Επιτέλους έρχεται!

Reaction score
187
δεν θιχτηκα και δεν εχω τπτ μαζι σου.απλα αυτο που ειπες για το sixaxis ειναι αστοχο.

η καλη μας sony αφου εχασε το παιχνιδι με την imersion αφου ειχε διαθεσιμα εκατομυρια gamepads στην αγορα δεν μπορουσε να τα βγαλει απο την αυτην.οσα πουλησε πουλησε και μετα τελος.

ετσι και στο ps3 που ειναι κονσολα απο την αρχη τρωει πακετο.η sony ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ το rumble στο gamepad της μαζι με το sixaxis(το οποιο θα παει απατο να με θυμηθεις)αφου σε παιχνιδια που δεν χρησιμοποιουσε το μουφαxis θα μπορουσε να δουλευει το rumble.σιγα το πραμα δλδ.εδω εκατσε και εφτιαξε ολοκληρο cell επεξεργαστη στο gamepad θα κολωσει?

απλα στην αποτυχημενη ps3 παρουσιαση στην e3 τι θα εκανε?θα ειχε ενα gamepad σκετο χωρις τπτ?ε δεν γινεται.εδω ο kutaragi σου λεγε για 4d εμπειριες(αλλος τραγικος απο εκει)οπως επισης και το το ps3 θα φερει τον θανατο των pc games!ακομα γελαω με την παρτη του.

τι να κανει λοιπον?ααα σου λεει η nintendo εφτιαξε τρελο χειρηστηριο κατσε να αντιγραψουμε και εμεις λιγο και να βαλουμε και λιγο συνταγη απο την microsoft και ειμαστε κομπλε.διοτι που πας ρε καραμητρο να βγαλεις χειρηστηριο σκετο?θα σε κραζει ολος ο πλανητης.

το wiimote εχει και rumble και ΠΟΛΥ καλυτερο motion sensing απο το sixaxis.
η immersion εχει πει οτι δεν υπαρχει προβλημα να συνυπαρχουν και τα δυο.

φτιαχνει λοιπον ενα χειρηστηριο που το οποιο το εχει φτιαξει πρωτη η microsoft το 98

και στο προσφερει σαν το ουαου super duper πρωτοπωριακο χειρηστηριο!!!τι να πει και η nintendo δλδ!
αρα η sony μας κοροιδευει κανονικα αντι να παραδεχτει την αληθεια.

και τελος το κακο του blue ray ειναι η 2χ ταχυτητας αναγνωση με συνεπεια να περιμενεις 2χρονια να φωρτοσει το game γιαυτο 8α περνας τα games στον σκληρο δισκο για να δεις ασπρη μερα.σε ενα game εκανε πανω απο 1 λεπτο να φωρτοσει την πιστα.

Reaction score
187
και κατι αλλο.εχεις παιξει τιμονιερα με ff και χωρις?ειναι απλα μερα με την νυχτα.με ff νιωθεις το παιχνδι οταν πατας πχ το κερμπ το νιωθεις στο τιμονι και γενικα σου δινει φοβερη πληροφορια κοντα στο πραγματικο.

απο την αλλη τωρα μια σκετη τιμονιερα εχει απλα ενα ελατηριο ωστε να φερνει την τιμονιερα στη μεση.οταν θα παω εγω να παιξω το f1 η το gran turismo 5 που θα βγει σε 2 χρονια πως να μην ξενερωσω τελειως?

Reaction score
7
Λάμπρο με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο!! ΝΑΙ η Sony έφαγε τα μούτρα της γιατί χρωτσάει λεφτά στην Imersion από την χρήση των τεχνολογιών της στα PS1 και PS2...ΝΑΙ το να παίζεις Racing Games με τιμόνι και FF είναι άλλη αίσθηση (έστω και αν χρειάζεται αρκετό διάστημα να το συνηθίσεις...)

ΥΓ.Off Topic.(Τώρα μόλις μου έσκασε στον εγκέφαλο...H σχέση σου με τον συνονόματο στο Drive είναι απλή συνωνυμία ή????)

Reaction score
0
-Το χειριστήριο του ps3 είναι φοβερό σαν τιμόνι , συνδυάζει την ευκολία του gamepad με την αίσθηση τιμονιού και απλά δεν γυρίζεις πίσω αν δοκιμάσεις.
(το ότι είναι ελαφρύ βοηθάει πολύ και ίσως η δόνηση το χάλαγε... εξάλλου δεν κάνει καμία απολύτος αίσθηση η έλλειψη της, ούτε που το θυμάσαι)

-Επίσης το hdmi κάνει μεγάλη διαφορά(τουλάχιστον στην 37αρα 1080p sharp που έχω) ,χάνουν πάρα πολύ τα παιχνίδια του 360 με component.
(και δεν μιλάμε απλά για το demo του GranTourismo στα 1080p/60fps αλλά όλα, ακόμα και στο dashboard φαίνεται πολύ)

-Τα games είναι region free και εγώ έχω αγοράσει τα καινούργια με 36ευρώ συν 10 μεταφορικά (για 2) οπότε αυτό θα πιέσει προς τα κάτω τις 60αρες που περιμένουμε αρχικά εδώ.

-Μαγκιά είναι ότι έχουν δωρεάν online gaming (χωρίς lag !!!) και θα βάλει πολύ κόσμο στο παιχνίδι ... είναι άλλη αίσθηση να ξέρεις πως όποιος φίλος σου έχει κάποιο καλό game μπορεί να βρεθείτε online χωρίς συνδρομές.
(και το άλλο ωραίο είναι ότι έχουν καλά και φτηνά downloadable games , σαν το tekken πχ , χωρίς το όριο των 50 mb του xbox ,και με δυνατότητα να τα μοιράζεσαι με 3-4 φίλους δωρεάν )

- Συν ότι μιλάμε για πολύ δυνατότερο μηχάνημα με φοβερή ποιότητα κατασκευής (το αντίθετο του 360 )που αξίζει 100% τα λεφτά του και με πολύ μέλλον μπροστά .
(για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για ποιότητα εικόνας και δεν τσιγκουνεύεστε λίγα ευρώ παραπάνω στην αρχή , είναι απλά μονόδρομος το ps3.)

Reaction score
0
ετσι και στο ps3 που ειναι κονσολα απο την αρχη τρωει πακετο.η sony ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ το rumble στο gamepad της μαζι με το sixaxis(το οποιο θα παει απατο να με θυμηθεις)
Αν έβαζε το μοτεράκι με τα βαρίδια που κουνιούνται θα βάραινε πολύ το χειριστήριο και ίσως έκανε γενικά κακό στο motion sensing ... θα της βγει σε καλό τελικά αφού έτσι πιέζει τους προγραμματιστές να το εκμεταλλευτούν.

Δεν θα πάει άπατο γιατί είναι καλό... δες απλά την επιτυχία του wii εξαιτίας του νέου χειριστηρίου κυρίως και θα καταλάβεις.
(όχι ότι του ps3 είναι τόσο πλήρες σαν αυτό, αλλά τουλάχιστον σαν τιμόνι είναι ισάξιο ή και καλύτερο λόγο εφαρμογής στο χέρι)

ΥΓ
Και αν μπορούσαν να μπουν όλα τόσο εύκολα και γρήγορα, θα το έκανε η Microsoft στο δικό της για να είχε μεγάλο πλεονέκτημα ...
Πολύ έξυπνο από την Sony που κράτησε μυστικό το motion sensing μέχρι τελευταία στιγμή, και η Microsoft έμεινε με το παλιό gamepad στο χέρι.

Reaction score
0
PRO Evolution kai XBOX360 δεν μπάνε μαζί.
Επειδή είμαι κάτοχος των πάντων πλην Wii(θα το πάρω και αυτό κάποια στιγμή) το PRO είναι φτιαγμένο κάθε φορά στο PS2 και απλώς το μετατρέπουν για τις άλλες εκδόσεις. Είναι ιεροσυλία να πάρει η MS αυτό το παιχνίδι αποκλειστικό. Δεν πιστεύω οτι η KONAMI με τόσα κέρδη απο PS1 & PS2 να κάνει τέτοιο λάθος. Εγώ διάβασα πάντως ότι δεν θα είχαμε το PRO 6 σε PS3 και λογικό αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ευρωπαική αγορά είναι αυτή που το αγοράζει τρελά. Οπότε πάμε για έκδοση 2007.
Οσο αφορά τα BR games και στο PS2 στην αρχή πολλά παιχνίδια κυκλοφορούσαν σε cd μετά από καιρό άρχησαν να βγαίνουν το 90-95% σε dvd.
Αυτό ακριβώς. Οι publishers των δύο μεγάλων παιχνιδιών ποδοσφαίρου έδωσαν next-gen αποκλειστικότητα στην MS επειδή δεν θα υπήρχε το PS3 στην Ευρώπη για τομεγαλύτερο διάστημα της "ζωής" αυτών των παιχνιδιών. Από του χρόνου όλα θα είναι κανονικά.
Επίσης το PES6, πέρα από το θέμα των γραφικών, πήρε καλύτερες κριτικές στην έκδοση του PS2 παρά σ' αυτήν του 360 πράγμα που μάλλον επιβεβαιώνει αυτό που λες.

Τέλος, μια και αναφέρθηκε να σημειώσω ότι τα προβλήματα του PS3 με τα παλιά παιχνίδια λύθηκαν με πρόσφατο software update (συγκεκριμένα την έκδοση 1.5).

Reaction score
187
ελεος ρε blizard τελικα δεν σε γλυτωνουμε απο που8ενα εσενα.αληθεια γιατι δεν γραφεις πλεον στο insomnia?

αρχιζεις παλι να πετας τις κοτσανες σου....δλδ να πεταξουμε ολοι τα τιμονια μας με ff και να τα παιζουμε με sixaxis.ειναι τορα σοβαρα πραγματα αυτα?8ελω να δω ποσα παιχνιδια θα αξιοποιησουν το sixaxis.αυτη τη στιγμη πες μου ενα παιχνιδι με καλυτερα γραφικα.αλλα εισαι τοσο κολημενος σε αρωστημενο επιπεδο που δεν δεχεσαι τπτ.σου ειχα δωσει και λινκ στο Insomnia οπου τα περισοτερα κοινα games στο ps3 ειναι χειροτερα απο οτι στο 360 αλλα εσυ μαλον δεν βλεπεις την διαφορα.

το wimote δεν εχει καμια σχεση με το sixaxis.αρα με λεγομενα σου η nintendo εκανε μεγαλη μαλακια που εβαλε rumble στο wimote γιατι οι χρηστες θα κουραζονται απο το βαρος.μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λες?παραδεξου μια φορα ενα λαθος της sony.αυτη την στιγμη το ps3 δεν εχει να δειξει τπτ ενδιαφερον εκτος απο την f1 και το resistance .μη μου πεις τωρα για το motorstorm που εχει 8 πιστες και ουτε καν spleet screen.αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν 8α παραδεχτεις τπτ απο ολα αυτα.

Reaction score
62
Παιδιά οι διαφωνίες στην ουσία μας οφελούν όλους, αφού υπάρχει πολυφωνία. Αλλά θα παρακαλούσα να μείνουν σε ένα επίπεδο και να μήν υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Ο καθένας έχει την άποψή του. Άν κάποιος διαφωνεί, ας τον αντικρούσει με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς.
Ευχαριστώ...

Reaction score
14
Λοιπόν παιδιά , νομίζω πως μπορώ να έχω και εγώ άποψη κυρίως λόγω ότι έχω όλες τις κονσόλες/παιχνιδομηχανές που βγήκαν απο το '90...
Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίσταται το (ανθρώπινο και κατανοητό) φαινόμενο " η καλύτερη κονσόλα είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ"!!
Έχω λοιπόν να παρατηρήσω ότι πηγαίνοντας στο multirama mall που έχει το PS3 να παίζει ένιωσα τρομερή απογοήτευση...
Το motorstorm παίζει δίπλα-δίπλα στο 1 έτους πρώτο παιχνίδι του xbox360 gotham racing και δείχνει αυτό παλιό και παρωχημένο....(πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά αυτό..)
Αυτό πιστεύω οτί είναι δείγμα του ότι θα αργήσει ( το ήδη πολύ αργοπορημένο ps3 ) να δείξει τι θα μπορούσε να κάνει....
Όσο για τον φίλο μας που έλεγε κάτι για την component και την hdmi θα ήθελα να του πώ πως είναι υπερβολικός και μάλλον θέλει να βλέπει διαφορές σε τηλεόραση 37"..
Φίλε μου έχω βάλει ΟΛΕΣ τις πηγές που υπάρχουν σε 106" με υλικό κινηματογραφικό ( και όχι graphics που λάμπουν έτσι και αλλιώς) και τόσο σοβαρές διαφορές απο hdmi σε component δεν υπάρχουν για να δικαιολογούν αυτά που ισχυρίζεσαι..
Εννοείται ότι αυτά που λες θα έχουν βάση όταν βγουν παιχνίδια 1080ρ ωστε η διαφορά να είναι in-game πλέον και εμφανέστατη πέρα απο κάθε αμφιβολία..
Έχεις ένα καταπληκτικό μηχάνημα (τουλάχιστον στα specifications) αλλά για να μπορέσει να καλύψει το κενό της αργοπορημένης εμφάνισης του και της δυσκολίας στον προγραμματισμό του , θέλει πολλή δουλειά....
Θα το πάρω με το καλό και εγώ μόλις έρθει αλλά για blu-ray player...
Μακάρι να τους διαψεύσει όλους μας το μηχάνημα και να βγάλει παιχνίδια ποιοτικότερα απο το xbox360 αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο για πολλούς λόγους...
Α , και μη πλακώνεστε για τσιπάκια ...δεν αξίζει τον κόπο..

Reaction score
0
αρχιζεις παλι να πετας τις κοτσανες σου....δλδ να πεταξουμε ολοι τα τιμονια μας με ff και να τα παιζουμε με sixaxis.ειναι τορα σοβαρα πραγματα αυτα?
Κοτσάνα είναι να μην έχεις δοκιμάσει κάτι και το πετάς στα σκουπίδια , όταν μάλιστα βλέπεις το χαμό που έχει γίνει με το wii και το χειριστήριο του.

Το gamepad του ps3 μάλιστα είναι πολύ καλό εδώ … το κρατάς λίγο όρθιο σαν να ήταν ένα μικρό τιμόνι και αντιδράει άριστα... είναι απλά ο καλύτερος τρόπος χειρισμού μέχρι τώρα γιατί συνδυάζει τα θετικά gamepad και τιμονιού.
(μέχρι τώρα το RR - NFS στο ps3 έχουν ff σε τιμόνια, αν και το GT είπαν ότι δεν θα έχει.)

Επίσης η διαφορά στα μάτια μου είναι φανερή μεταξύ analog-digital ... αν δεν είμαι από αυτούς που τρελάθηκαν να συνδέσουν με dvi το monitor του pc τους , σε μεγάλη καλή τηλεόραση κάνει μπαμ .
Mε zapping ανάμεσα σε 360-ps3 η διαφορά είναι τεράστια ακόμα και στο dashboard ... το xbox360 δεν θα έπρεπε να θεωρείται ουσιαστικά high definition για εμένα.
(δεν ξέρω για ταινίες ή projector παιδιά, αλλά στην sharp 1080p lcd τηλεόραση δεν υπάρχει θέμα)

Το motorstorm παίζει δίπλα-δίπλα στο 1 έτους πρώτο παιχνίδι του xbox360 gotham racing και δείχνει αυτό παλιό και παρωχημένο....(πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά αυτό..)
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λές γιατί το MS είναι πολύ καλό.

Εγώ πάντως έβαλα το demo του GT (1080p/60fps hdmi) και μαζί το PGR στα (600p/30fps component-analog) με ότι upscaling έχει φάει στην μάπα από το 360 και την tv μου, και απλά ήταν για γέλια η κατάσταση.

ΥΓ
Αυτή είναι η εμπειρία μου ... καλό θα ήταν να κάνατε εσείς σαν ειδικοί ένα test με 1080p τηλεόραση ή ότι άλλο έχετε και να μας πείτε εντυπώσεις για ταινίες αλλά και παιχνίδια.

ΥΓ2
Υπάρχουν κάποια 1080p παιχνίδια στο ps3 ... GT demo, RR, Marvel , και τα 2 nba από όσα θυμάμαι.

Reaction score
14
Κοτσάνα είναι να μην έχεις δοκιμάσει κάτι και το πετάς στα σκουπίδια , όταν μάλιστα βλέπεις το χαμό που έχει γίνει με το wii και το χειριστήριο του.

Το gamepad του ps3 μάλιστα είναι πολύ καλό εδώ … το κρατάς λίγο όρθιο σαν να ήταν ένα μικρό τιμόνι και αντιδράει άριστα... είναι απλά ο καλύτερος τρόπος χειρισμού μέχρι τώρα γιατί συνδυάζει τα θετικά gamepad και τιμονιού.
(μέχρι τώρα το RR - NFS στο ps3 έχουν ff σε τιμόνια, αν και το GT είπαν ότι δεν θα έχει.)

Επίσης η διαφορά στα μάτια μου είναι φανερή μεταξύ analog-digital ... αν δεν είμαι από αυτούς που τρελάθηκαν να συνδέσουν με dvi το monitor του pc τους , σε μεγάλη καλή τηλεόραση κάνει μπαμ .
Mε zapping ανάμεσα σε 360-ps3 η διαφορά είναι τεράστια ακόμα και στο dashboard ... το xbox360 δεν θα έπρεπε να θεωρείται ουσιαστικά high definition για εμένα.
(δεν ξέρω για ταινίες ή projector παιδιά, αλλά στην sharp 1080p lcd τηλεόραση δεν υπάρχει θέμα)

ΥΓ
Αυτή είναι η εμπειρία μου ... καλό θα ήταν να κάνατε εσείς σαν ειδικοί ένα test με 1080p τηλεόραση ή ότι άλλο έχετε και να μας πείτε εντυπώσεις για ταινίες αλλά και παιχνίδια.
Αυτό που μου περιγράφεις ( τουλάχιστον για το ότι το 360 φαίνεται sd) μου θυμίζει κάτι που είχα πάθει όταν το πρωτοαγόρασα...Ο διακόπτης στο βύσμα πρέπει να είναι στο hdtv και όχι στο tv και εννοείται ρύθμιση 720ρ η 1080ι..
Δεν το είχα παρατηρήσει και μόλις το έβαλα είχα πάθει σοκ απο το πόσο χάλια φαινόταν... Μετα βέβαια πήρα εικόνα που αξίζει κάποιος να την δει για demo...
Ίδιο περίπου, απαράδεκτο πράγμα έχουν κάνει στο PS3 στο FNAC που το έχουν συνδέσει σε μια sd τηλεόραση και φαίνεται οπτικά χειρότερο και απο το Wii..
Aυτά που σου ανέφερα για την ασήμαντη διαφορά μεταξύ hdmi-component την είδα στο 360 το δικό μου και ένα αμερικάνικο ps3 που πήρε φίλος και το βάλαμε σε 1080ι αν θυμάμαι καλά.... ( Εγώ έχω 720ρ-1080ι προβολέα).
Το κακό ήταν πως είχε ένα άγνωστο σε εμένα παιχνίδι και μια ταινία μαζί του που δεν καταφέραμε να παίξει απόλυτα σωστά γιατί δεν κάνει downscale 720p το ps3 )
Πάντως σε 1080ι (που βγάζουν τα παιχνίδια του ps3 προς το παρόν) δεν είχε διαφορές..
Στο bluray είχε πολύ καλό αποτέλεσμα...
Αλλά όπως σου προανέφερα, έχοντας βάλει το hd-dvd της Toshiba σε component και hdmi δεν υπάρχουν διαφορές στην ευκρίνεια ούτε στην χρωματική απόδοση...(ίσως όμως για να μη σε αδικώ να παίζει ρόλο και η τηλεόρασή σου σε αυτό...ίσως στο αναλογικό της να μην λέει...όπότε δικαιολογημένα "φωνάζεις" )..
Αυτά τα ολίγα...
Καλημέρα σε όλους !

Reaction score
0
Αυτό που μου περιγράφεις ( τουλάχιστον για το ότι το 360 φαίνεται sd) μου θυμίζει κάτι που είχα πάθει όταν το πρωτοαγόρασα...Ο διακόπτης στο βύσμα πρέπει να είναι στο hdtv και όχι στο tv και εννοείται ρύθμιση 720ρ η 1080ι..
Την πάτησα και εγώ με το κουμπί ... δεν έσωζε την ανάλυση που του έβαζα και μετά από αρκετό ψάξιμο το πήρα χαμπάρι .
(δεν μιλάω και για τόσο διαφορά βρε παιδιά, απλά στο zapping το βλέπει αμέσως και κάποιος άσχετος.)

Ισως φταίει και η Tv μου ... πέρα του 1080p μπορεί να να κάνει καλύτερο scalling στο 720p ψηφιακό σήμα αντί στο 720p αναλογικό, συν το extra scalling του PGR που έπαιξα πιο πολύ.
(δεν έβαλα vga στο 360)

GTX

Reaction score
39
blizard η διαφορά που περιγράφεις μεταξύ HDMI και Component απλά δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν κάνεις κάτι λάθος ή αν θες να δείς διαφορές αλλά δεν υπάρχει. Πήγαινε και λίγο από το thread στους projectors και θα δείς οτι κανένας δεν το έχει σε εκτίμηση το HDMI και η διαφορές με το component είναι αστείες αν υπάρχουν καν, το να της δείς δε σε τηλεόραση και όχι σε projector το θεωρώ ψιλοαπίθανο.

Reaction score
187
τα τρομερα γραφικα του GRAN TURISMO HD 1080P ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΙΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ PROJECT GOTHAM RACING ΣΤΟ 360 1.5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

αρε μπλιζακο παιδι μου ξεκολα λιγο.το ps3 δεν ειναι αχρηστο.μια χαρα ειναι.αλλα ακομα ειναι νωρις και δεν εχει να δειξει τπτ σπουδαιο.γιατι δεν παραδεχεσαι οτι δεν εχει ακομα καλους τιτλους?ενα resistance εχει και μια f1.που το f1 το μαρτη βγανει.

μια ζωη και στα αλλα forum μας τα επρηζες οτι εχει hdmi οτι εχει blue ray και ενα καρο ιστοριες.ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ?OXI.ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ?NAI αλλα αργοτερα.ακομα ειναι νωρις.σιγα μην το παραδεχτεις βεβαια.εδω πηγες και εσκασες 850 ευρω και πηρες απεξω το ps3 την εκδοση 20gb τι να λεμε τωρα.

εισαι κολημενος.και εισαι τοσο ωστε στρεβλωνεις τα παντα.τα κοινα παιχνιδια στο ps3 και στο 360 εχουν καλυτερα γραφικα στο 360.αυτο που λες ειναι μεγαλη υπερβολη για την συγκριση component-hdmi.

Reaction score
0
Καταρχήν δεν μπορούν οι φωτογραφίες να περιγράψουν καλά ένα παιχνίδι στα 1080p και στα 60fps ...
τυχεροί όσοι έχουν τέτοιο projector και πάρουν το GT σε κανά χρόνο που θα είναι έτοιμο.
(και αυτή που έβαλες δεν είναι η έκδοση του demo , δεν είναι το GT σε HD αυτό που έχουν)

blizard η διαφορά που περιγράφεις μεταξύ HDMI και Component απλά δεν υπάρχει.
Δεν ξέρω σε projectors αν φαίνεται, αλλά σε pc monitor υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα σε vga και dvi, που αρκετός κόσμος παρατηρεί.
(εγώ δεν έβλεπα τίποτα τρομερό για να πω την αλήθεια, αλλά σε μεγάλη τηλεόραση είδα.
Φαίνεται καλά και στο dashboard οτι είναι αναλογικό και χωρίς να πας κοντά... σα να έχει πολύ κατεβασμένο sharpness ένα πράγμα)

Reaction score
0
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ?OXI.ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ?NAI αλλα αργοτερα.ακομα ειναι νωρις.σιγα μην το παραδεχτεις βεβαια.εδω πηγες και εσκασες 850 ευρω και πηρες απεξω το ps3 την εκδοση 20gb τι να λεμε τωρα.
Μπορεί αν μην έχει όσα το 360, αλλά το Μάρτιο θα υπάρχουν αρκετά για όλα τα γούστα.

Επίσης χαλάρωσε λίγο , δεν τρέχει τίποτα.

ΥΓ
Το ps3 το πήρα 770 ευρώ επειδή ήταν αρχή και την πάτησα με το τελωνείο, αλλά το μηχάνημα πραγματικά τα αξίζει παιδιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv