Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Running scared ή Τρεξε γρηγορα

με τον πρωταγωνιστη του fast and the furious.

Μπορεις να δεις την ταινια για να καταλαβεις τι θα πει στηρωτητα διαλογων και εξ αιτιας αυτου την επαναλαμβανομενη εμφανιση της λεξης "fucking" απο μεγαλους και μικρους!!!:mad_2:
Κατα τα αλλα μπολικη δραση, αρκετο τρεξιμο, αυτα. Με κουρασε για να τελειωσει αν και ειμαι fan της δρασης. Και ολα αυτα for a fucking gun:mad_3:

Ομως στην ταινια διακρινεται η αμιμιτη ατακα: "...μια τσαντα nike: 60 δολ, ενα κινητο nokia: 100 δολ, μια ουγγια symtex: 500 δολ, με ολα αυτα βγαζεις απ'τη μεση εναν βρωμικο μπατσο: ανεκτιμητο":bravo:

Προτεινεται μονο για fan του ειδους.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Καταλαβαινω απολυτα το προβλημα σου.... Η μονη λυση ειναι να ξεκινας να βλεπεις ταινια νωριτερα:happy_6:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θέλεις να μείνεις ξυπνιος και να μη μπορεις,είτε πρόκειται για ταινία είτε για διάβασμα.
Σωστή η λογική σου, αλλα το βράδυ είναι η κατάλληλη ώρα για ταινία άσε που δεν μπορώ να αλλάξω και το πρόγραμμα των καναλιών!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Running scared ή Τρεξε γρηγορα

με τον πρωταγωνιστη του fast and the furious.

Μπορεις να δεις την ταινια για να καταλαβεις τι θα πει στηρωτητα διαλογων και εξ αιτιας αυτου την επαναλαμβανομενη εμφανιση της λεξης "fucking" απο μεγαλους και μικρους!!!:mad_2:
Κατα τα αλλα μπολικη δραση, αρκετο τρεξιμο, αυτα. Με κουρασε για να τελειωσει αν και ειμαι fan της δρασης. Και ολα αυτα for a fucking gun:mad_3:

Ομως στην ταινια διακρινεται η αμιμιτη ατακα: "...μια τσαντα nike: 60 δολ, ενα κινητο nokia: 100 δολ, μια ουγγια symtex: 500 δολ, με ολα αυτα βγαζεις απ'τη μεση εναν βρωμικο μπατσο: ανεκτιμητο":bravo:

Προτεινεται μονο για fan του ειδους.
Την κοιταζα προχθες για να την νοικιασω. Μαλιστα αν δεν κανω λαθος ειχε και κριτικη του Ταραντινο για την ταινια με την φραση "Σινεμα μ΄αρχ..ια!" Τελικα δεν την πήρα! Να μην το δοκιμασω?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Την κοιταζα προχθες για να την νοικιασω. Μαλιστα αν δεν κανω λαθος ειχε και κριτικη του Ταραντινο για την ταινια με την φραση "Σινεμα μ΄αρχ..ια!" Τελικα δεν την πήρα! Να μην το δοκιμασω?
Τι να σου πω:sad: , κανε οτι σε φωτισει ο Θεος! Παντως και να μην τη δεις δεν χανεις και τιποτα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Οχι, τουναντιον μαλιστα.
Απο το τρειλερ μου φανηκε οικτρο!
Το συγκεκριμενο εργο το ειχα δει στο θεατρο και ειχα ριξει πολυ γελιο. Φυσικα αλλο να το βλεπεις ζωντανα μπροστα σου(η Καρυδη με μαγιο αλλο πραμα) και αλλο στο σινεμα. Παντως αν δεν το ειχα δει, θα πηγαινα να το δω για δυο λογους: για τον Αθεριδη που γενικα μου αρεσει και για την Καρυδη, με το μαγιο της, που μου αρεσει επισης...

Reaction score
427

Εγώ πάντως την έκανα κέφι την ταινία.
Έχει σκηνές ωμής βίας, κάτι που μ αρέσει.
Με τη διαρκή δράση δεν βαρέθηκα καθόλου.
Εγώ στην προτείνω.

Reaction score
0

Εγώ πάντως την έκανα κέφι την ταινία.
Έχει σκηνές ωμής βίας, κάτι που μ αρέσει.
Με τη διαρκή δράση δεν βαρέθηκα καθόλου.
Εγώ στην προτείνω.
Γενικα μου αρεσει πολυ ο Ταραντινο.
Δεν μου άρεσε όμως ΚΑΘΟΛΟΥ το Hostel όπου ειχε κανει την παραγωγη. Αν ειναι κατι τετοιο δεν θα μου αρεσει αλλα σιγουρα θα την πάρω να την δω...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οχι, τουναντιον μαλιστα.

Δηλαδή οι μέλισσες είναι αλλεργικές στο Ντίνο? "happy_1"

Το συγκεκριμενο εργο το ειχα δει στο θεατρο και ειχα ριξει πολυ γελιο. Φυσικα αλλο να το βλεπεις ζωντανα μπροστα σου(η Καρυδη με μαγιο αλλο πραμα) και αλλο στο σινεμα. Παντως αν δεν το ειχα δει, θα πηγαινα να το δω για δυο λογους: για τον Αθεριδη που γενικα μου αρεσει και για την Καρυδη, με το μαγιο της, που μου αρεσει επισης...
Απ'ό,τι άκουσα, όλοι οι κριτικοί που είχαν εκθειάσει τη θεατρική παράσταση, θάβουν την κινηματογραφική μεταφορά.

Στο θέατρο ήταν καλά πάντως. Μάλλον σε dvd θα το δω (όταν βγει). :prof:

Reaction score
11
Οι αναμνήσεις μιας γκέισας:
Πολύ καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία και πολύ καλές ερμηνίες από τα πιτσιρίκια που έπαιζαν στην αρχή της ταινίας.
Το story της ταινίας ήταν μετριότατο και με μεγάλη διάρκεια που με κούρασε.
Αν δεν είχε τα δύο τρία πρώτα καλά χαρακτηριστικά που ανέφερα θα έλεγα οτι η ταινία είναι κακή. 6,5/10

Reaction score
11
Μου φαίνεται οτι εσεις δεν βλέπετε καμία ταινία!
Για να γράψω εγώ μία ακόμη.
Σήμερα είπα να δω μια ταινία από εφημερίδα γιατί δεν είχα και πολύ όρεξη και είπα ας δω μια από αυτές που δεν είναι και τόσο καλές για να περάσει η ώρα.
Έκανα λάθος όμως. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό και αν και είχε πολύ μεγάλη διάρκεια δεν βαρέθηκα καθόλου,αντίθετα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και συγκίνηση και παρακαλούσα να μην τελειώσει.
Η ταινία: Στα πλοκάμια της πορνείας.
Αναφέρεται στη δραστηριότητα ενός διεθνούς κυκλώματος πορνείας και στην προσπάθεια μιας ομάδας της Ice για να την εξαρθρώσει.
Παίζουν οι Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μίρα Σορβίνο και Ρόμπερτ Καρλάιλ.
9/10.

Reaction score
427
Ο διάβολος φορούσε prada.
Εκδοχή του "εργαζόμενο κορίτσι" μόνο που αντί για παντελόνια με πιέτες, σακάκια με βάτες και μαλλί τίνα τάρνερ, έχουμε την τελευταία λέξη της μόδας.
Βλέπεται ευχάριστα.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Ο διάβολος φορούσε prada.
Εκδοχή του "εργαζόμενο κορίτσι" μόνο που αντί για παντελόνια με πιέτες, σακάκια με βάτες και μαλλί τίνα τάρνερ, έχουμε την τελευταία λέξη της μόδας.
Βλέπεται ευχάριστα.

Και εγω αυτο ειδα χτες.
Όπως λες βλέπεται ευχάριστα

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος