και το απολαμβανεις η σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που το αγορασες.
Βεβαια απο στυλ και φινετσα ειναι σαλονατι γκομενα με υψηλο συντελεστη αποδοχης συζυγου που μεσα της κατα βαθος το ζαχαρωνει εστω οπτικα................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως μιας και το συζηταμε το θεμα περι ΝΑutilus δεν αναφερουμε ετσι για την ενημερωση και με τι καλωδια ηχειων τα παιζουμε?

Reaction score
298
η σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που το αγορασες.
Αυτά κρατιούνται μυστικά. Διότι μετά πώς θα βγεις να το πουλήσεις? Αντίθετα: κανονίζεις να γραφτεί π.χ. μία εκθειαστική κριτική σε χώρους που ελέγχεις και μετά τσουπ, η μικρή αγγελία.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Η το σεταρεις καλα με καλα συνοδα και το απολαμβανεις
Παιζει και αυτο ομως ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τωρα που, προσελαβε μεταφορικη εταιρεια και γκρεμισε μια πορτα στο σπιτι για να χωραει να μπει το κτηνος ,μπορω να το πω.

CLASSE OMEGA STEREO:bravo:
2X500 , 8ohm
2x1000, 4ohm.....
με 2 καλωδια τροφοδοσιας ,325 lbs weight
και παει λεγοντας!!!
Bαλε φωτο Νικορακ γιατι δεν βρισκω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τωρα που, προσελαβε μεταφορικη εταιρεια και γκρεμισε μια πορτα στο σπιτι για να χωραει να μπει το κτηνος ,μπορω να το πω.

CLASSE OMEGA STEREO:bravo:
2X500 , 8ohm
2x1000, 4ohm.....
με 2 καλωδια τροφοδοσιας ,325 lbs weight
και παει λεγοντας!!!
Bαλε φωτο Νικορακ γιατι δεν βρισκω.
Γραψτε λαθος .
Στο τελευταιο λεπτο ο ΝικΚορακ τα αλλαξε ολα.
Τρεχουν τα σαλια μου:crazy_1:

Reaction score
1
Nick τρελό αγόρι, φαντάζομαι να πέρασες καλά εχθές το βράδυ!!!:happy_5: Ο Elliot εννοούσε αυτό που ξέρεις και εσύ, απλά έγραψε τα αρχικά "ARC".

Επί του θέματος, μπορώ να πω ότι η λαϊκή μας ρήση "κάθε εμπόδιο για καλό", επιβεβαιώθηκε απόλυτα εχθές το πρωί. Για να μην σας τα πολυλογώ, ενώ ήμουν έτοιμος για τον Classe, ξαφνικά προέκυψε κάτι που δεν με άφησε να προχωρήσω και όπως καταλαβαίνετε... τα έβαψα "μαύρα".

Όμως, μετά από λίγες ώρες συνέβη κάτι εντελώς τρελό. Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί που είχα αφήσει κάτι μηχανές για πούλημα και μου είπαν ότι πουλήθηκαν!!!!!!! :crazy_1:

Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο καλύτερο dealάκι που έχω κάνει ως τώρα...

Audio Research Reference 600 Monoblocks

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να σου ζήσουνε Νικόλα τα τέρατα και καλοάκουστα! Το χειμώνα θα κάνεις και οικονομία στα πετρέλαια αλλά το καλοκαίρι θα το βαράς στο φούλ το air condition. "happy_1"

- Για πες πρώτες εντυπώσεις. Πως τραγούδησαν με τα μπαούλα? Ένα γλυκό 801, μμμμ... πρέπει να είναι μεγάααααλο κόλλημα φίλε. :cool_4:

- Ρίξε και καμιά πανοραμικιά. :smoking:

Reaction score
3
Καλορίζικα, καλοτάξιδα και τα συναφή...:happy_2:

Δε με λες, ρε μάστορα, η ταμπελίτσα "reference 600 - high definition" σημαίνει ότι παίζει και υλικό 1920Χ1080p ;....:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas