Επιχειρηματική ευκαιρία...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Επιχειρηματική ευκαιρία...

Τελικά δέχεστε να οργανώσουμε το τυφλό τεστ με στρωμένο-άστρωτο καλώδιο και αφήστε τα σάπια...

Προς Luxman:
Προσανατολίζονται ως προς τι άτομα;
Το μέταλλο δεν είναι μονοκρύσταλλος αποτελείται από άπειρα τμήματα που καθένα έχει εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό από τα υπόλοιπα λόγω των ατελειω΄ν του κρυστάλλου. Οπότε το σενάριο του προσανατολισμού "δεν παίζει"...

δες σχετικά εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=257608&postcount=17

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σπυρο οσον αφορα το πειραμα ειμαι στην διαθεση σου .

Θα μου κανεις την χαρη εσυ (και οποιος αλλος ενδιαφερεται) να κανεις μια αντιστροφη σ ενα απο τα interconnect του συστηματος σου ;;; Μετα γραψε εδω τ αποτελεσματα .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Επιχειρηματική ευκαιρία...

Σπυρο οσον αφορα το πειραμα ειμαι στην διαθεση σου.
Ωραία βρέθηκε ο πρώτος...

Άλλοι ενδιαφερόμενοι;

Θα μου κανεις την χαρη εσυ (και οποιος αλλος ενδιαφερεται) να κανεις μια αντιστροφη σ ενα απο τα interconnect του συστηματος σου ;;; Μετα γραψε εδω τ αποτελεσματα .
Θίγεις ένα άλλο μεγάλο θέμα τώρα...
Ας ανοίξει κάποιος νέο topic γιατί αυτό είναι μία εντελώς διαφορετική συζήτηση. (αν και νομίζω ότι και αυτό έχει ξανασυζητηθεί...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Re: Απάντηση: Re: Επιχειρηματική ευκαιρία...

Ωραία βρέθηκε ο πρώτος...

Άλλοι ενδιαφερόμενοι;
Μ2

Υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει με χρήση μηχανημάτων υπεράνω υποψίας. Ξέρω ένα στουντιάκι εκεί πάνω στο Νέο Ρύσιο. Πώς το λένε, πώς το λένε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μέσα κι εγώ φυσικά!
Μήπως να ρωτούσαμε λίγο και τον Βασίλη απ' το Ρύσιο μπρε? :crazy_3:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευω πως το θεμα του "στρωσιματος" συνδεεται αρρηκτα με το φαινομενο της κατευθυντικοτητας στα καλωδια (η οποια συνηθως αποκταται παιζοντας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση και "στρωνοντας" ταυτοχρονα) .

Θα κανει λοιπον καποιος ενα απλο πειραμα αντιστροφης σπιτι του και μετα να πει τι ακουσε ;;;;;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Πιστευω πως το θεμα του "στρωσιματος" συνδεεται αρρηκτα με το φαινομενο της κατευθυντικοτητας στα καλωδια (η οποια συνηθως αποκταται παιζοντας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση και "στρωνοντας" ταυτοχρονα) .

Θα κανει λοιπον καποιος ενα απλο πειραμα αντιστροφης σπιτι του και μετα να πει τι ακουσε ;;;;;
Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, για να μην σε πιάσουν "κώτσο". Η κατευθυντικότητα ενός interconnect είναι κοινή απάτη.

Reaction score
47
Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, για να μην σε πιάσουν "κώτσο". Η κατευθυντικότητα ενός interconnect είναι κοινή απάτη.
Ενος καλωδιου θελεις να πεις. Γιατι το interconnect εχει και rca. Και αν το μπλεντάζ ειναι κολλημενο μονο απο τη μια πλευρα, τοτε δεν εχουμε κατευθυντικοτητα του ic;:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωστό αυτό. :cool_4:
Όμως αφορά μόνο στο ποιά συσκευή έχει γείωση. Κατά τα άλλα, ως άνω...

- Καλώς όρισες στην παρέα panmanr!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Ενος καλωδιου θελεις να πεις. Γιατι το interconnect εχει και rca. Και αν το μπλεντάζ ειναι κολλημενο μονο απο τη μια πλευρα, τοτε δεν εχουμε κατευθυντικοτητα του ic;:cool_4:
Αν το μπλεντάζ είναι κολημμένο μόνο στη μια πλευρά, δεν έχεις κύκλωμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Ναι, αλλά στα τυφλά, γιατί θα ήταν λαλακία να πιάσω τον εαυτό μου κώτσο, παρά το γεγονός ότι με λένε Κώτσο. Μετά πήρα το φίλο μου το Μήτσο, και πήγαμε να τραγανίσουμε κάτι πίτσες, και κοτσάραμε μαζί και κάτι μπυρόνια μονοκατευθυντικά, να καθαρίσουν τα νεφρά.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν κανει το απλουστερο των πειραματων και μετα ν αναφερει τι ακουσε ;;;;

Μονο να θεωρητικολογουμε θελουμε σ αυτο το Φορουμ ;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON