Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Reaction score
7
νομιζω οτι εισαστε υπερβολικοι ολοι....

Ουτε προσβαλει κανεναν η φωτο, ουτε τα σχολια που ακολουθησαν....

Αλλωστε στις υπολοιπες φωτο που εχουν δημοσιευτει απο τις διαφορες γιορτες και εκδηλωσεις εμφανιζονται και αλλοι εξω-avsite-ικοι...

@Κωνσταντινο... Μανα ειναι μονο μια και η αγαπη μεταξυ παιδιου και μανας ειναι η πιο δυνατη και δεν εχει καμια σχεση με την αγαπη μεταξυ μεταξυ ατομων διαφορετικου (ή και... ιδιου) φυλου....
Ειναι διαφορετικη η αγαπη και δεν ειναι δικαιο ουτε για τη μητρικη ουτε για την "αλλη" να συγκρινονται μεταξυ τους....
Η καθε μια εχει τη χαρη της και τη σημαντικοτητα της... :happy_6: :happy_6:
Οπως επισης δεν ειναι σωστο και δικαιο η μια απο τις 2 να "μπλοκαρει" ή να καταπιεζει την αλλη.

Κeep walking, photographing, and DVD-making!!!! :bravo:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Χριστίνα, το ερώτημα που παραμένει είναι όχι γιατί χάσαμε την "μάχη", αλλά εαν αξίζει και να πολεμούμε για κάτι που δεν αξίζει.
Άλλωστε ποιά μάχη; Σάμπως έκανα κι επίθεση; :happy_5: :happy_5:
Κωνσταντινε μια συμβουλη, αν μου επιτρεπεις.

Στα λιγα χρονια που ζω, πιστεψε με οτι εχουν δει πολλα τα ματια μου. Τρελες καταστασεις, κλαματα, χαρες, ποτα, μεθυσια, κανταδες, απιστιες, τασεις μελαγχολιας, τασεις αυτοκτονιας, ερωτες με την πρωτη ματια, απορριψεις, σχεσεις μιας βραδιας, σχεσεις χρονων και αλλα πολλα.

Παντα χαιρομουν με τις χαρες των αλλων, και προσπαθουσα να βοηθησω στις λυπες. Ενα πραγμα εχω να σου: μην βαζεις την ουρα στα σκελια.

Εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να κατακτησεις γυναικες που αλλοι δεν μπορουν. Αρκει να εχεις την θεληση. Και να μην μασας πουθενα. Και τι εγινε δηλαδη? Ειμαι σιγουρος οτι αυτη εχασε. Εχασε εναν αντρα προπαντων ρομαντικο, που σπανιζουν στις μερες μας.

Βλεπω οτι εχεις πολλα να δωσεις σε μια γυναικα. Φυλαξε τα για την καλυτερη. Μην απογοητευεσαι. Μια ζωη ζουμε Κωνσταντινε, δεν αξιζει να χαλιεσαι. Κοιταξε μπροστα.

Για μενα αντρας σημαινει κολωνα. Μπορει μεσα του να ποναει, αλλα ποτε δεν πρεπει να τον παιρνει απο κατω. Δεν πρεπει να χανουμε την αυτοπεποιθηση και την αυτοεκτιμηση μας. Μην καταστρεφεις τον εσωτερικο σου κοσμο. Χαρισε τον στην γυναικα που θα σε εκτιμησει.

Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να προσφερεις ευτυχια σε μια γυναικα, μονο που αυτες δεν το ξερουν. Αυτο που χρειαζεται ειναι να συνεχισεις να εισαι ο εαυτος σου, και θα κερδισεις.:cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αλλωστε στις υπολοιπες φωτο που εχουν δημοσιευτει απο τις διαφορες γιορτες και εκδηλωσεις εμφανιζονται και αλλοι εξω-avsite-ικοι...

@Κωνσταντινο... Μανα ειναι μονο μια και η αγαπη μεταξυ παιδιου και μανας ειναι η πιο δυνατη και δεν εχει καμια σχεση με την αγαπη μεταξυ μεταξυ ατομων διαφορετικου (ή και... ιδιου) φυλου....
Ειναι διαφορετικη η αγαπη και δεν ειναι δικαιο ουτε για τη μητρικη ουτε για την "αλλη" να συγκρινονται μεταξυ τους....
Οπως επισης δεν ειναι σωστο και δικαιο η μια απο τις 2 να "μπλοκαρει" ή να καταπιεζει την αλλη.

Γιωργο τα ειπες ολα!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
12
Απάντηση: Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Οπα ρε Κων/νε με παρεξηγησες εγω χαβαλε εκανα απλα επειδη ειναι γνωστη μου!Την γνωρισα στο μαγαζι που δουλευε πιο πανω λιγο στο ιδιο δρομο(στο de vie cafe)!Τελος παντων το θεμα πηρε αλλη τροπη οποτε εγω αποχωρω δεν μου πεφτει λογος εξ αλλου...δεν σε ξερω!

Reaction score
50
Κωνσταντίνε για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί το πήρες στραβά. Ειδικά με παραξένεψε που λες ότι δε θα ξαναφτιάξεις DVD για το site κτλ. Θέλω να πω τι σχέση έχει αυτό με την κουβέντα; Πραγματικά δεν κατάλαβα, ίσως κάτι δε διάβασα καλά. Και βέβαια το θέμα δεν είναι γιατί να μην ξαναφτιάξεις DVD ή ο,τιδήποτε άλλο, αυτό είναι διακαίωμά σου και σίγουρα έχεις κάνει πολλά που δεν είχες και καμιά υποχρέωση στο κάτω κάτω, απλά γιατί σε ώθησε το συγκεκριμένο thread σε μια τέτοια στάση δεν καταλαβαίνω.

Όσο για το περιστατικό και πάλι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε απογοήτευσε η συγκεκριμένη κατάσταση και θεωρείς ότι σε δικαίωσε για όσα έλεγες για τις γυναίκες. Μην επαναλάβω πράγματα που σου έχουν πει τα παιδιά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ρε αδερφέ δεν έγινε και τίποτα! Δηλαδή τι θα έπρεπε να έχει γίνει για να διαψευστείς; Να σε ψάξει και να σε βρει η κοπέλα; Μα μπορεί να μην πήρε τη φωτογραφία, μπορεί να την πήρε και να μην έδωσε σημασία, μπορεί να μην το θεώρησε σωστό εφόσον μαθαίνουμε ότι είναι δεσμευμένη... αλλά στο κάτω κάτω σίγουρα δεν έκανε κάτι να σε μειώσει.

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, εντελώς φιλικά μιλάω και ο μόνος λόγος που γράφω είναι γιατί φαίνεται να έχεις απογοητευτεί άδικα (στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον). Αλλά και έτσι να μην ήταν, όλοι μας την έχουμε πατήσει, όμως ειδικά εδώ θέλει και λίγο παραπάνω υπομονή. Αλλά αν έχεις εκ προοιμίου αρνητική στάση δε βοηθάει και ιδιαίτερα.

Γερά Κωνσταντίνε και μια χαρά θα'σαι!!! :)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ο Κωνσταντινος δεν θα απαντησει πριν απο αυριο το πρωι γιατι οπως ξερουμε δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι.Υπομονη λοιπον.
Οσο για την αποφαση του, να μην ξαναγραψει dvd για το avsite, ελπιζω να μην εχει να κανει και με μενα.:happy_4:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Στα λιγα χρονια που ζω, πιστεψε με οτι εχουν δει πολλα τα ματια μου. Τρελες καταστασεις, κλαματα, χαρες, ποτα, μεθυσια, κανταδες, απιστιες, τασεις μελαγχολιας, τασεις αυτοκτονιας, ερωτες με την πρωτη ματια, απορριψεις, σχεσεις μιας βραδιας, σχεσεις χρονων και αλλα πολλα.

Παντα χαιρομουν με τις χαρες των αλλων, και προσπαθουσα να βοηθησω στις λυπες. Ενα πραγμα εχω να σου: μην βαζεις την ουρα στα σκελια.

Εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να κατακτησεις γυναικες που αλλοι δεν μπορουν. Αρκει να εχεις την θεληση. Και να μην μασας πουθενα. Και τι εγινε δηλαδη? Ειμαι σιγουρος οτι αυτη εχασε. Εχασε εναν αντρα προπαντων ρομαντικο, που σπανιζουν στις μερες μας.

Βλεπω οτι εχεις πολλα να δωσεις σε μια γυναικα. Φυλαξε τα για την καλυτερη. Μην απογοητευεσαι. Μια ζωη ζουμε Κωνσταντινε, δεν αξιζει να χαλιεσαι. Κοιταξε μπροστα.

Για μενα αντρας σημαινει κολωνα. Μπορει μεσα του να ποναει, αλλα ποτε δεν πρεπει να τον παιρνει απο κατω. Δεν πρεπει να χανουμε την αυτοπεποιθηση και την αυτοεκτιμηση μας. Μην καταστρεφεις τον εσωτερικο σου κοσμο. Χαρισε τον στην γυναικα που θα σε εκτιμησει.

Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να προσφερεις ευτυχια σε μια γυναικα, μονο που αυτες δεν το ξερουν. Αυτο που χρειαζεται ειναι να συνεχισεις να εισαι ο εαυτος σου, και θα κερδισεις.:cool_4:

συμφωνώ και επαυξάνω με ότι έγραφες φίλε SC.

Κωνσταντίνε, και DVD να συνεχίσεις να φτιάχνεις γιατι τα κάνεις τέλεια, και φωτογραφίες να βάζεις στον ροζ φωτότυπο γιατι θα σε ...."xairetiso" άμα αποφασίσεις να με αφήσεις μόνο μέσα στο φωτοκολάζ μου, και καμάκια με "ρόδα" και οπως εσύ τα νομίζεις καλίτερα να συνεχισεις να κάνεις. Μια ζωή την έχουμε αν δεν την γλεντήσουμε...!

Επίσης "ΑΠΑΙΤΩ" (με όλη την ευγένεια που θεωρώ ότι έχω) η φωτογραφία να ξαναμπεί πάραυτα, εκτός αν ο Κων/νος δεν το επιθυμεί, και στο κάτω κάτω το κορίτσι το τιμά και ο Κωνσταντίνος αλλά και το Avsite που το προβάλει με τόσο κομψό και ρομαντικό τρόπο.

Bring the rose back!!!!! :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

"Da Section Co-Administrator"!

Reaction score
3
Κωνσταντινε λυπαμαι που το πηρες ετσι.
Και ειλικρινα λυπαμαι που επρεπε να κανω edit.
Το εκανα μονο και μονο για να προστατεψω το AVSite .
Αν ο Γενικος ,η ο Global, η o Iδρυτης ,η ο Dream η η Μαρια εχουν αντιθετη αποψη ,θα ΧΑΡΩ πραγματικα να την ξαναποσταρεις!!!!
Andrew, δεν με στεναχώρησες εσύ επειδή έβγαλες τη φωτό.
Με πίκρανε η ξαφνική αλλαγή στην όλη ροή των ποστ.
Και βέβαια η αδιαφορία της κοπέλας, αν βέβαια της την δώσανε.

Γιώργο, σίγουρα οι αγάπες μάνας και γυναίκας είναι διαφορετικές, αλλά
εγώ δεν ψάχνω να βρω την αγάπη της μάνας σε μια γυναίκα.
Απλά, ψάχνω να βρω σε μια γυναίκα την αγάπη και την καλοσύνη που έχει η μάνα μου, όχι ως μάνα, αλλά ως γυναίκα. Αυτό δεν βρίσκω και με λυπεί. Με λυπεί δε περισσότερο, γιατί ξέρω ότι μπορώ να το βρω αλλά σπανίζει.

Smooth Criminal, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.

Εγώ να σχολιάσω ή όχι;
Νομίζω ότι την απάντηση στην έδωσε πιο κάτω η Χριστίνα Κ.

Οπα ρε Κων/νε με παρεξηγησες εγω χαβαλε εκανα απλα επειδη ειναι γνωστη μου!Την γνωρισα στο μαγαζι που δουλευε πιο πανω λιγο στο ιδιο δρομο(στο de vie cafe)!Τελος παντων το θεμα πηρε αλλη τροπη οποτε εγω αποχωρω δεν μου πεφτει λογος εξ αλλου...δεν σε ξερω!
Dark Side Of The Moon, δεν παρεξηγούμαι ποτέ, το 'χω ξαναπεί.
Ο καθένας γράφει ελεύθερα την άποψή του σε αυτό το site.
Και δεν χρειάζεται να αποχωρήσεις. Το AVSite είναι για ΟΛΟΥΣ.
Αλλά μια και είναι γνωστή σου, μπορείς να μάθεις αν παρέλαβε την φωτογραφία τουλάχιστον;

Γιατι οχι?Βαλε κι εσυ το λιθαρακι σου.....;-)
Χριστίνα, όπως είπα και πιό πάνω στη Giota, της έδωσες την απάντηση.
Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται κανείς άδεια κανενός για να πει την άποψή του.

Κωνσταντίνε για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί το πήρες στραβά. Ειδικά με παραξένεψε που λες ότι δε θα ξαναφτιάξεις DVD για το site κτλ. Θέλω να πω τι σχέση έχει αυτό με την κουβέντα; Πραγματικά δεν κατάλαβα, ίσως κάτι δε διάβασα καλά. Και βέβαια το θέμα δεν είναι γιατί να μην ξαναφτιάξεις DVD ή ο,τιδήποτε άλλο, αυτό είναι διακαίωμά σου και σίγουρα έχεις κάνει πολλά που δεν είχες και καμιά υποχρέωση στο κάτω κάτω, απλά γιατί σε ώθησε το συγκεκριμένο thread σε μια τέτοια στάση δεν καταλαβαίνω.
Όσο για το περιστατικό και πάλι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε απογοήτευσε η συγκεκριμένη κατάσταση και θεωρείς ότι σε δικαίωσε για όσα έλεγες για τις γυναίκες. Μην επαναλάβω πράγματα που σου έχουν πει τα παιδιά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ρε αδερφέ δεν έγινε και τίποτα! Δηλαδή τι θα έπρεπε να έχει γίνει για να διαψευστείς; Να σε ψάξει και να σε βρει η κοπέλα; Μα μπορεί να μην πήρε τη φωτογραφία, μπορεί να την πήρε και να μην έδωσε σημασία, μπορεί να μην το θεώρησε σωστό εφόσον μαθαίνουμε ότι είναι δεσμευμένη... αλλά στο κάτω κάτω σίγουρα δεν έκανε κάτι να σε μειώσει.
Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, εντελώς φιλικά μιλάω και ο μόνος λόγος που γράφω είναι γιατί φαίνεται να έχεις απογοητευτεί άδικα (στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον). Αλλά και έτσι να μην ήταν, όλοι μας την έχουμε πατήσει, όμως ειδικά εδώ θέλει και λίγο παραπάνω υπομονή. Αλλά αν έχεις εκ προοιμίου αρνητική στάση δε βοηθάει και ιδιαίτερα.
Γερά Κωνσταντίνε και μια χαρά θα'σαι!!! :)
Μάνο, το έχω ήδη πει, δεν παρεξηγούμαι. Εκείνο που μου έκανε όμως εντύπωση, είναι η ξαφνική αλλαγή στάσης στα ποστ του συγκεκριμένου θέματος.
Όσο για το DVD, που ξέρω εγώ αν αύριο δεν βγει κάποιος και παραπονεθεί γιατί, τη φιλενάδα του ή τη γυναίκα του που φαίνεται στο βίντεο, δεν θέλει να την βλέπει κάποιος άλλος που έχει πάρει κι αυτός το DVD;
Ο κόσμος είναι παράξενος βλέπεις.
Γι αυτό και ΑΝ ξαναφτιάξω DVD, θα προϋπάρχει άδεια της ηγεσίας του Site η οποία θα είναι δεσμευτική για όλα τα μέλη που θα πάρουν το δισκάκι.

Ο Κωνσταντινος δεν θα απαντησει πριν απο αυριο το πρωι γιατι οπως ξερουμε δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι.Υπομονη λοιπον.
Οσο για την αποφαση του, να μην ξαναγραψει dvd για το avsite, ελπιζω να μην εχει να κανει και με μενα.:happy_4:
Νίκο, εσύ θα έχεις πάντα δικό σου κεφάλαιο, αφιερωμένο ειδικά σε σένα.
Ακόμα κι αν νικήσετε στο Καραϊσκάκη (πράγμα που δεν το εύχομαι :happy_5: , ως σωστός βάζελος).

συμφωνώ και επαυξάνω με ότι έγραφες φίλε SC.
Κωνσταντίνε, και DVD να συνεχίσεις να φτιάχνεις γιατι τα κάνεις τέλεια, και φωτογραφίες να βάζεις στον ροζ φωτότυπο γιατι θα σε ...."xairetiso" άμα αποφασίσεις να με αφήσεις μόνο μέσα στο φωτοκολάζ μου, και καμάκια με "ρόδα" και οπως εσύ τα νομίζεις καλίτερα να συνεχισεις να κάνεις. Μια ζωή την έχουμε αν δεν την γλεντήσουμε...!
Επίσης "ΑΠΑΙΤΩ" (με όλη την ευγένεια που θεωρώ ότι έχω) η φωτογραφία να ξαναμπεί πάραυτα, εκτός αν ο Κων/νος δεν το επιθυμεί, και στο κάτω κάτω το κορίτσι το τιμά και ο Κωνσταντίνος αλλά και το Avsite που το προβάλει με τόσο κομψό και ρομαντικό τρόπο.
Bring the rose back!!!!! :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:
"Da Section Co-Administrator"!
Γιάννη, DVD θα ξαναφτιαχτεί υπό την προϋπόθεση που ανέφερα πιό πάνω στο Μάνο. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Όσο για τις φωτογραφίες, καλό θα είναι να τεθούν ίσως κάποιοι "κανόνες" ή κατευθύνσεις για να μην οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά για τα οποία και τις βάζουμε.
Όσο για το αν θα ξαναμπεί η φωτογραφία, νομίζω ότι θα πρέπει να ερωτηθεί η ίδια η κοπέλλα.
Κι εδώ θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο Dark Side Of The MooN.

ΥΓ. Ουφ, κουράστηκα να γράφω απαντήσεις σε όλους για να μην απογοητεύσω και κανέναν.
Θέλω υπερωρίες Αντρέα :happy_5: "happy_1" :happy_5: ......

Άντε, θα σας βάλω και μια φωτό στο ροζ φωτοτύπο. (σε λίγο).:cool_4:

Reaction score
12

Aγαπητε Κων/νε η απουσια μου ηταν στο να πω τη γνωμη μου για τη σταση ζωης που κρατας οπως καναν οι αλλοι που ενδεχομενος να σε γνωριζουν
!Κοιτα να δεις τι μπορω να κανω για να σε βοηθησω::!1ον)αμφιβαλω για το αν της δωσανε τη φωτο(πολλα γινοντε μπορει πχ να καλαρεσει ε καποιον απο το μαγαζι και απλα να την πεταξε[καλα νταξει μη το παρεις της μετρητης παραδειγμα εφερα])2ον)Θημησου αν δουλευε εκεινη την ωρα ενας νεαρος ψηλος μαυρα μαλλια κ ετσι(ο γιωργος θα ειναι)οποτε και μπορω να μαθω τι απεγινε η φωτο,3ον)Στο μαγαζι δυστυχως δεν μπορω να παω γιατι θα ερθω μουρη με μουρη με κατι ζωα και δεν θελω:mad_3:!Δεν ξερω αν σε βοηθησα και κατα ποσο η σκεψη μετραει ομως ετσι δεν ειναι?Αααα ακομα 2 πραγματακια α)δεν χανεις τιποτα να ξαναπας μπας και την ξαναβρεις(αν δουλευει εκει ισως μπορεσω να μαθω ωραρια)θα το εκτιμησει δεοντος(οπως και καθε γυναικα πιστευω το θαρρρος σου να πας εκει και μπλα μπλα μπλα)β)ειπα πριν αν δουλευει ακομα εκει γιατι απ οσο τη θημαμαι δεν δουλευε στανταρ σε ενα μαγαζι γιατι παντα ειχε προβλημα με τους μαγαζατωρες οποτε ειναι αμφιλεγομενο(απο περσυ φαντασου εχει αλλαξει 3-4 μαγαζια).Στο κατω κατω δεν ειναι και η τελευταια στον πλανητη...

Φιλικα Μηνας

Reaction score
3
Dark Side, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτός που λες.
Εμένα με νοιάζει να πάρει η κοπέλλα την φωτογραφία.
Αν μπορείς να μάθεις αν την πήρε, καλώς.
Αν την δεις, μπορείς να την ρωτήσεις.
Να ξαναπάω; Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό.
Αφού άλλωστε, όπως λες κι εσύ, μπορεί και να μην δουλεύει εκεί.
Κι αν την θέλει, σίγουρα θα βρούμε κάποιο τρόπο να την παραλάβει.
Σ' ευχαριστώ, πάντως για την προσπάθεια.

ΥΓ. Τώρα μάλιστα στην κατάσταση που είναι και η μάνα μου, δεν μπορώ να ασχοληθώ και με το θέμα αυτό.

Reaction score
12

Φιλε Κων/νε ενα θα σου πω:εμενα αν μου μπει κατι στο μυαλο(ποσο μαλλον μια κοπελα)το τελος του κοσμου να ερθει αν δεν εχει γινει το "δικο" μου το τελος θα περιμενει:happy_8:!Και αν δεν καταφερω κατι...η προσπαθεια εγινε
!Φροντισε τη μητερα σου αλλα φροντισε και τον εαυτο σου γιατι ολα κρατανε λιγο...

Reaction score
12

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Μην τους ακους Κων/νε(θελουν να στη φανε χαχαχα:happy_8::happy_8::happy_8:) μια χαρα ειναι ακουμε που σου λεω....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.425
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos