Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων F1 07!!!

GTX

Reaction score
39
Τελικά δεν της έχει κάτσει καθόλου καλά της Ferrari το testing μέχρι τώρα, βροχή και κρύο, χτές ένα gearbox και σήμερα μάλλον ένας κινητήρας!!!!

και όχι αυτός του Kimi!!! :bravo:

Απ'οτι φαίνεται ο κινητήρας του Massa έκανε κάποιο περίεργο θόρυβο και διέκοψε τις δοκιμές του μέχρι να φτιαχτεί ή να αλλαχτεί ο κινητήρας. Λογικά αύριο πάλι αυτός. Πάντως κάτι έκανε και σήμερα ο Kimi αφού έσπασε μια ανάρτηση και ένα φτερό (κάπου το'σκασε προφανώς) αλλά το δικό του αμάξι θα φτιαχτεί και θα συνεχίσει το testing σήμερα.

GTX

Reaction score
39
Και περνάμε στη σημερινή παρουσίαση του καινούριου Red Bull :cool_4:

Red Bull RB3
26 Ιανουαρίου 07

GTX

Reaction score
39
Αν και τα χρώματα του Red Bull δε μου πολυαρέσουν, σχεδιαστικά νομίζω είναι πανέμορφο :cool_1:

Και η ατυχία των δοκιμαστικών για τη Ferrari συνεχίζεται!!! :mad_3::mad_3:
Και σήμερα η καιρικές συνθήκες δεν άφησαν περιθώρια για σοβαρές δοκιμές αφού πάλι έβρεχε και σα να μην έφτανε αυτό, ο Massa "έσκασε" σε κάποια έξοδο, το καινούριο μονοθέσιο προκαλώντας του σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Reaction score
51
H Red Bull θυμίζει έντονα McLaren (γιατί άραγε?? :happy_6: )
Η Honda είναι όντως πανέμορφη σε μαύρη, αλλά όποιο μονοθέσιο της F1 και να πάρεις σε μαύρο, θα φαίνεται το ίδιο υπέροχο......

Ελπίζω η Μητσοτακική Ferrari να έρθει στα ίσια της.....ΓΡΗΓΟΡΑ......

Ο Alonso αλήθεια, πως τα πάει στην McLaren......Έσκασε κανένα μοτέρ??? :crazy_1: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
51
f1free.gr said:
Η άποψη του David Coulthard για τη φετινή προσπάθεια της Red Bull στη Formula 1 είναι ξεκάθαρη. Ο Σκοτσέζος πιστεύει ότι αν η ομάδα δεν πετύχει περισσότερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να πέσουν κεφάλια. Την άποψή του αυτήν τη στηρίζει κυρίως στην παρουσία του Adrian Newey στην ομάδα και στην καλή συνεργασία με τη Renault, που το 2007 θα προμηθεύει με κινητήρες την αυστριακή εταιρεία.
Ο David Coulthard, μιλώντας σε δημοσιογράφους για τη φετινή χρονιά είπε: «Φέτος πρέπει να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, αλλιώς κάποιοι πρέπει να αντικατασταθούν. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα αν δεν κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Η παρουσία του Adrian Newey βοηθάει τους άλλους μηχανικούς. Επίσης, η συνεργασία με τη Renault λειτουργεί πολύ καλά». Όταν του έγινε σχόλιο για τα γκρίζα του μαλλιά και για το αν η ηλικία του τον επηρεάζει, ο 35χρονος Coulthard απάντησε: «Η ηλικία είναι πρόβλημα όταν σωματικά γίνεται δυσκολότερο να κάνεις ορισμένα πράγματα. Εγώ ξέρω ότι σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».
......

Reaction score
51
f1free.gr said:
Διαψεύδει ο Illien
Αρνείται ότι έκανε αρνητική κριτική στον Kimi Raikkonen

Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε αίσθηση δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας “Bild”, που φιλοξενούσε δηλώσεις του Mario Illien, σύμφωνα με τις οποίες, η Ferrari θα έπρεπε να φτιάξει ένα τανκ που να αντέχει στη δύστροπη οδήγηση του Kimi Raikkonen. Ωστόσο, μιλώντας στο “Autosport”, o Illien αρνήθηκε ότι μίλησε αρνητικά για τον Φινλανδό, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιό του!

«Έχω μήνες να μιλήσω με κάποιον σχετικά με τη Formula 1 ή να δώσω κάποια συνέντευξη, άρα δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό το δημοσίευμα. Ο Kimi είναι σπουδαίο παιδί. Απόλαυσα τη συνεργασία μας και τον σέβομαι αρκετά σαν οδηγό. Πάντα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του και αυτό είναι κάτι που θεωρώ θετικό», σχολίασε ο Illien.

Όσο για τη νέα καριέρα του Kimi ως οδηγός πλέον της Ferrari, ο Illien δήλωσε: «Φυσικά θα προσπαθήσει σκληρά. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη χημεία που θα έχει ο Kimi με την ομάδα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για αυτόν
........

GTX

Reaction score
39
Σε παρακαλώ Γιάννη η ενημέρωση που παρέχω είναι άμεση το'χω γράψει εδώ και μια βδομάδα :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=435093&postcount=48

Μεταξύ μας εγώ δε πιστεύω οτι δεν το είπε, είχε και κάθε λόγο να το πεί αφού γενικά αν δεν έφταιγε ο Kimi για τους κινητήρες θα είχε ο ίδιος μερίδιο ευθύνης ;-)

Απλά είδε οτι έγινε μεγάλο θέμα με αυτά που είπε και ανακάλεσε, εγώ έτσι πιστεύω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.860
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork