Test: SIM2 HT3000 vs BenQ W10000 vs Sony VPL-VW100 (Ruby)

Reaction score
1
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 ακριβώς, στο χώρο της Ηχοέκφρασης (υποκατάστημα), θα τελεστεί μυστήριον μεταξύ των:

Καλούμε πέντε (5) φίλους της μεγάλης οθόνης να μοιραστούν την εμπειρία μας δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτό το νήμα.

Θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη η παρουσία νέων μελών στα οποία δεν έχει δοθεί έως σήμερα η ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο μας και τη δουλειά που κάνουμε προκειμένου το avsite να προσφέρει την καλύτερη ενημέρωση περί του προβολικού γίγνεσθαι!

Η μόνη τους "υποχρέωση" είναι να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και στα υπόλοιπα μέλη, γράφοντας λίγα λόγια σχετικά με αυτό που είδαν, χωρίς φόβο και πάθος!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παρακαλω πολυ και εγω με την σειρα μου, οσοι τυχεροι καταφερουν να "κλεισουν" να ειναι σιγουροι πως θα μπορουν και να μην παιρνουν τις θεσεις αλλων που πιθανως να θελησουν να ερθουν.
Ευχαριστω!:cool_4:

Reaction score
1
Θερμή παράκληση:

Οι παρευρισκόμενοι να έχουν μαζί τους στυλό, διότι θα κληθούν να βαθμολογήσουν τους προβολείς με βάση το έντυπο που επισυνάπτεται.

(θα δοθούν σχετικές οδηγίες)

Attachments

Reaction score
3
Μου αρέσει πάρα πολύ που οργανωνόμαστε σωστά πια.
Πολλά μπράβο σε όσους δουλεύουν γι' αυτό το αποτέλεσμα :cool_4:

Για συμμετοχή,δε δηλώνω ακόμα...σκέφτομαι πως θα συγχιστώ πάλι γυρνώντας σπίτι:mad_3:

Reaction score
14
Θερμή παράκληση:

Οι παρευρισκόμενοι να έχουν μαζί τους στυλό, διότι θα κληθούν να βαθμολογήσουν τους προβολείς με βάση το έντυπο που επισυνάπτεται.

(θα δοθούν σχετικές οδηγίες)
δεν εχει αναψυκτικά, δεν εχει μεζέδες, δεν έχει "κάβα", τώρα δεν έχει και "στυλά" το μαγαζί <-(καλά το έγραψα dohertino?)

αααα το επισηναπτόμενο εντυπο αξιολόγησης προβολέα τυπώστε το σπίτι σας και φέρτε το μαζί!!!! Χιχιχιχ!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Test: SIM2 HT3000 vs BenQ W10000 vs Sony VPL-VW100 (Ruby)

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ(Ε ΡΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΛΙ!)

Reaction score
1
Για συμμετοχή,δε δηλώνω ακόμα...σκέφτομαι πως θα συγχιστώ πάλι γυρνώντας σπίτι:mad_3:
Γιατί, εγώ τι νομίζεις ότι έχω πάθει με Αυτόν που έμπλεξα;

Μια χαρά ήμουνα στον κόσμο μου...

Reaction score
152
Μου αρέσει πάρα πολύ που οργανωνόμαστε σωστά πια.
Πολλά μπράβο σε όσους δουλεύουν γι' αυτό το αποτέλεσμα :cool_4:

......ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΝ SCARLETT JOHANSSON, THN ANGELINA JOLLIE KAI THN MONICA BELUCCI, ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΗΚΕΣ!!!!!!!......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
nikospandoflas(που ηθελες να μου κανεις και τον Αραβα) για να ερθεις θα πρεπει να ορκιστεις πως μετα θα γραψεις πολυσελιδη ανταποκριση, παλιοτεμπελη:happy_5:

Αντε αλλοι τρεις.
Για παμε!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εν τω μεταξυ προσεξατε τα νεα ηθη της νεας διοικησης?
Κατηργησαν τον τιτλο "Μακρυ Καυτο Τεστ" και με coup d'etat εφηρμοσαν τα δικα τους...:crazy_3:

Reaction score
453
Αν υπάρξει επιθυμία από νέα μέλη να παρευρεθούν και έχουν συμπληρωθεί τα άτομα, ευχαρίστως παραχωρώ τη θέση μου.

Reaction score
0

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΛΟΓΩ Format ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ,ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!ΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο Zoglair ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΙΑΒΑΣΩ"(ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!!ΜΑΛΕΚΟΥΜ ΣΑΛΑΜ ΜΠΕΗ ΜΟΥ!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Test: SIM2 HT3000 vs BenQ W10000 vs Sony VPL-VW100 (Ruby)

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΛΟΓΩ Format ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ,ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!ΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο Zoglair ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΙΑΒΑΣΩ"(ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!!ΜΑΛΕΚΟΥΜ ΣΑΛΑΜ ΜΠΕΗ ΜΟΥ!
Θα βρεθούμε με τον φίλο Νίκο (Που δεν είναι Νίκος?) στον Θανόπουλο και θα κάνουμε κριτική πάνω απο τα σαλάμια Negroni...!!!!

Ετσι Νίκο??? Να σκάσουν οι "φιδόγλωσσες μωρές" :cool_3: :cool_3: :cool_3:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θέλω να δώ Ruby έστω και απο μικρή χαραμάδα!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Test: SIM2 HT3000 vs BenQ W10000 vs Sony VPL-VW100 (Ruby)

:happy_5::happy_5::crazy_3::crazy_3::happy_5: :happy_5:
:bravo: :bravo:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708