- Reaction score
- 39
......f1free.gr said:Η άποψη του David Coulthard για τη φετινή προσπάθεια της Red Bull στη Formula 1 είναι ξεκάθαρη. Ο Σκοτσέζος πιστεύει ότι αν η ομάδα δεν πετύχει περισσότερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να πέσουν κεφάλια. Την άποψή του αυτήν τη στηρίζει κυρίως στην παρουσία του Adrian Newey στην ομάδα και στην καλή συνεργασία με τη Renault, που το 2007 θα προμηθεύει με κινητήρες την αυστριακή εταιρεία.
Ο David Coulthard, μιλώντας σε δημοσιογράφους για τη φετινή χρονιά είπε: «Φέτος πρέπει να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, αλλιώς κάποιοι πρέπει να αντικατασταθούν. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα αν δεν κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Η παρουσία του Adrian Newey βοηθάει τους άλλους μηχανικούς. Επίσης, η συνεργασία με τη Renault λειτουργεί πολύ καλά». Όταν του έγινε σχόλιο για τα γκρίζα του μαλλιά και για το αν η ηλικία του τον επηρεάζει, ο 35χρονος Coulthard απάντησε: «Η ηλικία είναι πρόβλημα όταν σωματικά γίνεται δυσκολότερο να κάνεις ορισμένα πράγματα. Εγώ ξέρω ότι σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».
........f1free.gr said:Διαψεύδει ο Illien
Αρνείται ότι έκανε αρνητική κριτική στον Kimi Raikkonen
Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε αίσθηση δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας “Bild”, που φιλοξενούσε δηλώσεις του Mario Illien, σύμφωνα με τις οποίες, η Ferrari θα έπρεπε να φτιάξει ένα τανκ που να αντέχει στη δύστροπη οδήγηση του Kimi Raikkonen. Ωστόσο, μιλώντας στο “Autosport”, o Illien αρνήθηκε ότι μίλησε αρνητικά για τον Φινλανδό, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιό του!![]()
«Έχω μήνες να μιλήσω με κάποιον σχετικά με τη Formula 1 ή να δώσω κάποια συνέντευξη, άρα δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό το δημοσίευμα. Ο Kimi είναι σπουδαίο παιδί. Απόλαυσα τη συνεργασία μας και τον σέβομαι αρκετά σαν οδηγό. Πάντα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του και αυτό είναι κάτι που θεωρώ θετικό», σχολίασε ο Illien.
Όσο για τη νέα καριέρα του Kimi ως οδηγός πλέον της Ferrari, ο Illien δήλωσε: «Φυσικά θα προσπαθήσει σκληρά. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη χημεία που θα έχει ο Kimi με την ομάδα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για αυτόν