- Reaction score
- 298
Ή καλό προϊστάμενο :happy_8:
Ωραία βρέθηκε ο πρώτος...Σπυρο οσον αφορα το πειραμα ειμαι στην διαθεση σου.
Θίγεις ένα άλλο μεγάλο θέμα τώρα...Θα μου κανεις την χαρη εσυ (και οποιος αλλος ενδιαφερεται) να κανεις μια αντιστροφη σ ενα απο τα interconnect του συστηματος σου ;;; Μετα γραψε εδω τ αποτελεσματα .
Μ2Ωραία βρέθηκε ο πρώτος...
Άλλοι ενδιαφερόμενοι;
Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, για να μην σε πιάσουν "κώτσο". Η κατευθυντικότητα ενός interconnect είναι κοινή απάτη.Πιστευω πως το θεμα του "στρωσιματος" συνδεεται αρρηκτα με το φαινομενο της κατευθυντικοτητας στα καλωδια (η οποια συνηθως αποκταται παιζοντας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση και "στρωνοντας" ταυτοχρονα) .
Θα κανει λοιπον καποιος ενα απλο πειραμα αντιστροφης σπιτι του και μετα να πει τι ακουσε ;;;;;
Ενος καλωδιου θελεις να πεις. Γιατι το interconnect εχει και rca. Και αν το μπλεντάζ ειναι κολλημενο μονο απο τη μια πλευρα, τοτε δεν εχουμε κατευθυντικοτητα του ic;:cool_4:Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, για να μην σε πιάσουν "κώτσο". Η κατευθυντικότητα ενός interconnect είναι κοινή απάτη.
Αν το μπλεντάζ είναι κολημμένο μόνο στη μια πλευρά, δεν έχεις κύκλωμα.Ενος καλωδιου θελεις να πεις. Γιατι το interconnect εχει και rca. Και αν το μπλεντάζ ειναι κολλημενο μονο απο τη μια πλευρα, τοτε δεν εχουμε κατευθυντικοτητα του ic;:cool_4: