Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Philips στα 100 Hz είναι όντως από τις καλύτερες εικόνες που μπορεί να δώσει μία crt...Aν βρεις Φιλιπς με pixel plus στα 100Hz μην την αφηνεις, ειχα και ειναι καταπληκτικη. Πες μου αν κυκλοφορει θελω για το εξοχικο
Και εγώ την ίδια έχω εδώ και 3 χρόνια, εκπληκτική εικόνα, μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε από τις μέσης κατηγορίας καινούργιες LCD τηλεοράσεις. Το Pixel Plus κάνει θαύματα...όσο για τον ήχο (έχει ενσωματωμένο subwoofer) φοβερός!!Έχω την Philips PT9417 και ΔΕΝ την αλλάζω με τίποτα.
Ακόμα και τώρα,άμα τύχει να δω ταινία εκεί,χαζεύω αρχικά την εικόνα της και μετά ασχολούμαι με την υπόθεση :happy_8: (και κάθομαι και στοχάζομαι....γιατί το προβόλι να μην δείχνει έτσι?:mad_3![]()
Καλά,τον ήχο τον περνάω στο HC. (όχι ότι και ...σκέτος με χαλάει ;-))Και εγώ την ίδια έχω εδώ και 3 χρόνια, εκπληκτική εικόνα, μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε από τις μέσης κατηγορίας καινούργιες LCD τηλεοράσεις. Το Pixel Plus κάνει θαύματα...όσο για τον ήχο (έχει ενσωματωμένο subwoofer) φοβερός!!
Μειονεκτήματα της χοντρής κυρίας? Ούτε να σκεφτείς να την σηκώσεις μόνος σου. Απλά αδύνατον...