- Reaction score
- 2
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα. Η δική μου πρόταση είναι σε μελλοντικό συγκριτικό να υπάρχει ο sharp ή ο marantz αντί του benq και ο jvc αντί του sony.
Παντως δεν πρεπει να εχετε παραπονο, ετσι?:cool_4:Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα. Η δική μου πρόταση είναι σε μελλοντικό συγκριτικό να υπάρχει ο sharp ή ο marantz αντί του benq και ο jvc αντί του sony.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ).ΚΑΙ ΣΤΗ "ΦΙΔΟΓΛΩΣΗ ΜΩΡΗ" (ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ)ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ "ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ'" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΕΗ ΜΟΥ(ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΘα βρεθούμε με τον φίλο Νίκο (Που δεν είναι Νίκος?) στον Θανόπουλο και θα κάνουμε κριτική πάνω απο τα σαλάμια Negroni...!!!!
Ετσι Νίκο??? Να σκάσουν οι "φιδόγλωσσες μωρές" :cool_3: :cool_3: :cool_3:
Καλά ρε σεις, πως αντέχετε τόσα συνεχόμενα συγκριτικά στη σειρά?...
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ:Οσο για τα διαβολακια σου, παρε και τα δικα μου μαζι και πηγαινετε καμμια βολτουλα για Σ/Κ για να μπορω να κανω ανετα και...αλλα συγκριτικα:happy_
Τεταρτη απογευμα?
Να παρακαλας να εχουμε τελειωσει Τεταρτη βραδυ!:cool_4:
Αλλα, θα σου εχει δωσει αδεια εως τοτε?:happy_5:
ΕΓΩ ΑΔΕΙΑ ΜΠΕΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ baby(&wife)sitting ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ!
:happy_5: :happy_5: :happy_5:Νικόλα,
ελπίζω μέχρι να έρθει η ώρα να γράψεις το review σου, να έχει ξεκολλήσει το CapsLock...
Αφεντικά απαντήστε στον Αξιότιμο Κύριο Διονυσάτο πλήζ?Προλαβαίνω να κλείσω θέση;
Θα φέρω και μερικά Dvd (ειδικής έκδοσης).
Νομιζω πως ο Κων/νος ηταν παρων στα περισσοτερα τεστ.Αφεντικά απαντήστε στον Αξιότιμο Κύριο Διονυσάτο πλήζ?
Καμία παρεξήγηση, άλλωστε έχω πει και παλιότερα πως δεν βλέπω άλλα ή και καινούργια μέλη να έρχονται στα τεστ και τις παρουσιάσεις. Γιατί;Νομιζω πως ο Κων/νος ηταν παρων στα περισσοτερα τεστ.
Το σωστο θα ηταν-και ελπιζω να μην παρεξηγηθω- να ερθει καποιος που εχει ερθει λιγοτερες η καθολου φορες.
Εαν καποιος αλλος θελει να ερθει ας μας το πει και θα δουμε τι θα κανουμε..:cool_4:
'Aντε,να σου κάνω τη χάρη,αγαπητέ zoglair,αν και με προβληματίζουν οι τόνοι, αφ'ενός γιατί δε μπορώ να γράψω χωρίς τόνους και αφ'ετέρου όποια απάντηση δίνω το κάνω από τη δουλειά(μόνο εκεί έχω internet) και τα κεφαλαία γράφονται πιο γρήγορα.Σκέψου τώρα που η "φιδόγλωσση μωρή"(φοβερέ dreamgr) μου ζητάει πέρα από το babysitting και πολυσέλιδη ανταπόκριση,λες και είμαι ο ΛΑΜΠΡΟΥ(με βλέπω να κάνω σκονάκι από τους διπλανούς μου!)Νικόλα,
ελπίζω μέχρι να έρθει η ώρα να γράψεις το review σου, να έχει ξεκολλήσει το CapsLock...
nick pantouflen, μην ανησυχείς θα σου δώσω τα θέματα έτοιμα με τις απαντήσεις τους!!'Aντε,να σου κάνω τη χάρη,αγαπητέ zoglair,αν και με προβληματίζουν οι τόνοι, αφ'ενός γιατί δε μπορώ να γράψω χωρίς τόνους και αφ'ετέρου όποια απάντηση δίνω το κάνω από τη δουλειά(μόνο εκεί έχω internet) και τα κεφαλαία γράφονται πιο γρήγορα.Σκέψου τώρα που η "φιδόγλωσση μωρή"(φοβερέ dreamgr) μου ζητάει πέρα από το babysitting και πολυσέλιδη ανταπόκριση,λες και είμαι ο ΛΑΜΠΡΟΥ(με βλέπω να κάνω σκονάκι από τους διπλανούς μου!)
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΕΗ ΜΟΥ(ΣΥΓΝΩΜΗ zoglair ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ)ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΟ review,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,screenshots-hotshots-hotvideos!!!ΚΑΙ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κου ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ(ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ISLAND FEVER)!!!nikospandoflas, μπορω να σου κανω μια ερωτηση?
Eαν ειχες να κανεις review για ενα ατομο το οποιο μενει κοντα μας και το ονομα του/της ξεκιναει απο "Γιολ..." , ποσες σελιδες θα εγραφες?:happy_5:
THANKS DREAM GR!!!ΑΛΛΑ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΙΧΑΜΑΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!ΤΑ !!! ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ!nick pantouflen, μην ανησυχείς θα σου δώσω τα θέματα έτοιμα με τις απαντήσεις τους!!
Να κατέβεις Νίκο άντε τι είναι 1 ωρίτσα δρόμος...(με αεροπλάνο)Καλά ρε σεις, πως αντέχετε τόσα συνεχόμενα συγκριτικά στη σειρά?...
Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα για την διοργάνωση ενός ακόμη πολύ σημαντικού test. Ευτυχώς που κάποιοι εδώ δεν σταματούν ποτέ να φροντίζουν για την ενημέρωσή μας. :cool_4: :bravo:
Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ.
Και δεν θα πούμε σε κανέναν οτι πετάει με 19 Ευρώ,.... Σσσσσστ!!!Να κατέβεις Νίκο άντε τι είναι 1 ωρίτσα δρόμος...(με αεροπλάνο)