Σχετικά με τον Server

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Σχετικά με τον Server

Η μεταφορά του AVSite είναι προγραμματισμένη για σήμερα (23/02/2007) στις 21:00 ώρα Ελλάδος :)
At last! :cool_4:

Αν κάτι πάει στραβά, θυμηθείτε: γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι έχουν προτεραιότητα...

ΥΓ.1:Ο Proprietor να μην ετοιμάζεται...Ως καπετάνιος ωφείλει να εγκαταλείψει τελευταίος το "πλοίο".
[Θεωρώ σοφό, σκεπτόμενος την ανέλιξη μου στην ιεραρχία του AVSite, να μη διευκρινίσω σε πια από τις δύο ομάδες προτεραιότητας ανήκει. :respect: ]

ΥΓ.2 Όχι Λαζάρου! :mad_1: Έπαψες να θεωρείσαι παιδί όταν ξεπέρασες τα 190 εκατοστά σε ύψος και τα 90 κιλά σε βάρος - δηλαδή όταν ξεκινούσες το Γυμνάσιο! "happy_1"

Reaction score
0
Απάντηση: Σχετικά με τον Server

Φυσικά ώσπου να ενημερωθούν οι name servers για την μεταφορά, θα νοιώθουμε λίγο μοναξιά (αν και ειμαστε ήδη 35 άτομα στον καινούριο server)

Reaction score
17.593
Καλα...αν συνεχισω να περιφερομαι εδω μεσα τετοια ωρα...8α τρελλαθω.....

Ειναι η ωρα που βγαινουν τα φαντασματα?????

αχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Reaction score
164
Δεν ξέρω αν φταίει η μετακίνηση, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τα unread posts, μιας και στη λίστα υπάρχουν μηνύματα που έχω διαβάσει και δεν έχουν ανανεωθεί.

Reaction score
0
Απάντηση: Σχετικά με τον Server

Σπύρο σαν διαχειριστής, μπορούσες να βλέπεις και να γράφεις στον σέρβερ κατά την μεταφορά, ενώ όλοι οι χρήστες έβλεπαν μηνύματα ότι η μεταφορά είναι σε εξέλιξη. Τα μηνύματα όμως γραφόντουσαν στον παλιό σέρβερ και αφού είχε ληφθεί η βάση δεδομένων από αυτόν για να μεταφερθεί.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
0
χαθηκαν.....
ειχα στειλει περιπου 5 απο το πρωι και τωρα δεν υπαρχει κανενα απο αυτα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos